Jump to content

LG G2 mini (D620)

adipl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τραβάτε και πληρώστε 19 ευρώ

Sorry αλλά άποψη σου, τι θα κάνει ο καθένας είναι άλλο πράγμα

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

• Απαντήσεις 797
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Εχω και γω το lg g2 mini και θελω να το ρουταρω! καμια βοηθεια; :p :)

http://www.xda-root.com/2014/07/root-lg-g2-mini.html Αυτό ίσως να σε βοηθήσει.Σχεδόν ότι είχα βρει για να το κάνω και εγώ root χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα που έχει στο site.Φυσικά αν το κάνεις root,το κάνεις με δική σου ευθύνη. ;)

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

http://www.xda-root.com/2014/07/root-lg-g2-mini.html Αυτό ίσως να σε βοηθήσει.Σχεδόν ότι είχα βρει για να το κάνω και εγώ root χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα που έχει στο site.Φυσικά αν το κάνεις root,το κάνεις με δική σου ευθύνη. ;)

Eυχαριστώ! το towelroot δλδ το κατεβαζει στο κινητο δε χρειαζεται ο υπολογιστης;

Σύμφωνα με το site χρειάζεται μόνο η εφαρμογή που σου λέει να κατεβάσεις.Δεν θα χρειαστείς υπολογιστή για αυτό.Πάντος αν προχωρήσεις σε root κράτησε ένα backup για κάθε περίπτωση.

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Ναι θα συνεχίσεις και είναι λογικό να σου βγάλει το antivirus μήνυμα.

Ναι θα συνεχίσεις και είναι λογικό να σου βγάλει το antivirus μήνυμα.

Την εκανα τη διαδικασια οπως λεει αλλα mου βγαζει οτι το rooting δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμο. υπαρχει καποιος αλλος τροπος μηπως γνωριζεις; ;);)

Την εκανα τη διαδικασια οπως λεει αλλα mου βγαζει οτι το rooting δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμο. υπαρχει καποιος αλλος τροπος μηπως γνωριζεις; ;);)

Όσο είχα ψάξει και εγώ για να κάνω root το δικό μου συνέχεια έπεφτα σε αυτό το πρόγραμμα.Δεν βρήκα κάποιον άλλο τρόπο.. :(

Ίσως και κάποιο άλλο μέλος να ξέρει κάτι και μπορέσει να σε βοηθήσει :rolleyes:

Όσο είχα ψάξει και εγώ για να κάνω root το δικό μου συνέχεια έπεφτα σε αυτό το πρόγραμμα.Δεν βρήκα κάποιον άλλο τρόπο.. :(

Ίσως και κάποιο άλλο μέλος να ξέρει κάτι και μπορέσει να σε βοηθήσει :rolleyes:

ΟΚ σ ευχαριστω πολυ! θα ξανακοιταξω! αν ξερει και καποιος αλλος ας πει! :p:p:p:D:D

Ενα νέο update που βγήκε τί κάνει ακριβώς ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Σου ήρθε ειδοποίηση?Εμένα πάντος είτε μέσω WiFi είτε μέσω του PC Suite δεν έχει εμφανιστεί τίποτα...:confused:

Μόλις κοίταξα για update και μου έβγαλε ένα, είναι 159MB και το μόνο που λέει είναι:

New Software Version

V10j-DEC-17-2014

Enhancements:

1.Apps

Το κατεβάζω

Μόλις κοίταξα για update και μου έβγαλε ένα, είναι 159MB και το μόνο που λέει είναι:

New Software Version

V10j-DEC-17-2014

Enhancements:

1.Apps

Το κατεβάζω

εμενα τιποτα ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά θα έρθει κάποια στιγμή :rolleyes:

Κλάιν η καλή αναβάθμιση θα έχει γεύση γλειφιτζούρι! (αν και...μην σας απογοητεύσω, στο nexus 7 2013 που έχω, καλό χρυσό το Lollipop αλλά φέρει bugs)

Λογικά θα έρθει κάποια στιγμή :rolleyes:

αν το βάλω το lgmobile support tool παίζει να μου την βγάλει ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κλάιν η καλή αναβάθμιση θα έχει γεύση γλειφιτζούρι! (αν και...μην σας απογοητεύσω, στο nexus 7 2013 που έχω, καλό χρυσό το Lollipop αλλά φέρει bugs)

Να πω την αλήθεια προτιμώ να έρθει και τον Ιούνιο η αναβάθμιση και να είναι bug free παρά να έρθει και να κολλάει το κινητό ;)

αν το βάλω το lgmobile support tool παίζει να μου την βγάλει ?

Αν εννοείς το LG PC Suite εγώ που το δοκίμασα δεν έβγαλε κάποια ειδοποίηση. :worry:

Τελικά η αναβάθμιση είναι και πάλι 4.4.2. Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό είναι ελάχιστα πιο γρήγορο από την 10g.

Επίσης πλέον δε γίνεται root η συσκευή με το towel. Λέει root is not supported όπως και σε ένα παιδί πιο πάνω.

Όσοι θέλετε να περάσετε το update και έχετε root θα πρέπει να το κάνετε με το LG suite. Το OTA εντοπίζει το root και το update κόβεται.

Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα. Τι διαφορές υπάρχουν;

Samsung galaxy J5 2016 ->android 6

Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13

Lg nexus 4 -> cm 13

Sony ericsson neo v -> cm 11

Τελικά η αναβάθμιση είναι και πάλι 4.4.2. Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό είναι ελάχιστα πιο γρήγορο από την 10g.

Επίσης πλέον δε γίνεται root η συσκευή με το towel. Λέει root is not supported όπως και σε ένα παιδί πιο πάνω.

Όσοι θέλετε να περάσετε το update και έχετε root θα πρέπει να το κάνετε με το LG suite. Το OTA εντοπίζει το root και το update κόβεται.

Θα σε διαψεύσω φίλε μου. Έχω root με το towelroot από την έκδοση 10g. Εδώ και μια βδομάδα μέσω OTA τρέχω την 10j με το root να υπάρχει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα σε διαψεύσω φίλε μου. Έχω root με το towelroot από την έκδοση 10g. Εδώ και μια βδομάδα μέσω OTA τρέχω την 10j με το root να υπάρχει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγώ πάλι με 10g version δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα..το towellroot γράφει device not supported:mad:

Η Τελευταία του έκδοση παντα

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Εγώ πάλι με 10g version δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα..το towellroot γράφει device not supported:mad:

Η Τελευταία του έκδοση παντα

το towelroot δεν υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις ακόμα και της ίδιας έκδοσης android. ειδικά στην lg που έχουμε μικροαναβαθμίσεις τύπου 10a, 10b, 10c κτλ, μόνο οι αρχικές δουλεύουν με το towelroot, οπότε για root, το downgrade είναι μονόδρομος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πώς γίνεται;φλασαρω kdz με LG pc suite ; Ποια έκδοση;

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Ρε παιδιά σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η αναβάθμιση. Γιατί;

Samsung galaxy J5 2016 ->android 6

Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13

Lg nexus 4 -> cm 13

Sony ericsson neo v -> cm 11

Καλημέρα! Το πήρα στη σύζυγο προχθές το κινητό και όλα κομπλέ. Φορούσε 4.4 και με το πρώτο boot βρήκε το 10j update και κάτι άλλα για apps. Όλα μια χαρούλα, αλλά ενώ το είχε σετάρει όπως ήθελε, σήμερα που της έβαλα την SIM (δεν την είχε από την αρχή διότι σήμερα την έκοψα σε miniSIM) και άνοιξε το κινητό της είχε αλλάξει τη γλώσσα σε ελληνικά (από αγγλικά) και είχε χάσει settings στα home pages (φακέλους, widgets). Γνωρίζει κάποιος αν αυτό οφείλεται στην προσθήκη της SIM ή αν οφείλεται στο γεγονός οτί έκανα shutdown το κινητό προκειμένου να της βάλω τη SIM?
Αυτά...

• The title was changed to LG G2 mini (D620)