DealsGadgetsNews

HUAWEI FreeBuds 5i, τo must have αξεσουάρ για το γυμναστήριο!

0

Όταν σκεφτόμαστε must-have αξεσουάρ για το γυμναστήριο ή την solo άθληση γενικότερα, πλέον τα ασύρματα ακουστικά είναι ένα από αυτά. Τα ασύρματα ακουστικά σας βοηθούν να απομονωθείτε από το περιβάλλον και να συγκεντρωθείτε στις ασκήσεις σας, τις επαναλήψεις, το μέτρημα, την αναπνοή σας, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στο γυμναστήριο. Δυστυχώς τις περισσότερες ώρες τις ημέρας (ακόμα και τις εργάσιμες, πλέον), τα γυμναστήρια είναι γεμάτα με αθλούμενους και τόσο οι γύρω σας, όσο και η μουσική που συνήθως ακούγεται από τα ηχεία του χώρου, μπορεί να είναι ενοχλητικά ενώ προσπαθείτε να εκτελέσετε τη ρουτίνα ασκήσεών σας. Η λύση είναι εδώ, λέγεται TWS ακουστικά και κάθε χρόνο είναι όλο και καλύτερα, όπως τα HUAWEI FreeBuds 5i που μόλις ήρθαν στην Ελλάδα, με premium χαρακτηριστικά και τιμή κάτω από τα €100!

Τρία είναι τα κύρια πράγματα που ψάχνουμε σε ένα σετ ακουστικών για το γυμναστήριο, κατά γενική ομολογία. Πρώτον, η στεγανότητα και η αντοχή. Η εφίδρωση είναι δεδομένη κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης και ο ιδρώτας μοιραία θα βρεθεί πάνω στα ακουστικά μας. Γενικότερα πρόκειται για ένα σκληρό περιβάλλον χρήσης για τα FreeBuds 5i που όμως διαθέτουν πιστοποίηση IP54 και δεν… «φοβούνται», ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Μετά το τέλος του session απλώς τα σκουπίζετε με ένα υγρό μαντηλάκι ή κάτι αντίστοιχο και είναι έτοιμα, ακόμα κι αν όλο αυτό επαναληφθεί εκατοντάδες φορές!

Το δεύτερο είναι η αυτονομία τους. Το συναίσθημα του να αντιλαμβάνεσαι οτι η μπαταρία στα ακουστικά σου τελείωσε μόλις άρχισε η προπόνηση και θα πρέπει να… αντέξεις τον υπόλοιπο χρόνο στο γυμναστήριο χωρίς να ακους την αγαπημένη σου μουσική, το podcast ή γενικά χωρίς να είσαι απομονωμένος από τον θόρυβο του περιβάλλοντος, είναι άσχημο. Ευτυχώς για όλους μας τα FreeBuds 5i προσφέρουν αυτονομία έως 6 ωρών με ANC ενεργοποιημένο και σχεδόν 20 ωρών σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισής τους. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, λοιπόν, είναι να φορτίζετε τη θήκη τους 1 φορά την εβδομάδα, ρεαλιστικά και πάντα θα έχουν αρκετή ενέργεια όταν τη χρειαστείτε!

Τρίτο αλλά σημαντικότερο, η ακύρωση θορύβων περιβάλλοντος. Το περιβόητο ANC (Active Noise Cancellation) είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ξανάβαλαν τα ασύρματα ακουστικά στο «χάρτη» της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την ανάγκη των ανθρώπων να απομονωθούν από το πολύβουο περιβάλλον τους. Το ANC έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε που το γνωρίσαμε για πρώτη φορά και κάθε γενιά ακουστικών της Huawei είναι όλο και καλύτερη στο να κρατά τους ανεπιθύμητους ήχους έξω από τα αυτιά του χρήστη, αλλά επιτρέποντάς τους, όταν χρειαστεί. Τα FreeBuds 5i διαθέτουν τρία μικρόφωνα και κάνουν χρήση ειδικών αλγορίθμων και τεχνητής νοημοσύνης για να αναγνωρίσουν με ακρίβεια τους θορύβους, να αποφασίσουν τι… χρειάζεται και τι όχι και να τους ακυρώσουν με αντίστροφες συχνότητες.

Ενεργοποιώντας το ANC και το κατάλληλο mode (Ultra, General, Cosy), με ένα άγγιγμα στο εξωτερικό των ακουστικών, ο θόρυβος του γυμναστηρίου μειώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό και έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτό που… είστε εκεί για να κάνετε! Η εκγύμναση χωρίς συγκέντρωση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε, ακόμα και σε τραυματισμό. Η σημασία του ANC, λοιπόν, είναι μεγάλη για κάθε τακτικό επισκέπτη ενός γυμναστηρίου. Αν χρειαστείτε να ακούσετε το οτιδήποτε, όμως, για παράδειγμα μια ανακοίνωση από τα ηχεία ή κάποιον που σας ρωτά αν θέλετε να κάνετε σετ εναλλάξ στο μηχάνημα, το Transparency mode «ανοίγει» τη διόδο για τους ήχους και μπορεί να ακούσετε καθαρά τα πάντα, με ένα άγγιγμα, σε ένα δευτερόλεπτο! Η ευελιξία των σύγχρονων ANC modes είναι μεγάλη και τα FreeBuds 5i αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Τα HUAWEI FreeBuds 5i δεν μπορούν να λείπουν από το σάκο του γυμναστηρίου σας και προσφέρουν όλα όσα θα θέλατε από ένα σύγχρονο σετ TWS ακουστικών, ακόμα και Hi-Res Wireless Audio, σε… διψήφιο κόστος, κάτι που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο σετ της αγοράς!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like