GadgetsNews

Η Microsoft επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για το επερχόμενο Surface Pro 9

21

Αντίθετα με τους ανταγωνιστές τους, τα tablet Surface της Microsoft που λειτουργούν με Windows σπάνια διαρρέουν με πολλές λεπτομέρειες μήνες πριν από μια επίσημη ανακοίνωση τους. Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχουμε ακούσει τίποτα για ένα υποψήφιο μοντέλο Pro 9 σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά το εμπορικό ντεμπούτο του Pro 8.

Ο αξιόπιστος Roland Quandt ισχυρίζεται τώρα ότι ένα Surface Pro 9 με SQ3 είναι πράγματι έτοιμο για ευρύτερη διάθεση. Αυτό το κάπως ασαφές και όχι εξαιρετικά αποκαλυπτικό tweet μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι χάσαμε μια πολύ ζουμερή αναφορά των Windows Central πριν από περίπου μια εβδομάδα, η οποία προσδοκούσε μια μεγάλη αλλαγή για την οικογένεια υλικού Surface της Microsoft.
Η εταιρεία προφανώς ετοιμάζεται να συγχωνεύσει το προαναφερθέν σίκουελ του Surface Pro 8 με αυτό που θα ήταν το τρίτης γενιάς Surface Pro X, κυκλοφορώντας τη συνδυασμένη σειρά με ένα όνομα κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.
Το εν λόγω όνομα αναμένεται χωρίς έκπληξη να είναι το Surface Pro 9 και όπως λέει ο Roland Quandt, το Windows Central την περασμένη εβδομάδα προέβλεψε διαμορφώσεις που βασίζονται σε Intel και ARM για αυτήν την αναμφίβολα εντυπωσιακή εναλλακτική λύση iPad Pro επόμενης γενιάς.
Το Microsoft SQ3, φυσικά, θα πρέπει να είναι το όνομα του επεξεργαστή που βασίζεται σε ARM που αναπτύχθηκε από την ίδια τη Microsoft σε συνεργασία με την Qualcomm για να έρθει μετά τα chipset SQ1 και SQ2 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο Surface Pro X.
Σε σύγκριση με τις παραλλαγές της Intel, οι οποίες είναι πιθανό να χρησιμοποιούν πυρίτιο της σειράς P 12ης γενιάς για να παρέχουν μια ωραία αναβάθμιση απόδοσης σε σχέση με το Pro 8 και τον Intel Core 10ης γενιάς, οι διαμορφώσεις SQ3 Surface Pro 9 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ελαφρώς φθηνότερες και δυνητικά πιο αργές.
Δεδομένων των πολύ λίγων άλλων διαφορών που μπορεί κανείς να σημειώσει μεταξύ του υπάρχοντος Surface Pro 8 και του Pro X, είναι σίγουρα λογικό να δούμε ένα μόνο νέο προϊόν που όμως θα συμπεριληφθεί στα καλύτερα tablet με Windows. Ακόμη, μπορείτε οπωσδήποτε να περιμένετε από τη Microsoft να προσφέρει (επιτέλους) προαιρετική συνδεσιμότητα 5G, καθώς και “νέα χρώματα και σχέδια Type Cover”, αλλά μια σχεδίαση σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη για το ίδιο high-end tablet 2 σε 1.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like