Jump to content

FAQ |Μπορώ να κάνω Jailbreak στην iOS 7.1.1 ή iOS 7.1;


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2013/12/iOS7Jailbreak.jpg

 

Δεχόμαστε καθημερινά την ερώτηση του τίτλου, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του iOS 7.1 για iPhone, iPad και iPod touch. "Μπορώ να κάνω jailbreak στην iOS 7.1.1"; Πολλοί απο εσάς φαντάζομαι γνωρίζετε την απάντηση. Το evasi0n 7, εργαλείο το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν jailbreaking στην συσκευή τους, δεν λειτουργεί στο iOS 7.1.1 ή το iOS 7.1, καθώς η Apple έχει επιδιορθώσει έναν αριθμό τρωτών σημείων (exploits), τα οποία χρησιμοποιούνταν από το συγκεκριμένο εργαλείο.

 

Οι πιθανότητες για ένα νέο εργαλείο το οποίο θα είναι συμβατό με την έκδοση iOS 7.1 δεν είναι με το μέρος μας. Οι hackers οι οποίοι ήταν και οι δημιουργοί του evasi0n, παρότι μας έκαναν μία παρουσίαση (επίδειξη) για jailbreak σε συσκευές με iOS iPhone 4S και iPhone 4, φαίνεται πως δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσουν άμεσα στο ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα δήλωσαν πως δεν σκοπεύουν να εργαστούν για ένα jailbreak της 7.1. Ο pod2g ο οποίος είχε κάποιες ιδέες για το πως να κάνει jailbreak στην iOS 7.1, δήλωσε πως μόνο έαν έχει ελεύθερο χρόνο θα καθήσει να ασχοληθεί με αυτές.

 

Φαίνεται να θέλει να διατηρήσει τα καταρθωματά του για το iOS 8 αν και γενικά όλο αυτό σηκώνει συζήτηση, καθώς η App;e άμεσα θα μπορούσε να επιδιορθώσει οποιοδήποτε άλλο κενό παρουσιαστεί. Εάν έχετε κάποια συσκευή η οποία διαθέτει ακόμη λειτουργικό iOS 7 - iOS 7.0.6, τότε μπορείτε να ελέγξετε την ενότητά μας με όλα τα συμβατά tweaks. Σημειώστε παρακαλώ το εξής: Κάθε ιστοσελίδα η οποία υπόσχεται πως διαθέτει Jailbreak εργαλείο για εκδόσεις iOS 7.1 ή νεότερη είναι απάτη, και γι αυτό μείνετε μακριά από τέτοιου είδους απάτες Λίστα fake sites.

 

Εάν υπάρξει δωρεάν εργαλείο για το jailbreak της iOS 7.1, θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας το αναφέρουμε. Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook, Twitter, RSS, ώστε να είστε άμεσα ενημερωμένοι!

 

Το FAQ (συχνές ερωτήσεις) είναι μία νέα ενότητα που εγκαινιάζουμε έδω στο myphone.gr που σκοπός της είναι οι προαπαντημένες, σχετικά με το iOS ή τις iOS συσκευές, ερωτήσεις. Για το λόγο αυτό μη διστάσετε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση στα σχόλια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Καλη εβδομαδα ...δηλαδη να περιμενουμε για την εκδοση ios 8?

 

Καλησπέρα από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε την νέα έκδοση και νέο αιμα στην jailbreak κοινότητα! το παλιό το πήρε η Apple! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κυκλοφορησε σημερα απο αγνωστη κινεζικη ομαδα το jailbreak της 7.1.1 :) http://pangu.io

Οι πρωτες πληροφοριες λενε οτι εγκαθιστα μαζι με το Cydia και μια κινεζικη εφαρμογη που κατεβαζεις πειρατικες εφαρμογες...

:)
Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφορησε σημερα απο αγνωστη κινεζικη ομαδα το jailbreak της 7.1.1 :) http://pangu.io

Οι πρωτες πληροφοριες λενε οτι εγκαθιστα μαζι με το Cydia και μια κινεζικη εφαρμογη που κατεβαζεις πειρατικες εφαρμογες...

 

σε ευχαριστούμε, ετοιμάζεται ήδη οδηγός :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...