AppsNews

Νέες χρήσιμες αλλαγές στην εφαρμογή Apple Weather για iPhone, iPad και Mac

0
Ο “πυρετός” της τεχνητής νοημοσύνης πυροδοτεί μια διεθνή κούρσα για να αλλάξουν τα πάντα και σε αυτό συμμετέχει και η Apple κάνοντας αλλαγές με βάση τη νέα τεχνολογία φέρνοντας περισσότερες δυνατότητες στις εφαρμογές της μέσω του iOS 18. Tώρα αποδεικνύεται ότι η πρόβλεψη για την εγγενή εφαρμογή “Καιρού” του τεχνολογικού γίγαντα απαιτεί δύο νέα χαρακτηριστικά. Πλέον θα βλέπουμε την πραγματική θερμοκρασία που αναφέρεται στην εφαρμογή ανά πάσα στιγμή και τη αισθητή θερμοκρασία  Το τελευταίο δίνει στους χρήστες μια πιο ρεαλιστική θερμοκρασία που αποκαλύπτει πόσο ζεστό ή κρύο θα αισθάνεστε τον αέρα στο ανθρώπινο σώμα αφού υπολογίσει ορισμένες μεταβλητές όπως η σχετική υγρασία, οι ταχύτητες του ανέμου και η ποσότητα της ηλιοφάνειας.
Στο ανανεωμένο iOS 18 , η εφαρμογή καιρού της Apple θα δείχνει τόσο την πραγματική θερμοκρασία όσο και τη θερμοκρασία “Feels like” ακριβώς μπροστά, όπου μπορούν εύκολα να φαίνονται και οι δύο φιγούρες. Στο επάνω μέρος της εφαρμογής καιρού, θα δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία σε μεγάλους αριθμούς και ακριβώς κάτω από την τρέχουσα θερμοκρασία, η εφαρμογή θα λέει “Feels Like” χρησιμοποιώντας μια γραμματοσειρά μικρότερου μεγέθους. Επί του παρόντος, μπορείτε να δείτε την πραγματική θερμοκρασία στο επάνω μέρος της οθόνης. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε το πλαίσιο “Feels Like” που είναι “Παρόμοιο με την πραγματική θερμοκρασία”, λέει η Apple. Η θερμοκρασία “Feels Like” θα εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα και, όπως σημειώθηκε προηγουμένως, με μικρότερη γραμματοσειρά.
Αυτή είναι λοιπόν μια αξιοπρεπής αλλαγή που έρχεται στην εφαρμογή καιρού της Apple με το iOS 18 . Ακόμη πιο ενδιαφέρον, ο αριθμός “Feels Like” δεν θα εμφανίζεται όταν η πραγματική θερμοκρασία και η θερμοκρασία “Feels Like” είναι πολύ κοντά. Και οι δύο παραλλαγές της θερμοκρασίας θα εμφανιστούν μόνο όταν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ τους.
Η δεύτερη νέα λειτουργία που έρχεται στην εφαρμογή καιρού με το iOS 18 έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή χαρτών της Apple αφαιρεί τις διευθύνσεις του σπιτιού και της εργασίας σας από την κάρτα επικοινωνίας στην εφαρμογή “Επαφές”. Αυτό διευκολύνει έναν χρήστη iPhone να λάβει γρήγορα οδηγίες για το σπίτι και το γραφείο του μέσω των χαρτών της Apple. Με το iOS 18 , η εφαρμογή καιρού θα λαμβάνει τις ίδιες πληροφορίες από την εφαρμογή επαφών, έτσι ώστε οι διευθύνσεις του σπιτιού και της εργασίας σας να προστίθενται αυτόματα στις τοποθεσίες που παρακολουθούνται από την εγγενή εφαρμογή καιρού..
Μπορείτε να περιμένετε να δείτε αυτές τις αλλαγές να έρχονται όχι μόνο στην εφαρμογή καιρού του iPhone στο iOS 18 αλλά και στην εφαρμογή καιρού στο iPad με iPadOS 18 και στο Mac με την επερχόμενη ενημέρωση macOS 15 Sequoia.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like