AppsNews

Η Google υποχρεώνει το YouTube Vanced σε “λουκέτο”!

39

Άδοξος τέλος για την δημοφιλή εφαρμογή YouTube Vanced, καθώς μια νομική απειλή από την Google προκαλεί την διακοπή λειτουργίας του. Οι δημιουργοί του Vanced αποκάλυψαν ότι το έργο τους θα “τερματιστεί” τις επόμενες ημέρες, με τους συνδέσμους λήψης να αφαιρούνται στην συνέχεια. Αν και η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί για οποιονδήποτε την έχει εγκαταστήσει αυτήν τη στιγμή στο Android χωρίς μελλοντικές ενημερώσεις, είναι πιθανό να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς κάποια στιγμή στο κοντινό μας μέλλον. Οι ιδιοκτήτες του Vanced λένε ότι αναγκάστηκαν να διακόψουν το έργο “για νομικούς λόγους”.

Η Google έστειλε πρόσφατα στους κατόχους του Vanced επιστολή παύσης και διακοπής, η οποία ανάγκασε τους προγραμματιστές να σταματήσουν τη διανομή και την ανάπτυξη της εφαρμογής. “Μας ζητήθηκε να αφαιρέσουμε όλες τις αναφορές στο “YouTube”, να αλλάξουμε το λογότυπο και να καταργήσουμε όλους τους συνδέσμους που σχετίζονται με προϊόντα YouTube”, λέει ένας διαχειριστής από την ομάδα Vanced σε ένα μήνυμα απευθυνόμενος προς την σελίδα The Verge.

Το Vanced είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για το YouTube και την πλατφόρμα του Android, ιδιαίτερα επειδή επιτρέπει στους χρήστες του YouTube να αποκλείουν όλες τις διαφημίσεις βίντεο στο YouTube χωρίς συνδρομή Premium. Το Vanced περιλαμβάνει επίσης ένα πραγματικό μαύρο θέμα και προσαρμογές που δεν προσφέρονται στην επίσημη εφαρμογή YouTube για Android.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like