truckman Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βλάση εγώ θα μείνω στην 4.2.2 Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Στην κιτ κατ χαλάει και η αναδιάταξη κειμένου και το flash στον stok browser και αυτό με ενδιαφέρει πολύ.Την καμερα πως την βλεπεις?Και κυριως αν τραβα καθαρη φωτο χωρις να χρειαζεται να κρατας καθε φορα την αναπνοη σου (you know... :lol: ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλημερα σε ολους.παιδια εχω το g2 και ειμαι ετοιμος να το δωσω για το flex.μου φαινεται κορυφαιο.θα το δω απο κοντα το μεσημερακι και θα αποφασισω.εσεις τι λετε?ειμαι πολυ προβληματισμενος γιατι και το g2 με βολεψε πολυ και το θεωρω αψογο σε ολα του.απο την αλλη η μεγαλη oled οθονη και αυτη η γκατζετια ρε παιδι μου ειναι το κατι αλλο...help.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βλάση εγώ θα μείνω στην 4.2.2 Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Στην κιτ κατ χαλάει και η αναδιάταξη κειμένου και το flash στον stok browser και αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Δεν υπαρχει καποιος browser να το αντικαταστήσει αυτο? Διοτι η κιτκατ αξιζει φτιαχνει αλλα πραγματα και δινει και αλλες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κάτοχος και εγώ κάνα μήνα. Τα καλύτερα έχω να πω ,είναι κάτι διαφορετικό ρε φίλε όλα τα άλλα μοιάζουν ίδια,όποιος το δει παθαίνει πλάκα που γίνεται μεγαλύτερη όταν του πω πόσο πήρα αυτό το θεριό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν υπαρχει καποιος browser να το αντικαταστήσει αυτο? Διοτι η κιτκατ αξιζει φτιαχνει αλλα πραγματα και δινει και αλλες επιλογες. Για πες ,τι δίνει.. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κοιτα ειχα γραψει και πιο πισω οτι δινει κάποιες επιπλεον επιλογες στην κάμερα, το knock code, αλλαζει καπιοες ρυθμισεις, πολυ καλύτερο οσων αφορα την επιδοση σαν τηλεφωνο,φαινεται πιο γρηγορο αν και στο antutu το σκορ πεφτει, ανεβαινει το multitasking, ολικη αποκρυψη στα soft buttons και γενικα οσο το χειριζομαι ανακαλυπτω και αλλα. Ψαξτο λιγο και ολο και κατι θα βρεις. Η αληθεια ειναι οτι αυτο με το flashplayer ειναι σημαντικο αλλα και γω δεν μπορεσα να βρω καποιον browser να το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βλάση εγώ θα μείνω στην 4.2.2 Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Στην κιτ κατ χαλάει και η αναδιάταξη κειμένου και το flash στον stok browser και αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Παιδια αν μου επιτρεπετε.Σαν πρωην κατοχος G2 να πω στον Αντωνη..... Στα ελεγα χαχαχα.Αν αναβαθμισεις κιτ κατ ισως πεσει λιγο η αυτονομια αλλα και παλι τερα.Να το χαιρεσαι φιλε οπως και ολα τα παιδια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Την καμερα πως την βλεπεις?Και κυριως αν τραβα καθαρη φωτο χωρις να χρειαζεται να κρατας καθε φορα την αναπνοη σου (you know... :lol: ) Προς το παρόν φαίνεται να βγάζει απροβλημάτιστη φωτο χωρίς πολλά πολλά, αλλά θα το παρακολουθήσω και θα απαντήσω με πιο εμπεριστατωμένα τεστ. Άσχετο .Ρουταρισμένο με exposed ,;έβαλα και κάτι χακιές για το sony smartwatch ,μείωσα και τα κουμπιά της κάτω γραμμής στο 30% με gravity box και είμαι άρχοντας. Για την ανάλυση το έγραψα .Η οθόνη του είναι εξαιρετική με το Νοτε 3 δίπλα δίπλα και τέρμα ζουμ και στα δυο σε φωτογραφία το Flex έχει πιο sharp oθόνη,. Στο μόνο που υπολείπεται του Νοτε 3 είναι η φωτεινότητα έξω,στην οποία βέβαια το Νοτε 3 ήταν απίστευτο . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) δοκιμασε κανενας συνδεση σε τηλεοραση με MHL? Εμενα δεν συνδεεται. Μπας και θελει κανενα ειδικο καλωδιο οπως εχουν τα samsung η δεν υποστηριζει? Συγκεκριμενα μολις το συνδεσα μου εκανε και reboot. Αυτο το καλωδιο το ειχα για ενα htc evo 3d απο παλια. Μαλλον αποτι φαινεται θα θελει αλλο ειδικο καλωδιο. Edited June 26, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδια τι λετε θα παρει την καινουργια εκδοση την android L που ανακοινωθηκε χτες γιατι ειδατε η htc θα την δωσει ειπε στο περσινο μοντελο της βεβαια τη σας λεω εδω καλα καλα δεν εχουν παρει ολοι την 4.4.2 κιτκατ απλως λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδια τι λετε θα παρει την καινουργια εκδοση την android L που ανακοινωθηκε χτες γιατι ειδατε η htc θα την δωσει ειπε στο περσινο μοντελο της βεβαια τη σας λεω εδω καλα καλα δεν εχουν παρει ολοι την 4.4.2 κιτκατ απλως λεω... Εγώ λέω να ξεκολλήσουμε από το συνεχές κυνήγι των αναβαθμισεων που πολλές φορές προβλήματα προκαλούν και να δούμε ότι έχουμε ένα κινητό τηλέφωνο που πάει σφαίρα και λειτουργεί απροβληματιστα. Κοινώς λεγόμενο ούτε που με νοιάζει αν θα δώσει αναβάθμιση ή όχι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Προς το παρόν φαίνεται να βγάζει απροβλημάτιστη φωτο χωρίς πολλά πολλά, αλλά θα το παρακολουθήσω και θα απαντήσω με πιο εμπεριστατωμένα τεστ. Άσχετο .Ρουταρισμένο με exposed ,;έβαλα και κάτι χακιές για το sony smartwatch ,μείωσα και τα κουμπιά της κάτω γραμμής στο 30% με gravity box και είμαι άρχοντας. Για την ανάλυση το έγραψα .Η οθόνη του είναι εξαιρετική με το Νοτε 3 δίπλα δίπλα και τέρμα ζουμ και στα δυο σε φωτογραφία το Flex έχει πιο sharp oθόνη,. Στο μόνο που υπολείπεται του Νοτε 3 είναι η φωτεινότητα έξω,στην οποία βέβαια το Νοτε 3 ήταν απίστευτο .Ωραιις,thanks :) Οταν εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα για την καμερα γραψε μας τις παρατηρησεις σου.Ενα τελευταιο,αν εχεις ακομη το note και μπορεσεις,κανε ενα τσεκαρισμα να δεις αν το wifi direct ειναι συμβατο μεταξυ τους. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ωραιις,thanks :) Οταν εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα για την καμερα γραψε μας τις παρατηρησεις σου.Ενα τελευταιο,αν εχεις ακομη το note και μπορεσεις,κανε ενα τσεκαρισμα να δεις αν το wifi direct ειναι συμβατο μεταξυ τους. Οκ θα το κάνω φίλε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Οκ θα το κάνω φίλε Edit Δεν τα κατάφερα να περάσω αρχείο από το Νοτε 3 στο flex με WiFi direct παρότι έδειξαν συνδεδεμένα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Edit Δεν τα κατάφερα να περάσω αρχείο από το Νοτε 3 στο flex με WiFi direct παρότι έδειξαν συνδεδεμένα.Το φοβομουν αυτο γμτ,αφου δεν στελνει στο note εχει ασυμβατοτητες με ολα τα samsung (πιθανοτατα και με αλλες μαρκες).Κριμα γιατι το wifi direct το χρησιμοποιω πολυ. Σε ευχαριστω για τη δοκιμη και τις πληροφοριες σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ρε αγορινες δοκιμασε κανενας συνδεση με MHL καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ρε αγορινες δοκιμασε κανενας συνδεση με MHL καλωδιο? Εγώ δεν έχω mhl καλώδιο οπότε όχι. Μπαταρία και κάμερα έχει εξαιρετικές το κινητό πάντως. Τράβηξα με φουλ φωτισμό και στο full zoom της φωτογραφίας το Νοτε 3 έχει σαφώς περισσότερο κόκκο, με την ίδια ανάλυση εννοείται. Μου μένει τεστ με χαμηλό φωτισμό. Να τονίσω ότι ήμουν πλήρως ευχαριστημενος από την κάμερα του Νοτε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδιά καλησπερίζω την παρέα.. Νέος κάτοχος του flex από προχθές και όντως το κινητό με έχει εντυπωσιάσει. Θα έλεγα πως είναι ο μεγάλος αδερφός του Note 3 που το έχω σαν στανταράκι και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ όποια άλλη συσκευή και αν πάρω. Λίγα πραγματάκια παρατήρησα και όποος μπορεί να μου απαντήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων : 1. Το task manager το χρησιμοποιείτε? είδα ότι by default είναι ενεργοποιημένο και κάθε 12 ώρες απελευθερώνει ram. Στα settings μάλιστα είδα ότι μπορείς να κάνεις freeze και κάποιες διεργασίες εφαρμογών και το έχω ενεργοποιήσει για κάποιες εκτός από εκείνες που δέχομαι ειδοποιήσεις real time. 2. Recovery menu υπάρχει κάπως? είδα κάποια videos στο youtube αλλά συνδυασμός κουμπιών δεν μου δουλεύει. Φοράω την kitkat. Έχει κλειδωμένο bootloader? 3. Είδα στα settings του πληκτρολογίου ότι έχει τη δυνατότητα να κάνεις swpe για να εξαφανιστεί το πληκτρολόγιο. Το δοκίμασα αλλά δε μου κάνει τίποτα. Είναι κάποιο bug? Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ξέρετε αν υπάρχει κάπου στην Πάτρα να το δω από κοντά.; Στο public που ρώτησα σήμερα δεν υπήρχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ξέρετε αν υπάρχει κάπου στην Πάτρα να το δω από κοντά.; Στο public που ρώτησα σήμερα δεν υπήρχε.. Δεν υπάρχει φίλε. Μόνο στην επόμενη συνάντηση του myphone αν έρθεις θα δεις το δικό μου Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Βλάση εγώ θα μείνω στην 4.2.2 Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Στην κιτ κατ χαλάει και η αναδιάταξη κειμένου και το flash στον stok browser και αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Σωστοοος και εγω αυτης της αποψης ειμαι αντε μετραω μερες και εγω να το παραγγειλω.ΓΙΑ πες εντυπωσεις ο ογκος συνηθιζεται,μονο εκει κολλαω να πω την αληθεια..:O:O Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ξέρετε αν υπάρχει κάπου στην Πάτρα να το δω από κοντά.; Στο public που ρώτησα σήμερα δεν υπήρχε.. Δεν υπάρχει φίλε. Μόνο στην επόμενη συνάντηση του myphone αν έρθεις θα δεις το δικό μου Νομίζω το έχει πάρει το μάτι μου στο πλαίσιο πάτρας, χώρις να είμαι και σίγουρος :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Νομίζω το έχει πάρει το μάτι μου στο πλαίσιο πάτρας, χώρις να είμαι και σίγουρος :wacko: Νομιζω οοτι σε ολα σχεδον τα πλαισιο το εχουν και το g2 επισης.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Εγώ δεν έχω mhl καλώδιο οπότε όχι. Μπαταρία και κάμερα έχει εξαιρετικές το κινητό πάντως. Τράβηξα με φουλ φωτισμό και στο full zoom της φωτογραφίας το Νοτε 3 έχει σαφώς περισσότερο κόκκο, με την ίδια ανάλυση εννοείται. Μου μένει τεστ με χαμηλό φωτισμό. Να τονίσω ότι ήμουν πλήρως ευχαριστημενος από την κάμερα του Νοτε. Σε χαμηλό φωτισμό με φλας, το note 3 είναι πολύ καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Νομίζω το έχει πάρει το μάτι μου στο πλαίσιο πάτρας, χώρις να είμαι και σίγουρος :wacko: Νομιζω οοτι σε ολα σχεδον τα πλαισιο το εχουν και το g2 επισης.:) Στο Πλαισιο Πατρας δεν υπαρχει πια Ξέρετε αν υπάρχει κάπου στην Πάτρα να το δω από κοντά.; Στο public που ρώτησα σήμερα δεν υπήρχε.. Ελα στον καφε οπως ειπε και ο Αντωνης.:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts