GadgetsNews

Garmin: Μας συστήνει το έξυπνο ρολόι Instinct 2 με τεράστια αυτονομία

0

Κάνετε τακτικά επιδρομές εκτός πόλης και θέλετε ένα έξυπνο ρολόι για να το έχετε σαν βασικό εργαλείο σε αυτούς τους περιπάτους σας μέσα στην φύση; Τότε η νέα σειρά Garmin Instinct 2 είναι μια καλή πρόταση καθώς φέρει και απεριόριστη διάρκεια μπαταρίας αφού εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια.

Υπάρχουν δύο νέα ρολόγια σε δύο μεγέθη: το βασικό μοντέλο έχει διάμετρο 45 mm και υπάρχουν οι μονάδες Instinct 2S στα 40 mm για όσους έχουν μικρότερους καρπούς. Στην πραγματικότητα, το line-up είναι αρκετά περίπλοκο με τόσες πολλές επιλογές που είναι δύσκολο να γραφτούν όλα σε ένα άρθρο.

Με λίγα λόγια, λαμβάνετε τα δύο μεγέθη, και τα δύο διαθέσιμα σε μη ηλιακή και ηλιακή έκδοση. Υπάρχουν επίσης υπο-μοντέλα που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ακόμη και σε συγκεκριμένα επαγγέλματα. Λαμβάνοντας υπόψη τα χρώματα, υπάρχουν 240 πιθανοί συνδυασμοί.

Η σειρά Garmin Instinct 2 βασίζεται στο πρωτότυπο με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης – 176 x 176 px, από 128 x 128 px. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει τετράγωνο 0,9” επί 0,9” στα μοντέλα 45 mm, 0,79” x 0,79” στα μοντέλα 40 mm.

Αν δεν το γνωρίζετε, το Instincts χρησιμοποιεί μονόχρωμες οθόνες LCD με μνήμη σε pixel για ευανάγνωστη και τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, η επιπλέον ανάλυση βοηθά πραγματικά κατά την απόδοση ορισμένων από τα πολύπλοκα widget που μπορείτε να έχετε σε αυτά τα ρολόγια.

Πληθώρα εφαρμογών θα βρει ο χρήστης με μια επίσκεψή του στο κατάστημα Garmin Connect IQ. Η εταιρεία δανείστηκε υλικό και λογισμικό από τις άλλες wearable σειρές της, συμπεριλαμβανομένου του νέου ηλιακού πάνελ και του αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Πολλές επιλογές σε συνδεσιμότητα και αισθητήρες

Τα ίδια τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με δορυφορικό εντοπισμό θέσης (GPS, GLONASS και Galileo) μαζί με αισθητήρες ABC (Υψόμετρο, Βαρόμετρο και Πυξίδα), καθώς και ένα θερμόμετρο. Υπάρχει επίσης ένας οπτικός αισθητήρας καρδιακών παλμών και κορεσμού αίματος-οξυγόνου.

Επιπλέον, υπάρχει συνδεσιμότητα Bluetooth και ANT+. Αυτό επιτρέπει στο ρολόι να διαβάζει δεδομένα από άλλους αισθητήρες (π.χ. ένα πιο ακριβές όργανο ελέγχου καρδιακών παλμών στο στήθος), αλλά και να στέλνει τα δικά του δεδομένα. Mπορειτε αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο έξυπνο ρολόι σας.

Εάν αγοράσετε ένα ρολόι Garmin Instinct 2 Solar, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι επ ‘αόριστον χωρίς φόρτιση. Αυτό προϋποθέτει να περάσετε τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα έξω σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux (για το περιβάλλον, το μεσημέρι το καλοκαίρι ο φωτισμός περιβάλλοντος μπορεί να ξεπεράσει τα 100.000 lux). Τα ρολόγια Solar 45 mm μπορούν να λειτουργήσουν επ ‘αόριστον σε λειτουργία smartwatch, τα μοντέλα των 40 mm μπορούν να το κάνουν μόνο σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας. Παρεμπιπτόντως, το Garmin Pay είναι διαθέσιμο μόνο στα ρολόγια Solar.

Αυτά είναι τα βασικά ρολόγια, αλλά υπάρχουν μερικά πιο ειδικά. Για παράδειγμα, η σειρά Tactical Edition απευθύνεται σε στρατιωτικό προσωπικό και διαθέτει Kill Switch (διαγράφει όλα τα δεδομένα στο ρολόι), Stealth Mode, Night Vision Goggle Compatibility, Dual Format Position Coordinates και άλλα. 

Τέλος, για επαγγελματίες οδηγούς υπάρχει η dēzl edition και η παραλλαγή The Surf Edition για όσους απολαμβάνουν τα θαλάσσια σπορ.

Τα ρολόγια Garmin Instinct 2 ξεκινούν από 350 $.

[via]

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like