MobilesNews

Realme GT 5 Pro Special Edition: Είναι μοναδικό και θα φτάσει στα χέρια ενός και μόνου νικητή!

2

Πάντα εκεί γύρω στις τελευταίες ημέρες του έτους, θα προκύψει μία ή περισσότερες νέες αποκαλύψεις, για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα είχαμε την αποκάλυψη της τελευταίας ναυαρχίδας της Realme – είδαμε το νέο Realme GT 5 Pro στην Κίνα. Μέσα στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης , η εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια συσκευές τηλεφώνων από την έναρξή της πριν από 5 χρόνια.

Για να τιμήσει αυτήν την περίσταση, η Realme ανακοίνωσε μια περιορισμένη έκδοση του νεότερου premium τηλεφώνου της. Ωστόσο, δεν θα πωληθεί στο κοινό, αλλά μάλλον, η συσκευή θα δοθεί σε ένα τυχαίο άτομο.

Ο αντιπρόεδρος της Realme, Xu Qi Chase, μέσω του Weibo έσπευσε να ανακοινώσει την ειδική νέα έκδοση του GT 5 Pro προς τιμή των 200 εκατ. πωλήσεων.  Μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το smartphone στο χέρι του.

Βλέποντα την εικόνα, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι το ακουστικό έχει το κανονικό χρώμα “Red Rock”. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει το κείμενο “200M Special Edition” γραμμένο κάτω από το λογότυπο “realme” στο vegan δερμάτινο πίσω μέρος της συσκευής.

Το στέλεχος δεν αναφέρει τη διαμόρφωση της μνήμης, όμως λέει ότι αυτή είναι η μόνη μονάδα που έχει παράγει η εταιρεία και δεν θα πουληθεί.

Ωστόσο, θα το δώσει σε έναν τυχερό netizen στο Weibo. Για να συμμετάσχουν στο giveaway, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απλώς να αναδημοσιεύσουν τη δημοσίευση της ανακοίνωσης.

Συνοπτικά θα αναφέρουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme GT 5 Pro:
  • Ένα chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.
  • Μνήμη RRAM LPDDR5x RAM και ROM UFS 4.0.
  • Kυρτή οθόνη OLED 6,78 ιντσών 1,5K LTPO.
  • Ρυθμό ανανέωσης έως 144 Hz, μείωση φωτεινότητας PWM 2160 Hz, ρυθμό δειγματοληψίας αφής 2160 Hz και φωτεινότητα έως 4500 nits.
  • Κύριο αισθητήρα 50MP Sony LYT-808, έναν τηλεφακό 50MP Sony IMX890 3x με περισκόπιο και μια υπερευρεία μονάδα Sony IMX355 8MP.
  • Εμπρόσθια κάμερα 32MP.
  • Διπλά στερεοφωνικά ηχεία.
  • Θύρα USB 3.2, gestures, μοντέλο AI.
  • Mπαταρία 5.400 mAh, ενσύρματη φόρτιση 100 W και ασύρματη φόρτιση 50 W.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like