blade_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 και LS για το o+o...σε πολυ καλο δρομο ειμαστε νομιζω. κυρ μοντερειτορ,τι λες,δεν εφτασε η ωρα να φτιαξουμε αλλα 2 τοπικα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 και LS για το o+o...σε πολυ καλο δρομο ειμαστε νομιζω. κυρ μοντερειτορ,τι λες,δεν εφτασε η ωρα να φτιαξουμε αλλα 2 τοπικα? Δεν ξέρω ποιά είναι η LS, αυτό που επείγει για μένα είναι η τελειοποίηση της CM έστω κι αν αφορούν λεπτομέρειες τα όποια μικροπροβλήματα. Η συσκευή δεν πάσχει από ταχύτητα ούτε αυτονομία. Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνει Μ8 και όλα τα αλλά θα έλθουν. Από αύριο θα χρησιμοποιείσω το OPO σαν κύρια συσκευή στην δουλειά μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Δεν ξέρω ποιά είναι η LS, αυτό που επείγει για μένα είναι η τελειοποίηση της CM έστω κι αν αφορούν λεπτομέρειες τα όποια μικροπροβλήματα. Η συσκευή δεν πάσχει από ταχύτητα ούτε αυτονομία. Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνει Μ8 και όλα τα αλλά θα έλθουν. Από αύριο θα χρησιμοποιείσω το OPO σαν κύρια συσκευή στην δουλειά μου. γιατι να γινει Μ8?παροτι το sense ειναι πολυ καλο,το ανδροιδ δε χρειαζεται αλλο bloatware Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 γιατι να γινει Μ8?παροτι το sense ειναι πολυ καλο,το ανδροιδ δε χρειαζεται αλλο bloatware Απλά το μ8 δεν έχει ούτε μικροπροβλήματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ολα εχουν.εκει που υστερει το ενα υπερτερει το αλλο.δεν ειναι λογος αυτος ομως να φορτωνουμε τη συσκευη με περιττους launcher k λοιπα αχρηστα μπιμπιλικια των εταιρειων Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ολα εχουν.εκει που υστερει το ενα υπερτερει το αλλο.δεν ειναι λογος αυτος ομως να φορτωνουμε τη συσκευη με περιττους launcher k λοιπα αχρηστα μπιμπιλικια των εταιρειων Βασικά είναι όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ πχ έδωσα το one plus one για το Μ8 γιατί ήθελα ήθελα να έχω sense με τα ωραία του widget κλπ και γιατί φυσικά όταν το έπιασα στα χέρια μου το m8 ήταν ότι πιο γρήγορο είχα δει και χωρίς το γυμνό android που δεν μου αρέσει. Οπότε όπως βολεύεται ο καθένας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Βασικά είναι όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ πχ έδωσα το one plus one για το Μ8 γιατί ήθελα ήθελα να έχω sense με τα ωραία του widget κλπ και γιατί φυσικά όταν το έπιασα στα χέρια μου το m8 ήταν ότι πιο γρήγορο είχα δει και χωρίς το γυμνό android που δεν μου αρέσει. Οπότε όπως βολεύεται ο καθένας. εννοειται οπως βολευεται ο καθενας,στο ξαναλεω ,ειναι πολυ καλο το sense και μενα μου αρεσει.αλλα σαν την πουριλα,δεν εχει.και το oneplus,παροτι πλησιαζει,εχει δουλεια ακομα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πολύ σπαστική η κατάσταση με τις θήκες. Οι θεωρητικά καλές θήκες Diztronic και Tudia δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα. Οι υπόλοιπες όπως η Nilkin, ΙΜΑΚ - IMAK II κλπ δεν προστατεύουν επαρκώς. Η Orzly λένε ότι δεν είναι καλή... Αυτές τις φθηνιάρικες τις έχει πάρει κανείς: http://www.ebay.com/itm/281386911527?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/291200406971?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=590356042207&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγώ δεν μίλησα για sense, αλλά για την τέλεια ομαλότητα του Μ8. Παρεμπιπτόντως πριν από λίγο αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή την official CM γιατί όταν αφαίρεσα την Lenovo camera μου διέγραψε στοιχεία της rom. Τώρα που ξαναστηνω βλέπω ότι η συσκευή πάει καλύτερα από όταν είχα περάσει την τελευταία έκδοση με ota. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μου ήρθε της Nilkin η γνωστή frosted back cover και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Την είχα και στο ΝΟΤΕ2 και στο lg g2! Πολύ σπαστική η κατάσταση με τις θήκες. Οι θεωρητικά καλές θήκες Diztronic και Tudia δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα. Οι υπόλοιπες όπως η Nilkin, ΙΜΑΚ - IMAK II κλπ δεν προστατεύουν επαρκώς. Η Orzly λένε ότι δεν είναι καλή... Αυτές τις φθηνιάρικες τις έχει πάρει κανείς: http://www.ebay.com/itm/281386911527?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/291200406971?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=590356042207&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ...Εμένα μου κολάει στα videακια 1080p του chrome...δοκιμασα και του Firefox Και Opera και ότι άλλο browser βρήκα πάλι παίζει. Ο μόνος τρόπος που βρήκα να μου τα παίζει "σχεδόν" κανονικα είναι με firefox και επιλογή να παίζουν με εξωτερικό player (π.χ mx player). Μου έκανε εντύπωση που κολλούσε σε video 1080p! Δεν έχει δικό του player? Ή μιλάς για βιντεάκια που βρίσκεις στο νετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όσοι κοιτάτε για θήκες, το oppomart έχει στοκ από όλες τις official.. http://www.oppomart.com/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγώ δεν μίλησα για sense, αλλά για την τέλεια ομαλότητα του Μ8. Παρεμπιπτόντως πριν από λίγο αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή την official CM γιατί όταν αφαίρεσα την Lenovo camera μου διέγραψε στοιχεία της rom. Τώρα που ξαναστηνω βλέπω ότι η συσκευή πάει καλύτερα από όταν είχα περάσει την τελευταία έκδοση με ota. μην το πειραζετε το εργαλειο ,παει τελεια απο μονο του... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 http://www.ebay.com/itm/5-PACK-GENUINE-FONEM8-SCREEN-PROTECTORS-FOR-ONEPLUS-ONE-SMARTPHONE-/360976605334?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item540be1e096 καλης ποιοτητας,δοκιμασμενα,σε καλη τιμη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Έχει κανείς εμπειρία από αυτό; Σύγκριση με τα αμέσως προαναφερθέντα "παραδισιακά" screen protectors; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Έχει κανείς εμπειρία από αυτό; Σύγκριση με τα αμέσως προαναφερθέντα "παραδισιακά" screen protectors; Σε λίγες ημέρες θα έχω ένα στα χέρια μου....θα ποστάρω εντυπώσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Είναι γυαλί...η νέα "γεννια" των screen protectors. Το έχω και είναι άψογο.. Βέβαια δεν μου έκατσε τόσο καλά όσο το προηγούμενο στο g2 και έχει 2-3 μικρές φουσκάλες στα άκρα. Μπορώ να το τοποθετήσω ξανά?Γνωρίζει κάποιος? Έχει κανείς εμπειρία από αυτό; Σύγκριση με τα αμέσως προαναφερθέντα "παραδισιακά" screen protectors; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Είναι γυαλί...η νέα "γεννια" των screen protectors. Το έχω και είναι άψογο.. Βέβαια δεν μου έκατσε τόσο καλά όσο το προηγούμενο στο g2 και έχει 2-3 μικρές φουσκάλες στα άκρα. Μπορώ να το τοποθετήσω ξανά?Γνωρίζει κάποιος? Συνήθως σε δεύτερη τοποθέτηση τα πράγματα πάνε χειρότερα..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το φαντάστηκα γιαυτό δεν το πείραξα έως τώρα...Ευτυχώς είναι στις άκρες και δεν επηρεάζουν... Συνήθως σε δεύτερη τοποθέτηση τα πράγματα πάνε χειρότερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Tempered Glass (όχι δεν έχω το 1+1 :p) έχει μεγάλο πάχος? Δηλαδή κα΄θεται καλά στην οθόνη ή φαίνεται διαφορετικά από τα κλασικά screen protectors... Γιατί έχω ακούσει ότι η αφή είναι πιο ευχάριστη σε σχέση με τις "ζελατίνες..." Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Όσοι κοιτάτε για θήκες, το oppomart έχει στοκ από όλες τις official.. http://www.oppomart.com/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html Νομίζω πως πολλοί που πήραν επίσημες θήκες δήλωσαν πως έσπασαν ή ράγισαν πολύ γρήγορα. Edited August 4, 2014 by drade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 θα σε ικανοποιήσει απόλυτα Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Tempered Glass (όχι δεν έχω το 1+1 :p) έχει μεγάλο πάχος? Δηλαδή κα΄θεται καλά στην οθόνη ή φαίνεται διαφορετικά από τα κλασικά screen protectors... Γιατί έχω ακούσει ότι η αφή είναι πιο ευχάριστη σε σχέση με τις "ζελατίνες..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Απο τη στιγμη που υπάρχει flashable η cm11s,βολέυει αυτο και οχι μεσω fastboot νομίζω,το έχετε δοκιμάσει για επαναφορά σε stock κατάσταση? Σε όσους δεν κάνει sync ο aosp browser (thanks to αργύρης) κατεβάστε απο εδω και κάντε install http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2624412 Edited August 4, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Να ευχαριστησω και δημοσιως τον Κωστα (Te_Salat) για τη θηκουλα που μου εδωσε και με εξυπηρετησε για το OnePlus One μου. Thanks Κωστα, γιατι απο Κινα η αναμονη αγγιζει το μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Νομίζω πως πολλοί που πήραν επίσημες θήκες δήλωσαν πως έσπασαν ή ράγισαν πολύ γρήγορα. Μόλις πάω σπίτι θα σας πω γιατί ήρθαν το πρωί σήμερα..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts