ComputersNews

Δύο θύρες Thunderbolt και οθόνη 120Hz για το νέο Microsoft Surface Pro 8

0

Ξεπέρασε τον εαυτό της αυτή την φορά η Microsoft και η σειρά συσκευών Surface Pro θα περιλαμβάνει τις περισσότερες και σημαντικότερες ενημερώσεις που είχαμε να δούμε εδώ και χρόνια. Έτσι, στις 22 Σεπτεμβρίου η προσοχή πολλών θα στραφεί επάνω στο νέο event της εταιρείας και ειδικότερα στο νέο tablet Surface Pro 8. Η νέα συσκευή με Windows 11 φέρεται να μοιάζει με το αντίστοιχο Surface Pro X που φέρει chip της Intel, με οθόνη 13 ιντσών, στενά bezels και ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120Hz. Επίσης, θα δούμε φέτος και διπλές θύρες Thunderbolt.

Το Surface Pro 8 που διέρρευσε θα κάνει και το αναμενόμενο άλμα σε έναν επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς. Ωστόσο, όπως και στο Surface Laptop 4, θα μπορείτε να αντικαταστήσετε τον SSD αν ο αποθηκευτικός χώρος αποδειχθεί πολύ περιοριστικός για εσάς.

Στις “αποσκευές” της, η Microsoft θα έχει και το Surface Duo 2, ενώ πιθανές είναι οι αναβαθμίσεις σε Surface Book, Surface Go και Surface Pro X. Εάν η διαρροή είναι ακριβής, το Surface Pro 8 μάλλον θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης. Το μοντέλο Pro ήταν μια από τις πιο ανθεκτικές συσκευές Surface της Microsoft, αλλά και μια από τις πιο “συντηρητικές” με σχετικά λίγες αλλαγές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως είχε ακόμα θύρα USB-A.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like