Jump to content

Οι νικητές των myphone.gr Users Mobile Awards 2017-2018!


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Οι χρήστες... μιλήσατε και η "φωνή" σας ακούστηκε! Τα Myphone.gr Mobile Awards 2017-2018 ολοκληρώνονται σήμερα με την "απονομή" των βραβείων στους νικητές, έπειτα από την ψηφοφορία των χρηστών του forum του Myphone.gr που κράτησε σχεδόν 1 ολόκληρο μήνα.

 

Υπενθυμίζουμε πως ένας από εσάς που ψήφισε μέσω σχολίου στο σχετικό θέμα θα κερδίσει ένα Xiaomi Redmi 5A, προσφορά του καταστήματος Kaizershop.gr, έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί πολύ σύντομα και θα τον ανακοινώσουμε το συντομότερο δυνατό. Προκαταβολικά, λοιπόν, συγχαρητήρια στο νικητή!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/70674/xiaomi-redmi-5a-5-0-inch-2gb-16gb-smartphone-silver-gray-480832-650x650.jpg

 

http://content.myphone.gr/photo/full/70673/kaizer.jpg

 

Πάμε, όμως, να δούμε τι ψηφίσατε!

 

Στην ψηφοφορία το καλύτερο smartphone της χρονιάς, συνολικά, οι 877 συμμετοχές ανέδειξαν το μεγάλο νικητή, με σχετικά μικρή διαφορά από τον 2ο αλλά από εκεί και πίσω... το χάος! Καλύτερο smartphone της χρονιάς αναδείχθηκε το Huawei P20 Pro, αποσπώντας το 28% των ψήφων σας, ενώ στη 2η θέση ήρθε το Samsung Galaxy S9+ με 23,6% και στην 3η θέση το Apple iPhone X με 13,1%!

 

Best smartphone of the year: Huawei P20 Pro

 

http://content.myphone.gr/photo/full/70237/paroysiastikan-ta-huawei-p20-p20-pro-deite-1o-elliniko-hands-on-video.jpg

 

Από εκεί και πέρα, αρκετοί από εσάς ψηφίσατε και για τις επι μέρους κατηγορίες βραβείων που δημιουργήσαμε, συγκεκριμένα τις:

 

Best Business Class smartphone

Best Value for Money Smartphone

Best Camera smartphone

Best Tablet

Best Wearable

 

Ξεκινάμε με το Best Business Class smartphone, όπου η μάχη ήταν σκληρή... Ωστόσο, πρώτο "έκοψε" το νήμα το Apple iPhone X, η μόνη μη Android συσκευή που μπορούσε να ανταγωνιστεί ουσιαστικά στην κατηγορία αυτή, με το Samsung Galaxy Note 8 να έρχεται 2ο και το Samsung Galaxy S9+ να ακολουθεί στην 3η θέση, αποδεικνύοντας πως τα κορυφαία μοντέλα της Samsung είναι ταυτισμένα με την πιο "business" χρήση στο μυαλό των χρηστών. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να αγγίξουν το iPhone X, που δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο.

 

Best Business Class smartphone of the year: Apple iPhone X

 

http://content.myphone.gr/photo/full/69012/to-iphone-x-einai-kata-25-fthinotero-stis-ipa-se-schesi-me-eyropi.jpg

 

Συνεχίζουμε με το Best Value for Money smartphone, μια κατηγορία που είχε μακράν τη μεγαλύτερη ποικιλία ψήφων, λογικό καθώς πολλές συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτήν, ανεξαρτήτως κόστους ουσιαστικά, από τα €100 μέχρι τα €500! Το αποτέλεσμα υποψιαζόμασταν εκ των προτέρων και τελικά μας επιβεβαιώσατε, καθώς 1ο ήρθε το Xiaomi Mi A1, μια συσκευή που έκανε χιλιάδες πωλήσεις στην ελληνική αγορά τον περασμένο χειμώνα και συνεχίζει να κάνει, όμως με διαφορά... "στήθους" από το 2ο OnePlus 5T που επίσης δείχνει τη λατρεία των χρηστών για την κινέζικη εταιρεία με τις "φθηνές" ναυαρχίδες. Στην 3η θέση, πολύ μακριά από τις άλλες δυο συσκευές, έρχεται το Honor 9, ένα μοντέλο που έβαλε την Honor στο χάρτη ακόμα περισσότερο φέτος, στη value for money κατηγορία.

 

Best Value for Money smartphone of the year: Xiaomi Mi A1

 

http://content.myphone.gr/photo/full/69065/christes-anaferoyn-grigori-exantlisi-mpatarias-me-oreo-update-xiaomi-mi-a1.jpg

 

Η κατηγορία στην οποία πρακτικά δεν υπήρξε καμία αμφιβολία, από την πρώτη κιόλας μέρα της ψηφοφορίας, για το ποιός θα είναι ο νικητής, ήταν αυτή του Best Camera smartphone of the year. Η "σκόνη" που σήκωσε το Μάρτιο το Huawei P20 Pro με την τριπλή κάμερά του, είναι ακόμα "στον αέρα" και αναμφίβολα, είναι ο ξεκάθαρος "βασιλιάς" της φωτογραφίες στις τάξεις των χρηστών του Myphone. (Πολύ) μακρινό δεύτερο έρχεται το Google Pixel 2 XL και ακολουθεί το Samsung Galaxy S9+ ενώ οι ψήφοι είναι μονοψήφιες από εκεί και πίσω...

 

Best Camera smartphone of the year: Huawei P20 Pro

 

http://content.myphone.gr/photo/full/70237/paroysiastikan-ta-huawei-p20-p20-pro-deite-1o-elliniko-hands-on-video.jpg

 

Τελειώσαμε με τα smartphones και πάμε στα... tablets, μια κατηγορία συσκευών που παραμένει ενδιαφέρουσα για αρκετούς χρήστες, παρά τον κορεσμό που γρήγορα βίωσε στην αγορά. Χωρίς εκπλήξεις η ψηφορία, με το Apple iPad Pro να κατακτά την πρωτιά με άνεση, ενώ στη 2η θέση ακολούθησε το Samsung Galaxy Tab S3 και στην 3η το Microsoft Surface Pro 4, ισοβαθμώντας με τo 10άρι iPad του 2018.

 

Best Tablet of the year: Apple iPad Pro

 

http://content.myphone.gr/photo/full/70990/ipad-pro-select-hero-201706.jpg

 

Και κλείνουμε με μια αυξανόμενα δημοφιλή κατηγορία mobile συσκευών, τα wearables, όπου και πάλι η Apple έδειξε την κυριαρχία της με το Apple Watch Series 3, το πιο ολοκληρωμένο smartwatch της αγοράς, σύμφωνα με τη γνώμη σας. Στη 2η θέση αλλά αρκετά "μακριά" το Samsung Gear S3, ισοβαθμώντας με το Huami Amazfit Stratos, τα οποία ακολουθούνται με διαφορά μιας ψήφου από το Garmin Fenix 5.

 

Best Wearable of the year: Apple Watch Series 3

 

http://content.myphone.gr/photo/full/70988/apple-mr1h2ll-a-watch-series-3-38mm-1362197.jpg

 

 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στα φετινά Myphone.gr Mobile Awards 2017-2018 και συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!

Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Δίκαια θεωρώ τα αποτελέσματα πλην ενός, κατ εμε. Το business phone έπρεπε να το πάρει το note 8 καθώς έχει καθαρά έναν πιο business χαρακτήρα από τα αλλά 2 τηλέφωνα.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...