MobilesNews

Φέρνει πίσω η OnePlus τα unibody μεταλλικά τηλέφωνα

0

Ομαλά κύλισαν όλα κατά την διάρκεια της μεγάλης εκήλδωσης που μόλις πραγματοποίησε η OnePlus και ανακοίνωσε μια παραλλαγή του OnePlus Watch 2 και το Ace 3 Pro. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ακόμη εκδήλωση σε περίπου δύο εβδομάδες. Πιστεύεται ότι το αστέρι αυτού του σόου θα μπορούσε να καταλήξει να είναι το Nord 4 και μια νέα διαρροή μπορεί να αποκάλυψε το σχέδιο.

Αυτή την εβδομάδα, η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα ότι θα πραγματοποιήσει μια καλοκαιρινή εκδήλωση παρουσίασης στις 16 Ιουλίου στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 3:00 μ.μ. CEST (9:00 π.μ. ET). Εκτός από την ανακοίνωση, ο λογαριασμός Indian X (πρώην Twitter) της εταιρείας κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser όπου το υγρό μέταλλο ενώνεται για να σχηματίσει τη λέξη “Nord”.

Έτσι, χάρη στο teaser, γνωρίζουμε ότι ένα τηλέφωνο Nord θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης. Το υγρό μέταλλο φαίνεται επίσης να υπαινίσσεται κάτι άλλο…. ίσως ένα μεταλλικό unibody σχεδιασμό;

Ένας tipster στο X μοιράστηκε μια εικόνα για το τι θα μπορούσε να είναι το OnePlus Nord 4. Αυτή η εικόνα δείχνει μια συσκευή με σχέδιο ενιαίου σώματος από γυαλί και μέταλλο. Είναι πιθανό αυτή η επερχόμενη εκδήλωση να είναι για το Nord 4, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το CE4 και το Lite έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Μαζί με την εικόνα, ο tipster παρείχε μια πλήρη λίστα προδιαγραφών. Σύμφωνα με τη διαρροή, αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει οθόνη OLED Tianma U8 Plus 6,74 ιντσών με ανάλυση 1,5K, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 2.150 nits. Η συσκευή φέρεται να λειτουργεί με chip Snapdragon 7 Plus Gen 3, έχει μπαταρία 5.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 100 W και έρχεται με Android 14 εξαρχής. Όσο για τις κάμερες, υπάρχει μπροστινός φακός 16MP, κύρια κάμερα 50MP και εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8MP.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like