GadgetsNews

Πιο άνετος σχεδιασμός για τα νέα Galaxy Buds 2 Pro της Samsung και βελτιωμένος ήχος!

0

Συνεχίζοντας την πετυχημένη συνταγή της, η Samsung παρουσιάζει το νέο σετ ακουστικών Galaxy Buds 2 Pro. Η εταιρεία λέει ότι είναι μικρότερα και πιο άνετα από το αρχικό μοντέλο Buds Pro και τώρα έχουμε υποστήριξη αναπαραγωγής ήχου 24-bit μέσω Bluetooth εφόσον χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Samsung.

Τα τελευταία κορυφαία ακουστικά της Samsung θα προσφέρονται σε μαύρο, λευκό και μοβ χρώμα.

Το μοντέλο Buds 2 Pro είναι 15% μικρότερο από το αρχικό Buds Pro και η Samsung έχει επίσης επεκτείνει τη γρίλια εξαερισμού για να επιτρέπει την πρόσθετη ροή αέρα να φτάνει στα αυτιά σας και να μειώνει την αίσθηση “μπουκώματος” κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης.

Η Samsung υπογραμμίζει επίσης πόσο ανακυκλωμένο υλικό εφαρμόστηκε σε αυτά τα premium ακουστικά. Αυτό γίνεται λίγο συγκεκριμένο, οπότε η καλύτερη εξήγηση βρίσκεται στην πραγματικότητα στις υποσημειώσεις του Δελτίου Τύπου της εταιρείας, τις οποίες έχω συμπεριλάβει παρακάτω:

Περισσότερο από το 90% όλων των πλαστικών εξαρτημάτων του Galaxy Buds 2 Pro, σε βάρος, είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Στο Galaxy Buds 2 Pro χρησιμοποιούνται συνολικά 29 γραμμάρια πλαστικού και περιλαμβάνει περισσότερα από 27 γραμμάρια ανακυκλωμένα υλικά. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά περιέχει τουλάχιστον το 20% είτε των απορριπτόμενων διχτυών αλιείας (πλαστικό που συνδέεται με τον ωκεανό) είτε των υλικών μετά την κατανάλωση. Τα ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος χρησιμοποιούνται σε τρία εσωτερικά εξαρτήματα: στο μπροστινό μέρος του βραχίονα, στη βάση μπαταρίας και στη βάση-PCB. Τα ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση χρησιμοποιούνται σε οκτώ εξωτερικά εξαρτήματα. Τέσσερα εξαρτήματα και στα δύο bdus στη θήκη του μπροστά αριστερά/δεξιά, θήκη πίσω αριστερά/δεξιά και άλλα τέσσερα εξαρτήματα στη θήκη βάσης στο διακοσμητικό μπροστινό μέρος, στο επάνω μέρος της θήκης, στο εσωτερικό της θήκης και στο κάτω μέρος της θήκης.

Τα ακουστικά Galaxy Buds 2 Pro εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ διαφόρων συσκευών Samsung, αλλά δυστυχώς δεν έχουν υποστήριξη πολλαπλών σημείων, επομένως δεν μπορείτε να τα αντιστοιχίσετε με δύο πηγές ήχου ταυτόχρονα. Η βολική λειτουργία γίνεται (επιτέλους) ολοένα και πιο κοινή στα ακουστικά και η Google πρόσφατα συμπεριέλαβε πολλαπλά σημεία στο Pixel Buds Pro. Είναι λοιπόν απογοητευτικό να βλέπεις τη Samsung να αποστέλλει ένα νέο κορυφαίο σετ ακουστικών χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό.

Αλλά στη θετική πλευρά έχουμε την υποστήριξη ήχου hi-fi 24bit, αρκεί να έχετε ένα τηλέφωνο με One UI 4.0 ή νεότερη έκδοση και η Samsung σημειώνει ότι η υποστήριξη 24-bit θα διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή, για παράδειγμα το Spotify θα σας απογοητεύσει σε αυτό.

Ο ήχος 360 μοιρών λέγεται επίσης ότι βελτιώνεται και ακόμη, το Buds 2 Pro διαθέτει Bluetooth 5.3 και είναι έτοιμο για LE Audio, σύμφωνα με το φύλλο προδιαγραφών της Samsung.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκτιμάται σε έως και πέντε ώρες αναπαραγωγής (ANC ενεργοποιημένο) ή οκτώ με απενεργοποιημένη την αντίστοιχη λειτουργία. Με τη θήκη, λαμβάνετε συνολικά 20 ώρες (ενεργοποιημένο ANC) ή 30 ώρες έξτρα αυτονομία. Μην ξεχνάτε, τα Buds 2 Pro έχουν βαθμολογία IPX7 για αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα. Συνολικά, τα πιο πρόσφατα κορυφαία ακουστικά της Samsung είναι μια μέτρια βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά σίγουρα είναι μια καλή πρόταση για όσους έχουν πρόσφατες συσκευές της ευρύτερης οικογενείας Galaxy.

Στην Ελλάδα τα Buds 2 Pro θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Αυγούστου με τιμή €229.

[via]

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like