GadgetsNews

Όχι και εντελώς νέο tablet το OnePlus Pad 2 σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές

0

Ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα ετοιμάζεται να κάνει η OnePlus αυτό τον μήνα και συγκεκριμένα θα βρεθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 16 Ιουλίου για να αποκαλύψει σε ειδική εκδήλωση τα νέα Nord 4, Nord Buds 3 Pro TWS, Watch 2R και Pad 2. Η Κινεζική εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα για το OnePlus Pad 2, αλλά η τελευταία διαρροή υποδηλώνει ότι δεν θα είναι ένα εντελώς νέο tablet.

Η πηγή της διαρροής ισχυρίζεται ότι το OnePlus Pad 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου και στην Ινδία, θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC και θα έχει δύο επιλογές μνήμης: 8GB/12GB και 12GB/256GB.

Το OnePlus Pad 2 θα διαθέτει οθόνη LCD 12,1″ 144 Hz με ανάλυση 3.000×2.120 pixel, μέγιστη φωτεινότητα 900 nits και υποστήριξη Dolby Vision. Το tablet θα έχει έξι ηχεία και δύο κάμερες: κύρια κάμερα 13MP και selfie 8MP, ενώ ολόκληρο το πακέτο θα εξαφαλίζει ενέργεια από μια μπαταρία 9.510 mAh με ενσύρματη υποστήριξη φόρτισης 67 W.

Αυτές οι προδιαγραφές υποδηλώνουν ότι το OnePlus Pad 2 είναι το αποκλειστικό για την Κίνα OnePlus Pad Pro για τις παγκόσμιες αγορές. Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι η OnePlus θα κυκλοφορήσει με γραφίδα OnePlus Stylo 2 και το Smart Keyboard και τη θήκη Folio με το Pad 2 στην Ινδία.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like