bathan Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 τραβάτε και πληρώστε 19 ευρώ Sorry αλλά άποψη σου, τι θα κάνει ο καθένας είναι άλλο πράγμα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα! Εχω και γω το lg g2 mini και θελω να το ρουταρω! καμια βοηθεια; :p :) http://www.xda-root.com/2014/07/root-lg-g2-mini.html Αυτό ίσως να σε βοηθήσει.Σχεδόν ότι είχα βρει για να το κάνω και εγώ root χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα που έχει στο site.Φυσικά αν το κάνεις root,το κάνεις με δική σου ευθύνη. ;) Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa_klos22 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 http://www.xda-root.com/2014/07/root-lg-g2-mini.html Αυτό ίσως να σε βοηθήσει.Σχεδόν ότι είχα βρει για να το κάνω και εγώ root χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα που έχει στο site.Φυσικά αν το κάνεις root,το κάνεις με δική σου ευθύνη. ;) Eυχαριστώ! το towelroot δλδ το κατεβαζει στο κινητο δε χρειαζεται ο υπολογιστης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σύμφωνα με το site χρειάζεται μόνο η εφαρμογή που σου λέει να κατεβάσεις.Δεν θα χρειαστείς υπολογιστή για αυτό.Πάντος αν προχωρήσεις σε root κράτησε ένα backup για κάθε περίπτωση. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa_klos22 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ok! Πάντως το antivirus του κινητού μόλις πάω να το κατεβάσω μου λέει κακόβουλο λογισμικό. Λογικά πατάω παράλειψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι θα συνεχίσεις και είναι λογικό να σου βγάλει το antivirus μήνυμα. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa_klos22 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι θα συνεχίσεις και είναι λογικό να σου βγάλει το antivirus μήνυμα. Την εκανα τη διαδικασια οπως λεει αλλα mου βγαζει οτι το rooting δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμο. υπαρχει καποιος αλλος τροπος μηπως γνωριζεις; ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Την εκανα τη διαδικασια οπως λεει αλλα mου βγαζει οτι το rooting δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμο. υπαρχει καποιος αλλος τροπος μηπως γνωριζεις; ;);) Όσο είχα ψάξει και εγώ για να κάνω root το δικό μου συνέχεια έπεφτα σε αυτό το πρόγραμμα.Δεν βρήκα κάποιον άλλο τρόπο.. :( Ίσως και κάποιο άλλο μέλος να ξέρει κάτι και μπορέσει να σε βοηθήσει :rolleyes: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa_klos22 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Όσο είχα ψάξει και εγώ για να κάνω root το δικό μου συνέχεια έπεφτα σε αυτό το πρόγραμμα.Δεν βρήκα κάποιον άλλο τρόπο.. :( Ίσως και κάποιο άλλο μέλος να ξέρει κάτι και μπορέσει να σε βοηθήσει :rolleyes: ΟΚ σ ευχαριστω πολυ! θα ξανακοιταξω! αν ξερει και καποιος αλλος ας πει! :p:p:p:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ενα νέο update που βγήκε τί κάνει ακριβώς ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ενα νέο update που βγήκε τί κάνει ακριβώς ; Σου ήρθε ειδοποίηση?Εμένα πάντος είτε μέσω WiFi είτε μέσω του PC Suite δεν έχει εμφανιστεί τίποτα...:confused: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ενα νέο update που βγήκε τί κάνει ακριβώς ; Μόλις κοίταξα για update και μου έβγαλε ένα, είναι 159MB και το μόνο που λέει είναι: New Software Version V10j-DEC-17-2014 Enhancements: 1.Apps Το κατεβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μόλις κοίταξα για update και μου έβγαλε ένα, είναι 159MB και το μόνο που λέει είναι: New Software Version V10j-DEC-17-2014 Enhancements: 1.Apps Το κατεβάζω εμενα τιποτα ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λογικά θα έρθει κάποια στιγμή :rolleyes: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κλάιν η καλή αναβάθμιση θα έχει γεύση γλειφιτζούρι! (αν και...μην σας απογοητεύσω, στο nexus 7 2013 που έχω, καλό χρυσό το Lollipop αλλά φέρει bugs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λογικά θα έρθει κάποια στιγμή :rolleyes: αν το βάλω το lgmobile support tool παίζει να μου την βγάλει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κλάιν η καλή αναβάθμιση θα έχει γεύση γλειφιτζούρι! (αν και...μην σας απογοητεύσω, στο nexus 7 2013 που έχω, καλό χρυσό το Lollipop αλλά φέρει bugs) Να πω την αλήθεια προτιμώ να έρθει και τον Ιούνιο η αναβάθμιση και να είναι bug free παρά να έρθει και να κολλάει το κινητό ;) αν το βάλω το lgmobile support tool παίζει να μου την βγάλει ? Αν εννοείς το LG PC Suite εγώ που το δοκίμασα δεν έβγαλε κάποια ειδοποίηση. :worry: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικά η αναβάθμιση είναι και πάλι 4.4.2. Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό είναι ελάχιστα πιο γρήγορο από την 10g. Επίσης πλέον δε γίνεται root η συσκευή με το towel. Λέει root is not supported όπως και σε ένα παιδί πιο πάνω. Όσοι θέλετε να περάσετε το update και έχετε root θα πρέπει να το κάνετε με το LG suite. Το OTA εντοπίζει το root και το update κόβεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα. Τι διαφορές υπάρχουν; Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικά η αναβάθμιση είναι και πάλι 4.4.2. Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό είναι ελάχιστα πιο γρήγορο από την 10g. Επίσης πλέον δε γίνεται root η συσκευή με το towel. Λέει root is not supported όπως και σε ένα παιδί πιο πάνω. Όσοι θέλετε να περάσετε το update και έχετε root θα πρέπει να το κάνετε με το LG suite. Το OTA εντοπίζει το root και το update κόβεται. Θα σε διαψεύσω φίλε μου. Έχω root με το towelroot από την έκδοση 10g. Εδώ και μια βδομάδα μέσω OTA τρέχω την 10j με το root να υπάρχει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θα σε διαψεύσω φίλε μου. Έχω root με το towelroot από την έκδοση 10g. Εδώ και μια βδομάδα μέσω OTA τρέχω την 10j με το root να υπάρχει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ πάλι με 10g version δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα..το towellroot γράφει device not supported:mad: Η Τελευταία του έκδοση παντα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ πάλι με 10g version δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα..το towellroot γράφει device not supported:mad: Η Τελευταία του έκδοση παντα το towelroot δεν υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις ακόμα και της ίδιας έκδοσης android. ειδικά στην lg που έχουμε μικροαναβαθμίσεις τύπου 10a, 10b, 10c κτλ, μόνο οι αρχικές δουλεύουν με το towelroot, οπότε για root, το downgrade είναι μονόδρομος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Και πώς γίνεται;φλασαρω kdz με LG pc suite ; Ποια έκδοση; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε παιδιά σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η αναβάθμιση. Γιατί; Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλημέρα! Το πήρα στη σύζυγο προχθές το κινητό και όλα κομπλέ. Φορούσε 4.4 και με το πρώτο boot βρήκε το 10j update και κάτι άλλα για apps. Όλα μια χαρούλα, αλλά ενώ το είχε σετάρει όπως ήθελε, σήμερα που της έβαλα την SIM (δεν την είχε από την αρχή διότι σήμερα την έκοψα σε miniSIM) και άνοιξε το κινητό της είχε αλλάξει τη γλώσσα σε ελληνικά (από αγγλικά) και είχε χάσει settings στα home pages (φακέλους, widgets). Γνωρίζει κάποιος αν αυτό οφείλεται στην προσθήκη της SIM ή αν οφείλεται στο γεγονός οτί έκανα shutdown το κινητό προκειμένου να της βάλω τη SIM? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts