Jump to content

CCBackground: Προσθέστε ταπετσαρία στο Κέντρο Ελέγχου (jailbroken συσκευές)


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε το tweak CCBackground το οποία επιττρέπει στους χρήστες jailbroken συσκευών, να προσαρμόσουν το φόντο του Κέντρου Ελέγχου στο iOS 7. Το background μπορεί πλέον να εμπλουτιστεί με photos από την εφαρμογή Φωτογραφίες, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα respring μετά την επιλογή της φωτογραφίας. Το CCBackground είναι μία υπέροχη εφαρμογή ώστε να διαφοροποιήσετε την εμφάνιση του Κέντρου Ελέγχου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στο video για να κατανοήσετε την λειτουργία της εφαρμογής.

 

Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή, μόλις εγκαταστήσετε το CCBackground, θα χρειαστεί να μεταφερθείτε στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Ρυθμίσεις και να βρείτε το preference panel της εφαρμογής. Εντός της υποενότητας προτιμήσεων, θα βρείτε την επιλογή select Image ώστε να ορίσετε οποιοδήποτε φωτογραφία από την βιβλιοθήκη φωτογραφιών, ως φόντο στο Κέντρο Ελέγχου. Εφόσον κάνετε την επιλογή σας, πατήστε στο πλήκτρο Done στην πάνω δεξιά γωνία ώστε να προχωρήσει η συσκευή σε respring. Μετά την επανεκκίνηση, εάν ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου, θα δείτε ως φόντο την φωτογραφία που έχετε επιλέξει. Η επιτυχία του CCBackground εξαρτάται από την επιλογή της φωτογραφίας.

 

Εάν επιλέξετε μία εικόνα ιδιαίτερα φορτωμένη, θα είναι πιο δύσκολη η πλοήγηση στο Κέντρο Ελέγχου. Επιλέξτε μία normal φωτογραφία που θα χρησιμοποιούσατε ως φόντο στην αρχική οθόνη της συσκευής σας για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν θα θέλατε να πειραματιστείτε με το συγκεκριμένο tweak μπορείτε να το κατεβάσετε σήμερα από το big Boss repo. O developer TheJailPad έχει διαθέσιμο το CCBackground δωρεάν και νομίζω πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί του. Περιμένουμε τις απόψεις όσων το δοκιμάσουν, στα σχόλια.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M8hhmE_5Lro]CCBackground: Add wallpaper to Control Center - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...