MobilesMWC 2023News

Η Honor μας προδίδει από την Βαρκελώνη, πως στοχεύει να ξεπεράσει την Huawei και την Apple

8

Γεμάτος με αισιοδοξία μέσα του, ο CEO της Honor, Zhao Ming είπε ότι η εταιρεία του είναι ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, συμπεριλαμβανομένων των Huawei και Apple. Η τελευταία παρατήρηση του Zhao ήρθε στο περιθώριο της εκδήλωσης κυκλοφορίας του Magic 5 στο MWC 2023.

Στις δηλώσεις του, ο επικεφαλής της Honor είπε ότι ο κατασκευαστής τηλεφώνων στοχεύει να ανταγωνιστεί τους ισχυρότερους ανταγωνιστές στην κατηγορία των ναυαρχίδων smartphones. Είπε ότι το Honor πρέπει να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την επικοινωνία, τη φωτογραφία, την οθόνη και την ευφυΐα της τεχνολογίας AI.

Ο Zhao τόνισε ότι η Honor πρέπει να αντιμετωπίσει δυσκολίες και να καλύψει διάφορες ανάγκες σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε να κερδίσεις τους αντιπάλους της.

Όσον αφορά τα προϊόντα συγκριτικής αξιολόγησης της σειράς Honor Magic 5, ο Zhao Ming φαίνεται πολύ σίγουρος ότι η Honor θεωρούνταν ανέκαθεν πως προσφέρει τα ισχυρότερα smartphones υψηλών προδιαγραφών.

Στο παρελθόν, η σειρά Huawei Mate και η σειρά P ήταν πάντα τα μεγάλα σημεία αναφοράς της βιομηχανίας. Αυτή η επιτυχία συνέβαλε στο μερίδιο αγοράς των high-end τηλεφώνων της Huawei, το οποίο έφτασε το 45%-50% παγκοσμίως. Ο Zhao πρόσθεσε ότι η Huawei ήταν κάποτε κορυφαία μάρκα τηλεφώνων στην Κίνα και τώρα, η Honor οδεύει “να κινηθεί στα ίδια μονοπάτια!”

Ο ίδιος κύριος ανέφερε ότι πολλά από τα σχέδια της Honor βασίζονται στα υψηλότερα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας δικτύου.

Την καλύτερη τεχνολογία 5G στη βιομηχανία smartphones εξακολουθεί να κατέχει το Huawei Mate 40 Pro, απλά τώρα η Honor θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία στα σοβαρά και να φέρει στο προσκήνιο τις νέες τεχνολογίες δικτύου.

Ενώ ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό, ο Zhao Ming είπε ότι η Honor μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο και έχει το θάρρος και την ικανότητα να καταφέρει το στόχο της.

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like