MobilesNews

Το Motorola Moto G Power 5G (2024) εμφανίζεται σε renders

0

Μια συμφέρουσα πρόταση αποτελεί το Moto G Power 5G που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2023 με το Dimensity 930 SoC και κάμερα 50MP. Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η Motorola τον διάδοχό της, αλλά χάρη στο OnLeaks, ξέρουμε πώς θα μοιάζει στον προκάτοχό του, καθώς ο χρήστης που διέρρευσε την είδηση μοιράστηκε renders του Motorola Moto G Power 5G (2024), αποκαλύπτοντας τη σχεδίασή του.

Το Motorola Moto G Power 5G (2024) φέρει μια οθόνη με μικρή οπή όπως ο προκάτοχός του, αλλά είναι μεγαλύτερη από την οθόνη του Moto G Power 5G (6,7″ έναντι 6,5″). Γύρω από το πίσω μέρος, το Moto G Power 5G (2024) διαθέτει δύο κάμερες που βρίσκονται σε ένα ορθογώνιο υπο-πλαίσιο με φλας.

Υπάρχουν επίπεδα πλαίσια σε αυτό smartphone έχει επίπεδα πλαίσια. Στη δεξιά πλευρά υπάρχουν τα κουμπιά έντασης ήχου και το πλήκτρο on/off, τα οποία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και στα αριστερά είναι η υποδοχή κάρτας SIM. Στο κάτω μέρος βρίσκεται η θύρα USB-C, που ενώνεται με μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ένα κύριο μικρόφωνο και ένα ηχείο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται το δευτερεύον μικρόφωνο.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Motorola Moto G Power 5G (2024) έχει διαστάσεις 167,3 x 76,4 x 8,5 mm, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο για το smartphone. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε περισσότερα για αυτό καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like