Jump to content

Κερδίστε ένα LG Nexus 5 από το Sellsmart.gr! [winner]


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Αργά χθες το βράδυ, μετά το τέλος του διαγωνισμού, καταφέραμε (για μία ακόμα φορά) να κάνουμε την... πολυπόθητη κλήρωση για τον τυχερό που θα παραλάβει (μετά από συννενόηση) το νέο του κινητό, ένα LG Nexus 5, μία πολύ ευγενική προσφορά του Sellsmart.gr προς τα μέλη του myphone.gr!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22633/sellsmart-nea-ypiresia-anazitisis-apokleistika-proionta-technologias.jpg

 

Μετά από τις πάντα απαραίτητες διαδικασίες (εντοπισμός και διαγραφή διπλών συμμετοχών και ban των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε τον μεγάλο νικητή μας!

 

 

Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (3.685 σχόλια από το forum του myPhone για ένα τέτοιο smartphone) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του myphone.gr :)

 

 

Στο θέμα μας όμως: Το μέλος spook4 είναι αυτός/ή που από τους περίπου 3680+ φίλους μας φάνηκε τυχερός/ή και θα έχει στα χέρια του/της το LG Nexus 5 τις επόμενες ημέρες από το Sellsmart.gr , το οποίο και ευχαριστούμε θερμά! Ο μεγάλος νικητής της κοινότητάς μας έχει ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας και τον περιμένουμε για να μας δώσει τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλλεί το νέο του δώρο από το myPhone.gr και το Sellsmart.gr !

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

!!!! Ως και τηλέφωνο στη δουλειά με πήρανε να μου το πουν !!!!! Αγαπάω myphone, πραγματικά! Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Το περιμένω!
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...