giorgosmc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλημερα, ισχύει και στα ativ πως όσοι έχουν τη developer preview δεν θα τους έρθει η επίσημη αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Να ξεκαθαρισουμε λιγο το θεμα με την preview ... 1. Σε αυτην την φαση κανενα τηλ με preview δεν παιρνει 8,1 μεχρι να λυθει το θεμα με το bitlocker 2. Αν για το τηλ σας εχει δοθει η αναβαθμιση και δεν θελετε να περιμενετε πατε σε 8.0 με φλασαρισμα (υπαρχει οδηγος στο φορουμ) και μετα αναβαθμιζετε σε 8.1 3. ΟΛΑ τα τηλ με 8.0 θα αναβαθμιστουν σε 8.1 4. Η αναβαθμιση πια ειναι θεμα των εταιριων και οχι της ΜS. Τελος να πω για πολλοστη φορα και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης οτι τα windows phone δεν ειναι για ολους. Αναλογα με το πως χρησιμοποιει καποιος το τηλ του μπορει να του κανει μπορει και οχι. Για αυτο λοιπον οσοι δεν το "αντεχετε" μην ταλαιπωρειστε και μην ταλαιπωρειται και τους αλλους. Edited July 25, 2014 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο. Edited July 25, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο και δευτερον για να ξερω αν ειναι να παω σημερα κιολας για L90 που τελευταια το ψηνω πολυ :D Φίλε δε παίζεσαι τέλος._ Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παρτο οπωσδηποτε...αμα ερθουν καπακι τα 8.1 στο κινητο σου ομως μην ερθεις να κλαιγεσαι.Promise?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο. Αφου αποφασισες να βαλεις την preview θα πρεπει να περιμενεις ΝΑΙ ... Οταν εβαλες την preview επρεπε να ξερεις οτι μπορει να προκυψουν διαφορα θεματα ... Για αυτο και λεγεται developers preview ..!!! Τωρα αν νομιζεις οτι ρισκαρεις να καταστρεψεις το κινητο με το φλασσαρισμα σε 8, τοτε ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να ρισκαρεις βαζοντας την DP. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Φίλε δε παίζεσαι τέλος._ Θα το παρω σαν κοπλιμεντο αυτο χαχα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο. Εγώ θα σου πρότεινα πάντως, αν τύχει ποτέ και πας σε άλλο κινητό, να κοιτάξεις το L90 που τώρα τελευταία ψήνονται πολλοί να το πάρουν. Edit: Φτου! Με κάρφωσε η παράθεση του Jamesc. χαχαχα Edited July 25, 2014 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Εγώ θα σου πρότεινα πάντως, αν τύχει ποτέ και πας σε άλλο κινητό, να κοιτάξεις το L90 που τώρα τελευταία ψήνονται πολλοί να το πάρουν. Edit: Φτου! Με κάρφωσε η παράθεση του Jamesc. χαχαχα Μαλον για εκει το βλεπω γιατι ελεος πια δε παει αλλο ολο problems και problems, να παρω μια συσκευη και απλα να λειτουργει οπως πρεπει να λειτουργει δεν εχω αλλες απαιτησεις, 3 χρονια ειχα το xperia mini δεν ειχα γραψει ποτε σε φορουμ για απορια ή προβλημα και ειμουν υπερ ευχαριστημενος και ας μην ειχα τα ''super'' specs! αυτα και σορυ αν βγηκα offtopic. Παρακαλω και οποιοδηποτε αλλον αν θελει να απαντησει κατι σχετικο σε pm για να μη χαλαμε το topic με ασχετα πραματα. Edited July 25, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο. Εντελώς φιλικά, κάνε την το συντομότερο για άλλες πολιτείες. Κι εσυ θα ησυχάσεις κι εμείς θα γλυτώσουμε τα ψυχοφάρμακα. Τα WP ειναι "λίγα" για να σε κρατήσουν. Άνοιξε τα φτερά σου και πετα μακριά....:) Φιλικά, με χιούμορ για να γελάσουμε...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο. Δεν είναι για σένα τα WP, πήγαινε για L90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δηλαδη εγω που εχω τωρα τη dev αν για παραδειγμα 1 αυγουστου ερθει κανονικα η επισημη αναβαθμιση στα ativ s εγω μπορει να περιμενω κανα μηνα ή και χρονο ακομα να λυθει το προβλημα με το bitlocker ΑΝ λυθει? Με λιγα λογια πρεπει να ρισκαρω να καταστρεψω το κινητο με downgrade σε 8 για να παρω στα σιγουρα την επισημη? Ρωταω γιατι μου φαινετε καπως τραγικο αυτο. Όσο ρίσκαρες και με την developers preview... Αν δεν ήθελες "ρίσκα" γιατί την έβαλες....??? Και όντως δεν παίζεσαι.... Πάρε ένα άλλο κινητό να ηρεμήσουμε και οι υπόλοιποι :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) :!: Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ Απαγορεύεται το «trolling», δηλαδή η συστηματική υποβολή περιεχομένου που είτε έχει ως στόχο τη δημιουργία ερίδων και αντιδικιών, είτε προκαλεί αναστάτωση στην ομαλή ροή διεξαγωγής των συζητήσεων, που φιλοξενούνται στις σελίδες του myphone.gr. Παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθεί! Διαγράφηκαν μηνύματα! Edited July 26, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 - Νεο update για τα 8.1 ... Πιθανώς για την επόμενη εβδομάδα μέσω dev preview. - Νεα χαρακτηριστικά: •Live Folders introduces an easy way organize and further personalize Start •Live Tile Store updates will show updates automatically to quickly see what’s new . •Select multiple SMS messages for mass forward or deletion . •Apps Corner allows businesses to provide access to specific apps in a special “sandboxed” mode . •Send and receive data through VPN on Wi-Fi and create your own VPN on home wireless for further enhanced security http://wmpoweruser.com/microsoft-announces-windows-phone-8-1-update-reveals-new-features/ - Άντε να δούμε τίποτα καινούριο!!! ... Δυο βδομάδες με την official... Βαρεθήκαμε!!! :p Φιλικά Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 - Νεο update για τα 8.1 ... Πιθανώς για την επόμενη εβδομάδα μέσω dev preview. - Νεα χαρακτηριστικά: •Live Folders introduces an easy way organize and further personalize Start •Live Tile Store updates will show updates automatically to quickly see what’s new . •Select multiple SMS messages for mass forward or deletion . •Apps Corner allows businesses to provide access to specific apps in a special “sandboxed” mode . •Send and receive data through VPN on Wi-Fi and create your own VPN on home wireless for further enhanced security http://wmpoweruser.com/microsoft-announces-windows-phone-8-1-update-reveals-new-features/ - Άντε να δούμε τίποτα καινούριο!!! ... Δυο βδομάδες με την official... Βαρεθήκαμε!!! :p Φιλικά Αν μου έρθει και την εγκαταστήσω, όταν έρθει η official έκδοση της, θα πρέπει να γυρίσω στη Cyan ή θα κάνω το update πάνω από αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν μου έρθει και την εγκαταστήσω, όταν έρθει η official έκδοση της, θα πρέπει να γυρίσω στη Cyan ή θα κάνω το update πάνω από αυτό; Ναι κανονικά θα το κάνεις, γιατί η Cyan θα έχει για αναβάθμιση το firmware, αφού το os το έχουμε εγκατεστημένο από τη dev preview. Το καλό ερώτημα είναι αν θα λυθεί ή όχι το θέμα με το bitlocker, γιατί τότε πρέπει να γυρίσουμε στα 8αρια για να πάρουμε τη Cyan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 - Νεο update για τα 8.1 ... Πιθανώς για την επόμενη εβδομάδα μέσω dev preview. - Νεα χαρακτηριστικά: •Live Folders introduces an easy way organize and further personalize Start •Live Tile Store updates will show updates automatically to quickly see what’s new . •Select multiple SMS messages for mass forward or deletion . •Apps Corner allows businesses to provide access to specific apps in a special “sandboxed” mode . •Send and receive data through VPN on Wi-Fi and create your own VPN on home wireless for further enhanced security http://wmpoweruser.com/microsoft-announces-windows-phone-8-1-update-reveals-new-features/ - Άντε να δούμε τίποτα καινούριο!!! ... Δυο βδομάδες με την official... Βαρεθήκαμε!!! :p Φιλικά Το τελευταίο το ακριβώς κάνει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το τελευταίο το ακριβώς κάνει; Virtual private network http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Private_Network εταιρικό δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Προβλεπω τρελο πακετακι με το bitlocker για οσους εχουν εγκαταστησει τη developer preview :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Προβλεπω τρελο πακετακι με το bitlocker για οσους εχουν εγκαταστησει τη developer preview :dizzy: Φυσικά. Ξέρεις αν είναι πολλοί; :ninja: ΥΓ: Εγώ δεν ξέρω κανέναν με 8.1dp και bitlocker που θα αναβαθμίσει σε Lumia cyan. Απλά δε θα τα καταφέρει. Απλά. Edited July 30, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Φυσικά. Ξέρεις αν είναι πολλοί; :ninja: ΥΓ: Εγώ δεν ξέρω κανέναν με 8.1dp και bitlocker που θα αναβαθμίσει σε Lumia cyan. Απλά δε θα τα καταφέρει. Απλά. Ε μην υπερβαλουμε, θα τα καταφερει και αυτος ο καημενος αργα ή γρηγορα να αναβαθμισει αλλα το ''πακετακι'' του θα το φαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ε μην υπερβαλουμε, θα τα καταφερει και αυτος ο καημενος αργα ή γρηγορα να αναβαθμισει αλλα το ''πακετακι'' του θα το φαει. Όποιος θέλει όμως μπορεί πάντα να μένει σ' αυτό που έχει. Αλλά έχεις ένα δίκιο. Κάποιος που θέλει να μπορεί πάντα να μένει σ' αυτό που έχει, διαλέγει μόνο Android. Ούτε iOS ούτε WP. :p Και μη νομίζεις ότι κι αυτός στο Android δε θα το τρώει το πακετάκι του: ένα reboot ένα free ram ένα reset ένα antivirus όλο και θα το χρειάζεται. Λαγk δεν μετράει, είναι πολύ εύκολη απάντηση. Γιατί μια φορά στο Android, από το βραχνά των update/upgrade είναι κανείς απαλλαγμένος, συμφωνώ μαζί σου. :O Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 To παρόν θέμα δεν προτείνεται για συγκρίσεις λειτουργικών! Παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το θέμα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τώρα σοβαρά, όσοι έχουμε dp για πότε λένε να μας έρθει η Cyan; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts