MobilesNews

Πάλι ακούγεται πως το OnePlus 13 θα διαθέτει μια γενναιόδωρη μπαταρία

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πάρτε χαρτί και γράψτε, το νέο OnePlus 13 εικάζεται πως θα φέρει ένα ισχυρό chip Snapdragon 8 Gen 4 (το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον Οκτώβριο), μια οθόνη 2K 6,8 ιντσών και πιθανώς υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 50W όπως και το OnePlus 12. Κάτι που επισημαίνεται για άλλη μία φορά και την είδηση μας δίνει ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station είναι πως η νέα συσκευή ναυαρχίδα θα τροφοδοτείται από μια μεγαλύτερη μπαταρία. Στην πραγματικότητα, μια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία από όσο περιμένουμε!

Αυτές οι πληροφορίες ήταν στις φήμες εδώ και λίγο καιρό, αλλά η ανάρτηση από το Digital Chat Station έρχεται και ουσιαστικά παγιώνει την πεποίθησή μας για την μπαταρία OnePlus 13. Βασικά, λέγεται ότι το OnePlus 13 θα έρθει με μπαταρία 6.100 mAh ή 6.200 mAh χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιο μοντέλο θα έχει αυτή τη χωρητικότητα, αλλά όλα στην ανάρτησή του DCS όλα δείχνουν πως επρόκειτο για το OnePlus 13. Οπότε ναι, είμαστε ελεύθεροι να ενθουσιαστούμε με αυτό. Κάτι παρόμοιο ανέφεραν και οι προηγούμενες φήμες και γενικά, περιμέναμε το OnePlus 13 να έχει μπαταρία τουλάχιστον 6.000 mAh.

Το OnePlus 13 πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Κίνα, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα. Αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2025. Λάβετε υπόψη ότι τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Όσο για τις κάμερες, πιθανότατα θα λάβετε τρεις κάμερες 50MP με την επωνυμία Hasselblad. Το OnePlus 13 φημολογείται ότι διαθέτει βελτιωμένη αντοχή στο νερό – είτε IP68 είτε IP69.

Σε πρώτη φάση το OnePlus 13 πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος στην Κίνα, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο, σε δεύτερη φάση η νέα συσκευή αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του της εκεί γύρω στον μήνα Ιανουάριο του 2025.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like