GadgetsNews

Xreal: Μας δείχνει το νέο Beam Pro που τροφοδοτείται από Android με 3D κάμερες

0

Όχι, αυτό δεν είναι smartphone, αλλά τρέχει Android. Εδώ έχουμε το Xreal Beam Pro που προορίζεται να είναι ο τέλειος σύντροφος για τα γυαλιά Air AR της εταιρείας. Είναι σίγουρα μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό Beam.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το όλο θέμα, η Xreal κατασκευάζει γυαλιά με κανονική εμφάνιση που διαθέτουν ενσωματωμένες οθόνες. Δεν διαθέτουν επεξεργαστική ισχύ, αντίθετα οδηγούνται από ένα smartphone μέσω USB-C (ή υπολογιστή). Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το Beam για να παρέχετε ισχύ και να χειρίζεστε την ασύρματη μετάδοση βίντεο.

Η συσκευή τρέχει το “nebulaOS”, το οποίο είναι προσαρμοσμένο πάνω στο Android 14 και κατάλληλο για εργασίες AR. Υπάρχει μια οθόνη LCD 6,5″ 90 Hz (1.080 x 2.400 px, 20:9), ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις εφαρμογές και η ίδια η συσκευή μετατρέπεται σε ελεγκτή με αισθητήρες κίνησης.

Ακόμα καλύτερα, υπάρχει ένα ζευγάρι κάμερες 50MP στο πίσω μέρος (αισθητήρες ISOCELL JN1). Απέχουν 50 mm μεταξύ τους για να ταιριάζουν με την απόσταση μεταξύ των ματιών σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών και βίντεο. Το τελευταίο είναι δύσκολο καθώς η Xreal έπρεπε να συγχρονίσει τους αισθητήρες στο επίπεδο pixel για την καλύτερη ποιότητα βίντεο. Επίσης, η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας έπρεπε να ρυθμιστεί ειδικά για στερεοσκοπική χρήση.

Το Beam Pro τροφοδοτείται από ένα ανώνυμο chipset Snapdragon 4nm και μια μπαταρία 4.300mAh. Το βασικό μοντέλο έχει 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης έως 1 TB) και υπάρχει επίσης μια επιλογή 8/256 GB. Και τα δύο διαθέτουν Wi-Fi 6 (ax) και Bluetooth 5.2.

Υπάρχουν δύο θύρες USB-C: στην πρώτη μπορείτε απλώς να συνδέσετε τα γυαλιά – Air, Air 2, Air 2 Pro ή Air 2 Ultra και είστε έτοιμοι. Προαιρετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη θύρα USB-C για να φορτίσετε το Beam Pro με ισχύ έως και 27 W.

Το βασικό μοντέλο 6/128 GB τιμολογείται στα 1.300 CNY (180 $/165 €/15.000 ₹) και το μοντέλο 8/256 GB στα 1.600 CNY. Υπάρχει ένα μοντέλο 5G που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, το οποίο θα φέρει κόστος αγοράς στα 2.000 CNY. Επιπλέον, η Xreal θα κυκλοφορήσει μια εταιρική έκδοση για 3.000 CNY.

[via]

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like