Jump to content

Νέα εμφάνιση, εγγραφή video, και εύκολη αναζήτηση φέρει το updated Flickr


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη κυκλοφορία της η ανανεωμένης εφρoμογής Flickr 3.0 για iOS, το Yahoo συνεχίζει την προσπάθεια για να ενισχύσει τη λήψη, αποθήκευση, και διαμοιρασμού φωτογραφιών με την προσθήκη νέων χαρακτηριτικών που ήδη υπάρχουν σε ανταγωνιστικές εφαρμογές όπως το Instragram. Η πιο εμφανής αλλαγή στο Flickr στην τελευταία έκδοση, είναι το επανασχεδιασμένο UI το οποίο κάνει ευκολότερη την πλοήγηση μεταξύ φωτογραφιών συγκριτικά με τον προηγούμενο σχεδιασμό.

 

Με τη νέα διάταξη η κύλιση είναι ομαλή και οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν σε εκατοντάδες φωτογραφίες σε σύντομη προεπισκόπηση. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες αναβαθμίσεις εφαμρογών στο iOS, το Flickr διαθέτει τώρα επίπεδη εμφάνιση με ισχυρή παρουσία διαφανιών, από άκρη σε άκρη και πολυεπίπεδα οπτικά εφέ. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε ζωντανή προεπισκόπηση των φίλτρων πριν ή μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, ώστε να επιλέξετε το ιδανικό.

 

Η έκδοση 3.0 επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν έως 30 sec video υψηλής ευκρίνειας, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί μέσω της εντυπωσιακής σουΐτας εργαλείων προσαρμογής, όπως να ρυθμίσετε την έκθεση, την αντίθεση, το επίπεδο των χρωμάτων κ.α. Τα προαναφερθέντα ζωντανά φίλτρα, επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις εγγραφές video. Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί και η βελτίωση στη αναγνώριση και αναζήτηση φωτογραφιών.

 

Μέσω αυτού του χαρακτηριστικού μπορείτε να προσθέσετε τη συνηθισμένη ώρα, ημερομηνία, τον τόπο, διάφορα φίλτρα αναζήτησης, ώστε να καταστεί ο διαμοιρασμός και η κοινή χρήση της εφαρμογής δυνατή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video που σας επισυνάπτουμε και να πάρετε μία πρώτη ιδέα. Εάν ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στο App Store για να την κατεβάσετε. Καλή Ανάσταση!

 

Flickr - Yahoo

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U_eC-cwC4Kk]Introducing Flickr 3.0 for iOS - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...