Jump to content

iPad Office: Αναβάθμιση με Apple AirPrint και βελτιώσεις σταθερότητας


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Office της Microsoft όσο πάει ενσωματώνεται περισσότερο στο οικοσύστημα της Apple με την touch-friendly σουΐτα παραγωγικότητας ή οποία αναβαθμίστηκε με υποστήριξη προτύπου ασύρματης εκτύπωσης AirPrint και με μερικά νέα χαρακτηριστικά, καθώς και διορθώσεις σφαλμάτων για το Word το Excel και το Power Point. Η πρόσφατη αναβαθμισμένη έκδοση της σουΐτας Office έρχεται μόλις έναν μήνα μετά την έλευση του λογισμικού της Microsoft στην πλατφόρμα iOS, για πρώτη φορά στο δημοφιλές tablet αφής της Apple.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44432&stc=1&d=1398840983

 

H υποστήριξη του AirPrint, είναι διαθέσιμη και για τις τρεις εφαρμογές της σουΐτας Office: το Word, Excel και Power Point. Στο Word για το iPad έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε ένα έγγραφο με ή χωρίς σήμανση. Στο Excel η εκτύπωση μπορεί να προέλθει από μία συγκεκριμένη περιοχή, ένα μόνο φύλλο ή ένα ολόκληρο υπολογιστικό φύλλο. Μεμονομένες σελίδες ή διαφάνειες μπορούν επίσης να επιλεγούν προς εκτύπωση. Η δυνατότητα αυτή εκμεταλλεύεται το πρότυπο επικοινωνίας AirPrint της Apple η οποία εννοείται πως είναι συμβατή με κάθε ασύρματο εκτυπωτή με δυνατότητα AirPrint.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44431&stc=1&d=1398840983

 

Επιπλέον το Power Point έχει αναβαθμιστεί με υποστήριξη SmartGuides εργαλείο το οποίο σας βοηθάει να ευθυγραμίσετε εικόνες, σχήματα, πλαίσια κειμένου, δεδομένου της κίνησης σε μία διαφάνεια. Η Microsoft υπόσχεται παρουσιάσεις "beautifully designed" στο iPad με "very little effort." Το Excel έχει αναβαθμιστεί κι αυτό με τη σειρά του με AutoFit, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πλάτος πολλών γραμμών ή το ύψος πολλαπλών στηλών ταυτόχρονα. Και οι τρεις αναβαθμίσεις έχουν επίσης διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας. Μπορείτε να προβάλετε έγγραφα του Office δωρεάν μέσα από τις εφαρμογές της Microsoft ωστόσο για δυνατότητα επεξεργασίας θα απαιτηθεί συνδρομή στο Office 365.

 

Η εταιρεία εγκαινίασε μία νέα συνδρομή 69,99 δολάρια ανά έτος, προσφέροντας πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω ενός υπολογιστή Mac ή PC καθώς και iPad. Την πρώτη εβδομάδα η σουΐτα έγινε download 12.000.000 φορές. Εάν έχετε ήδη κατεβάσετε τις εφαρμογές μπορείτε να ελέγξετε για τα updates στο App Store.

 

Pages - Apple

Numbers - Apple

Keynote - Apple

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...