AppsNews

Έσοδα περιμένει η Samsung από την νέα της cloud πλατφόρμα παιχνιδιών

0

Η επιβράδυνση που παρατηρείται στην ανάπτυξη της αγοράς smartphones γίνεται αφορμή ώστε η Samsung να αναζητά συνεχώς νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των εσόδων της. Μια περιοχή που κατά την προσωπική εκτίμηση των ανθρώπων της νοτιοκορεάτικης εταιρείας δεν έχουν εξερευνήσει αρκετά είναι το gaming και θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι κερδοφόρα μακροπρόθεσμα.

Αυτό που μας μεταφέρει με δημοσίευμα της η Korea Economic Daily ειναι πως η Samsung σχεδιάζει να ανακοινώσει τη δική της πλατφόρμα παιχνιδιών cloud στις 5 Οκτωβρίου. Σε αντίθεση με παρόμοιες υπηρεσίες που προσφέρονται από τη NVIDIA και τη Microsoft, η νέα cloud πλατφόρμα παιχνιδιών της Samsung απευθύνεται αποκλειστικά σε smartphone, τουλάχιστον κατά την αρχική της κυκλοφορία.

Πιθανότατα η cloud πλατφόρμα παιχνιδιών της Samsung θα δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να μην χρειάζεται πλέον να κατεβάζουν ή να εγκαθιστούν παιχνίδια στα τηλέφωνά τους.

Προφανώς, η Samsung βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με διάφορους προγραμματιστές παιχνιδιών για να φέρει τους τίτλους τους στην επερχόμενη πλατφόρμα παιχνιδιών. Δεν είναι σαφές εάν η υπηρεσία θα απαιτεί από τους παίκτες να καταβάλουν μια μηνιαία συνδρομή, αλλά η έκθεση ισχυρίζεται ότι η Samsung δεν θα ζητήσει από τους χρήστες Galaxy να πληρώσουν τίποτα για να παίξουν παιχνίδια στην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud της.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν η πλατφόρμα παιχνιδιών της Samsung θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Galaxy ή ο γίγαντας της Νότιας Κορέας θα την ανοίξει για όλους τους χρήστες smartphone/tablet.

Καθώς οι πωλήσεις smartphones πέφτουν κατακόρυφα, η Samsung ελπίζει να αυξήσει τα έσοδά της μόλις αρχίσει να λειτουργεί η cloud πλατφόρμα παιχνιδιών, αξιοποιώντας τη βάση χρηστών/κατόχων smartphone Galaxy που φθάνουν το 1 δισεκατομμύριο.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like