soublaki-3 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Παιδιά, θα παίξουμε καμμιά μπαλίτσα; Μετά τις 20/6...Εγώ παίζω τέρμα πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Αφου επανηλθε το θεμα απο τον φιλο,σε περιπτωση που υπαρξει ξανα κατι αναλογο,ειμαι και εγω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Θα κανονίσουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 λες?θα μετραει Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ραντεβού πάλι το 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Ήταν το μόνο thread για 5x5 και λέω να το ξεθάψω... Ξέρετε φθηνα 5x5?Με ελεύθερη είσοδο?Νομίζω έχει στο θησείο ελεύθερο αλλά πόσες πιθανότητες έχεις να το βρεις άδειο...?Μιδαμινές.Πήγαμε χτες σε γνωστές εγκαταστάσεις αλλά 80 ευρώ η 1.5 ώρα,είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!! Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ξεθάβω το θέμα. Έχω φάει το κόσμο να βρω γήπεδα 5χ5 περιοχή Αμπελόκηπους και Άγιο Δημήτριο κατά προτίμηση κοντά στο μετρό, αλλά δε βρήκα κάτι. Καμία βοήθεια;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 http://www.gipedakia.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Το θέμα μετονομάστηκε σε «Ποδόσφαιρο 5Χ5» για γενικότερες συζητήσεις. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 http://www.gipedakia.gr Το είχα βρει το συγκεκριμένο site (είναι από τα πρώτα που βγάζει το google) αλλά δε βρήκα κάτι στις περιοχές που ήθελα. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Δες και στο http://www.gipedaki.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Δες και στο http://www.gipedaki.gr Μία από τα ίδια και αυτό, δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Είναι κανείς εδώ απο Χανιά και πάει για 5χ5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Εγω, αλλά πηγαίνω για 7x7 στον Αγ. Κοσμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Ψήνεται κανείς για κανένα αγώνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το ξερω οτι ειναι πολυ παλιο το post αλλα αναρωτιομουν αν ψηνεται κανεις για μπαλιτσα 5*5, 7*7 ή 8*8 . Ειμαι νοτια προαστια και πιο συγκεκριμενα Αργυρουπολη. Οποιος ψηνεται ας απαντησει εδω ή ας στειλει mail μπας και κανονισουμε καμια ομαδα. Παιζω τερμα btw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Για κανενα 5Χ5,7Χ7 κτλ μεσα και εγω... Επαιζα και σε πρωταθλημα περσι αλλα δε κατεβασαμε ομαδα φετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Για κανενα 5Χ5,7Χ7 κτλ μεσα και εγω... Επαιζα και σε πρωταθλημα περσι αλλα δε κατεβασαμε ομαδα φετος. Κι εγω τα ιδια ρε φιλε. Που εισαι εσυ? Κατεβαινεις προς τα νοτια προαστια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν κανονιστει κατι,δεν εχω θεμα να κατεβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν κανονιστει κατι,δεν εχω θεμα να κατεβω. Ωραια. Αν κανονιστει τπτ θα ενημερωσω φιλε ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportsphysio Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έψαχνα 2 μέρες τώρα για forum σχετικά με το 5χ5 και γράφτηκα πριν λίγο μέλος για να δηλώσω συμμετοχή... Παρεμπιπτόντως, μένω κι εγώ στα νότια. Παράθεση "Μέτρον άριστον" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έψαχνα 2 μέρες τώρα για forum σχετικά με το 5χ5 και γράφτηκα πριν λίγο μέλος για να δηλώσω συμμετοχή... Παρεμπιπτόντως, μένω κι εγώ στα νότια. Χαχαχαχαχα. Καλησπερα φιλε. Αν υποθεσω απο το nickname σου θα σε χρειαστουμε πιθανον οχι μονο για το παιχνιδι. Ωραια. Ειμαστε 3 μεχρι τωρα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportsphysio Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Αχρείαστος να'μαι βασικά αλλά μια σιγουριά θα υπάρχει... Παράθεση "Μέτρον άριστον" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts