MobilesNews

Apple: Ετοιμάζει 100 εκατ. παραγγελίες iPhone 16, εδώ είναι 3 λόγοι που θα μπορούσε να είναι πιο δημοφιλές από το iPhone 15

0

Παρά τα ικανοποιητικά ποσοστά πωλήσεων που έχει καταγράψει μέχρι και σήμερα η σειρά iPhone 15, η Apple έχει τους δικούς της λόγους να πιστεύει πως το επόμενο iPhone της θα τα πάει ακόμα καλύτερα – έως και 10 εκατομμύρια επιπλέον μονάδες το 2024!

Σε μια αρχική αναφορά από το CTEE, αποκαλύφθηκε ότι η Apple παραγγέλνει 100 εκατομμύρια chip A18 για iPhone 16 και iPhone 16 Pro. Εδώ είναι μερικές τεράστιες νέες αναβαθμίσεις στο iPhone 16 φέτος που θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτήν την ξαφνική ζήτηση.

Apple Intelligence

Η μεγαλύτερη και πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση που έρχεται στα φετινά iPhone είναι η υποστήριξη του Apple Intelligence. Το τυπικό iPhone 15, παρόλο που είναι ένα από τα καλύτερα iPhone αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να τρέξει το Apple Intelligence στη συσκευή, καθώς δεν έχει την απαραίτητη ισχύ. Το iPhone 16, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να μπορεί να τρέξει την τεχνητή νοημοσύνη όπως προβλέπεται γιατί θα φέρει το κατάλληλο chip.

Ήδη κάποιοι υποθέτουν πως το Apple Intelligence αναμένεται να ταρακουνήσει πραγματικά τον τρόπο χρήσης του iPhone, κάνοντας πράγματα όπως έξυπνη οργάνωση μηνυμάτων και email, δημιουργία συντομεύσεων για να κάνετε γρήγορα τα αγαπημένα σας πράγματα στη συσκευή και βελτιώνοντας σημαντικά το Siri. Μια αναβάθμιση του iPhone φέτος θα σας δώσει πρόσβαση στα καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει το iOS 18.

Διαθέσιμο σε όλα τα νέα μοντέλα το chip A18 Bionic

Όπως γνωρίζουμε, το iPhone 15 είναι εξοπλισμένο με το chip A16 Bionic, το chip που χρησιμοποιούσε το προηγούμενο iPhone 14 Pro Max. Με το iPhone 15 Pro και το Pro Max να χρησιμοποιούν το chip A17 Pro, αυτό σήμαινε ότι οι τυπικοί χρήστες iPhone έβρισκαν πάντα τον εαυτό τους να χρησιμοποιούν ξεπερασμένη τεχνολογία. Τώρα, για πρώτη φορά μετά το iPhone 13, το iPhone 16 αναμένεται να αποκτήσει το ίδιο chip με το αντίστοιχο μοντέλο Pro.

Αυτό το chip υποτίθεται ότι έχει GPU 6 πυρήνων και θα επικεντρωθεί στη χρήση με το Apple Intelligence. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασίζεται στη διαδικασία των 3nm της TSMC και παρόμοιες αναφορές υποστηρίζουν ότι το μοντέλο Pro θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση “Pro” του chip A18.

Νέα πλήκτρα και νέα μνήμη RAM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like