MobilesNews

Μας έδωσε την ημερομηνία παγκόσμιας κυκλοφορίας η nubia για το νέο Red Magic 9S Pro

0

Κατά τις προηγούμενες ημέρες, το ενδιαφέρον πολλών στράφηκε στην νέα σειρά Red Magic 9S Pro που έκανε το ντεμπούτο στην Κίνα. Η σειρά περιλαμβάνει δύο συσκευές: μια έκδοση Pro+ με γρήγορη φόρτιση 165 W και μνήμη RAM έως 24 GB και μια κανονική έκδοση Pro με ενσύρματη φόρτιση 80 W και μεγαλύτερη μπαταρία.

Σήμερα η nubia αποκάλυψε ότι θα φέρει το Red Magic 9S Pro στη διεθνή σκηνή στις 16 Ιουλίου και αναμένουμε επίσης να δούμε τον φορητό υπολογιστή Titan 16 Pro εκεί.

Όλη η διαφημιστική καμπάνια της Red Magic βασίζεται στο ότι το νέο αυτό τηλέφωνο είναι το “πρώτο στον κόσμο” με μια “Κορυφαία έκδοση Snapdragon 8 Gen 3”, η οποία είναι στην πραγματικότητα η υπερχρονισμένη έκδοση AC με CPU 3,4 GHz Cortex-X4 (αντί για 3,3 GHz) και Adreno 1 GHz 750 GPU (αντί για 900 MHz) που έχουμε δει στο Samsung Galaxy S24 Ultra.

Η συσκευή αναφέρεται επίσης πως είναι η μόνη συσκευή του κλάδου με “πραγματική εμπειρία πλήρους οθόνης” επειδή η κάμερα selfie κάτω από την οθόνη που δεν απαιτεί την ύπαρξη καμίας εγκοπής – μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τη ZTE και τις θυγατρικές της εδώ και αρκετά χρόνια.

Τιμολογιακά τώρα, το Red Magic 9S Pro στην Κίνα ξεκινά από 3.800 CNY (550 $) για την έκδοση 12/256 GB. Ωστόσο, αναμένουμε ότι το κόστος θα είναι τουλάχιστον 649 $/649 ευρώ, καθώς αυτή ήταν η παγκόσμια τιμή του προκατόχου Red Magic 9 Pro με κανονικό Snapdragon 8 Gen 3.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like