GadgetsNews

Γίνεται η υπέρβαση φέτος για το iPhone 16 Pro, θα διαθέτει 5x οπτικό ζουμ

0

Ωραία νέα μας φέρνουν τα ξένα media υποστηριζοντας πως η Apple πρόκειται να επεκτείνει τη χρήση φακών περισκοπίου στην επερχόμενη σειρά iPhone της, με τους Ταϊβανέζους κατασκευαστές μονάδων φακών Largan Precision και Genius Electronic Optical (GSEO) να αναμένεται να είναι οι κύριοι προμηθευτές, σύμφωνα με πηγές του κλάδου.

Πέρυσι, όταν έκανε το ντεμπούτο η σειρά iPhone 15, το 15 Pro Max είχε μια αποκλειστική λειτουργία κάμερας: έναν τετραπριστικό φακό περισκοπίου που επέτρεπε έως και 5x οπτικό ζουμ και 25x ψηφιακό ζουμ. Αυτό αντιπροσώπευε μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τις δυνατότητες ζουμ των προηγούμενων μοντέλων. Τώρα υπάρχουν αναφορές που υποδεικνύουν ότι αυτός ο φακός θα έρθει στο μικρότερο μοντέλο iPhone 16 Pro αυτό το φθινόπωρο.

Ο Janet Kang, γράφει για το Digitimes :

Η Apple πρόκειται να επεκτείνει τη χρήση φακών περισκοπίου στην επερχόμενη σειρά iPhone της, με τους Ταϊβανέζους κατασκευαστές μονάδων φακών Largan Precision και Genius Electronic Optical (GSEO) να αναμένεται να είναι οι κύριοι προμηθευτές, σύμφωνα με πηγές του κλάδου.

Η Largan παρείχε φακούς περισκοπίου για το premium iPhone 15 Pro Max που κυκλοφόρησε πέρυσι. Φέτος, περισσότερα μοντέλα στην επερχόμενη σειρά iPhone θα διαθέτουν φακούς περισκοπίου. Η GSEO είναι πιθανό να ενταχθεί ως νέος προμηθευτής για τα φετινά iPhone.

Η επέκταση της παραγωγής και η προσθήκη ενός νέου προμηθευτή για τους φακούς περισκοπίου φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι το iPhone 16 Pro θα μετακινηθεί από το οπτικό ζουμ 3x του 15 Pro στο 5x που αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικά λειτουργία στη σειρά Max.

Εδώ να τονίσουμε πως οι κριτικές για τις δυνατότητες ζουμ 5x του iPhone 15 Pro Max ήταν πολύ θετικές πέρυσι, με αποτέλεσμα πολλοί να μην επιλέξουν το μικρότερο μοντέλο Pro και να εξετάσουν για αγορά το μοντέλο Max.

Αν και είναι πιθανό η κάμερα του 16 Pro Max να λάβει μια νέα αποκλειστική λειτουργία φέτος, ελπίζουμε ότι τα μοντέλα Pro μπορούν να επιστρέψουν στην ισότητα των χαρακτηριστικών με τις κάμερές τους, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν ευχαρίστως το μοντέλο με το καλύτερο μέγεθος οθόνης για αυτούς χωρίς να χάσουν θυσιάσουν κάτι ιδιαίτερο.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like