Jump to content

Shred Session: Πάρτε μία ιδέα από την iOS έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα νέο iOS παιχνίδι αναμένουμε από τον developer Tony Hawk με τίτλο Shred Session, το οποίο υπόσχεται να συνδιάσει ένα lane-based endless runner παιχνίδι, με μία σειρά από gesture-based skateboard tricks. Η πρόοδος του παιχνιδιού στηρίζεται στον συνδιασμό τον tricks, όσο είναι δυνατό, δίνοντας σας διάφορα αντικείμενα προκειμένου να ολοκληρώσετε το στόχο σας.

 

Ένας από αυτούς τους shred sessions στόχους είναι να μιμηθείτε τα κόλπα που κάνει κάποιος άλλος χαρακτήρας. Υπάρχουν και κόλπα τα οποία πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρόνο αλλά και άλλες προκλήσεις που πρέπει να βγάλετε εις πέρας. Όπως οι περισσότεροι free-to-play τίτλοι, θα πρέπει να συλλέξετε coins στο παιχνίδι για να ολοκληρώσετε τα sessions τα οποία coins στη συνέχεια μπορείτε να τα ξοδέψετε για να ξεκλειδώσετε νέα χρήσιμα αντικείμενα και προκλήσεις. Αναζητήστε επιπλέον και premium νομίσματα για ακόμη καλύτερα αντικείμενα. Υπάρχουν έξι skaters που μπορείτε να επιλέξετε εξ αρχής ανάμεσά τους οι Lizzie Armanto, Chris Cole, Aaron Homoki, Tony Hawk, και ο γιος του, Riley Hawk.

 

Όσο για τις τοποθεσίες, το παιχνίδι δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους καθώς έχετε να επιλέξετε πέντε διαφορετικά μέρη, από το εσωτερικό μιας αποθήκης μέχρι τους δρόμους της Santa Monica. Το παιχνίδι του Tony Hawk Shred Session θα είναι free-to-play και μία light έκδοση αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Η ολοκληρωμένη έκδοση αναμένεται το καλοκαίρι. Υπάρχει κανείς οπαδός των original Tony Hawk games; Εάν υπάρχει ας μας πει την άποψή του για το πως βλέπει την mobile έκδοση.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0jJIizKmkO4]Hands-On Preview: Tony Hawk's Shred Session - Played by Tony Hawk - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...