MobilesNews

Θα αρέσει πολύ το iPhone 16 Pro με 2TB αποθηκευτικό χώρο και τεράστια μπαταρία! (Φήμη)

0

Πλούσιο είναι το πακέτο αλλαγών που σχεδιάζει η Apple όσον αφορά τις αναβαθμίσεις για τη σειρά iPhone 16 Pro και τώρα έχουμε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες χάρη, σε μια νέα φήμη που βασίζεται σε πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας. Τα δύο επερχόμενα μοντέλα 16 Pro θα προσφέρουν μεγαλύτερες οθόνες – στις 6.3 ίντσες για το 16 Pro και στις 6.9 ίντσες όσον αφορά το πάνελ του μοντέλου 16 Pro Max. Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο εδώ είναι ότι και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν πάνελ OLED Micro Lens Array (MLA), πράγμα που σημαίνει ότι θα προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση φωτεινότητας και ακόμη καλύτερες γωνίες θέασης από τα συμβατικά πάνελ OLED.

Σίγουρα η γενιά του iPhone 16 Pro θα κυκλοφορήσει και με νέο επεξεργαστή… Πιο αναλυτικά θα δούμε το chipset A18 Pro της Apple μαζί με 8 GB RAM. Η άλλη μεγάλη προσθήκη είναι η δυνατότητα αύξησης του αποθηκευτικού χώρου στα 2TB, το οποίο ανεβάζει το όριο από τα iPhone προηγούμενης γενιάς που “περιορίζονταν” στο 1TB.

Παράλληλα, η νέα διαρροή επιβεβαιώνει επίσης προηγούμενες πληροφορίες σχετικά με αποκλειστικές λειτουργίες AI στα μοντέλα 16 Pro και θα μπορούσαμε επίσης να δούμε κάποια ενσωμάτωση με το μοντέλο Apple MGIE AI που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Και τα δύο τηλέφωνα ενδεχομένως να αποκτήσουν έναν νέο υπερ-ευρυγώνιο φακό 48MP και το μικρότερο Pro θα αποκτήσει τελικά τον φακό 5x tetraprism.

Τώρα όμως μπορείτε να φωνάξετε ελεύθερα από χαρά, καθώς στις φήμες που έχουν δει το φως, γίνεται λόγος και για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max. Το 16 Pro Max αναμένεται κυκλοφορήσει με μπαταρία 4.676 mAh (αναβαθμισμένη μπαταρία σε σύγκριση με την κυψέλη 4.441 mAh του 15 Pro Max), η οποία σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση απόδοσης από το νέο chipset θα βοηθούσε το 16 Pro Max να φτάσει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone!

Το μικρότερο 16 Pro αναμένεται επίσης να φέρει μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του. Είδαμε το πρωτότυπό του να διαρρέει με κυψέλη χωρητικότητας 3.355 mAh (13,02 Wh) που στεγάζεται σε μεταλλικό βραχίονα για βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας. Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε πως τα δύο νέα τηλέφωνα θα αποκτήσουν επίσης το κουμπί Capture και η Apple φέρεται να βελτίωσε την απόδοσή της στην επεξεργασία τιτανίου, ενώ μειώνει σημαντικά το κόστος ανά περίβλημα.

[via]

Δείτε επίσης: 

Dynamic Island: φήμες το θέλουν στο επόμενο iPhone SE!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like