GadgetsNews

Fitbit Charge 6: Περισσότερη ακρίβεια κατά 60% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο!

0

Ως μια νέα και πλήρη πρόταση προωθείται το Fitbit Charge 6 από το τμήμα wearables συσκευών της Google, φέρνοντας βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας και ακόμη βαθύτερη ενοποίηση με τις εφαρμογές της Google όπως το YouTube Music, το Google Pay και τους Google Maps.

Το Charge 6 διαθέτει έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,04 ιντσών με λειτουργία Always-On Display (AOD). Το tracker διαθέτει κατασκευή από αλουμίνιο, γυαλί και απτικό πλευρικό κουμπί.

Η παρακολούθηση καρδιακών παλμών φαίνεται να είναι το φόρτε του Charge 6 χάρη σε έναν ενημερωμένο οπτικό αισθητήρα που συνδυάζεται με νέους ηλεκτρικούς αισθητήρες και αλγόριθμους μηχανικής μάθησης που αναπτύχθηκαν από την Google. Το Charge 6 προσφέρει “60% πιο ακριβή” αποτελέσματα καρδιακών παλμών από τον προκάτοχό του. Θα μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον tracker σας με μηχανήματα άσκησης, έτσι ώστε να λαμβάνετε δεδομένα καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Το Charge 6 παρακολουθεί επίσης τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και ECG για τυχόν κολπική μαρμαρυγή στον καρδιακό σας ρυθμό. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον ύπνο, το άγχος, τη θερμοκρασία του δέρματος και τον ρυθμό αναπνοής. Όσον αφορά την άσκηση, το Fitbit προσφέρει 40+ τρόπους άσκησης με υποστήριξη για μετρήσεις VO2 max. Το Charge 6 είναι επίσης αδιάβροχο για 5 ATM, ώστε να μπορείτε να κολυμπήσετε και να έχετε ενσωματωμένο GPS και παρακολούθηση GLONASS στη συσκευή.

Η Google πρόσθεσε επίσης υποστήριξη για τα στοιχεία ελέγχου της υπηρεσίας YouTube Music και τους Google Maps με οδηγίες βήμα προς βήμα στην οθόνη. Ο δέκτης NFC επιτρέπει επίσης πληρωμές στο Google Wallet. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 7 ημέρες με κανονική χρήση.

Τρεις είναι οι προτεινόμενες χρωματικές επιλογές για το Fitbit Charge 6:σε Obsidian, Coral και Porcelain, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα $160/€160/€140.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like