SkenaDena Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 λοιπόν , η μπαταρία σήμερα με ενεργοποιημένο το Camera Block και τελείως κλειστό το GPS έχει ως εξής : 14 ώρες και 12 λεπτά συνολική χρήση μπαταρίας (και έχει ακόμη 20%) με Σύστημα Android 2 ώρες ( γιατί ? ) Οθόνη 2 ώρες και 40 λεπτά ! (φωτεινότητα στο αυτόματο ) Λειτουργικό Σύστημα Android 1 ώρα και 8 λεπτά και 14 ώρες ανοιχτό WiFi πως το βλέπετε ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) λοιπόν , η μπαταρία σήμερα με ενεργοποιημένο το Camera Block και τελείως κλειστό το GPS έχει ως εξής : 14 ώρες και 12 λεπτά συνολική χρήση μπαταρίας (και έχει ακόμη 20%) με Σύστημα Android 2 ώρες ( γιατί ? ) Οθόνη 2 ώρες και 40 λεπτά ! (φωτεινότητα στο αυτόματο ) Λειτουργικό Σύστημα Android 1 ώρα και 8 λεπτά και 14 ώρες ανοιχτό WiFi πως το βλέπετε ? δεν ειναι καλα πάλι.εγω απο 100 μεχρι 10% εχω 5 ωρες + το πιο πολυ wifi κανα 3-4 ωρες με 3g και πανω απο 1 ημερα standby.το βραδυ ομως αεροπλανο απο 12 εως 7 .να πω οτι τα εχω ολα ανοιχτα facebook,viber και push τα 2 email αλλα απο παιχνιδια τιποτα εκτος το topeleven. Περιμένω να μου πεις κ μαγαζι! το μαγαζι το βρίσκεις ευκολα .πανε best price βαλε s5 duos .ειναι αυτο που εχει την καλύτερη τιμη.αλλα περιμενε να παραλαβω και θα σου πω μετα εντυπώσεις. Edited November 21, 2014 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 λοιπόν , η μπαταρία σήμερα με ενεργοποιημένο το Camera Block και τελείως κλειστό το GPS έχει ως εξής : 14 ώρες και 12 λεπτά συνολική χρήση μπαταρίας (και έχει ακόμη 20%) με Σύστημα Android 2 ώρες ( γιατί ? ) Οθόνη 2 ώρες και 40 λεπτά ! (φωτεινότητα στο αυτόματο ) Λειτουργικό Σύστημα Android 1 ώρα και 8 λεπτά και 14 ώρες ανοιχτό WiFi πως το βλέπετε ? Καλα δεν τα λες αλλα ουτε και κακα. Προφανως και κατι αλλο σου μασουλαει την μπαταρια. Οπως και εσυ απορεις, αυτο το 2ωρο του android δεν ειναι νορμαλ. Ή κατι εχει κωλησει ή καποια εφαρμογη(ες) σε συνδιασμο με το κερνελ την τρωνε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά,έχω iphone 5 και σκέφτομαι να πάρω το s5. Αυτά που με ένδιαφέρουν περισσότερο είναι η μπαταρία(να κρατάει πολύ) και να τα κάνει όλα γρήγορα και χωρίς να κολλάει. Αξίζει να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά,έχω iphone 5 και σκέφτομαι να πάρω το s5. Αυτά που με ένδιαφέρουν περισσότερο είναι η μπαταρία(να κρατάει πολύ) και να τα κάνει όλα γρήγορα και χωρίς να κολλάει. Αξίζει να το πάρω? Σε αυτα τα 2 ειναι σιγουρα τοπ οπως επισης και σε καμερα!! ειναι η καλυτερη και πιο απροβληματιστη συσκευη που ειχα μεχρι τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά,έχω iphone 5 και σκέφτομαι να πάρω το s5. Αυτά που με ένδιαφέρουν περισσότερο είναι η μπαταρία(να κρατάει πολύ) και να τα κάνει όλα γρήγορα και χωρίς να κολλάει. Αξίζει να το πάρω? Θα ερωτευτεις μολις συνειδητοποιησεις οτι οταν φτασεις στο 10% μπαταρια, μπορεις να επιλεξεις να εχεις για αλλη 1+ μερα ανοιχτο το τηλεφωνο !! Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Θα ερωτευτεις μολις συνειδητοποιησεις οτι οταν φτασεις στο 10% μπαταρια, μπορεις να επιλεξεις να εχεις για αλλη 1+ μερα ανοιχτο το τηλεφωνο !! πως γινεται αυτο;το εχω απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 πως γινεται αυτο;το εχω απορια Μιλαει προφανώς για την επιλογη τις ultra εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Kαλημέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο διαπίστωσα χθες… είμαι κάτοχος του S5 εδώ και 3 βδομάδες(έχει έρθει από γερμανία) και χθες καθώς έπαιζα με ένα άλλο S5 ενός φίλου, παρατήρησα πως τα πλήκτρα "back" & "menu", δεξιά και αριστέρα από το home button, φωτίζονται με λευκό φως όταν ξεκλειδώνεις το κινητό... Πράγμα το οποίο σε εμένα δεν έχει γίνει απο τη στιγμή που το αγόρασα....:blink::blink: Είναι προβληματικό το κινητό;; ή υπάρχει κάποια ρύθμιση;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Kαλημέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο διαπίστωσα χθες… είμαι κάτοχος του S5 εδώ και 3 βδομάδες(έχει έρθει από γερμανία) και χθες καθώς έπαιζα με ένα άλλο S5 ενός φίλου, παρατήρησα πως τα πλήκτρα "back" & "menu", δεξιά και αριστέρα από το home button, φωτίζονται με λευκό φως όταν ξεκλειδώνεις το κινητό... Πράγμα το οποίο σε εμένα δεν έχει γίνει απο τη στιγμή που το αγόρασα....:blink::blink: Είναι προβληματικό το κινητό;; ή υπάρχει κάποια ρύθμιση;;:worry: Εχεις ενεργοποιημενη εξ. ενεργειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εχεις ενεργοποιημενη εξ. ενεργειας? Nαι...την απλή όχι την Ultra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Nαι...την απλή όχι την Ultra... Γι αυτο δεν αναβει! Ξετικαρε το και δεστο ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Γι αυτο δεν αναβει! Ξετικαρε το και δεστο ξανα! Ok...σ ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Nαι...την απλή όχι την Ultra... πως την παλεύεις με την εξοικονομισει συνέχεια ανοιχτή?εχει πολλες καθυστερήσεις παντου ετσι.ειναι μονο για λύση αναγκης. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 πως την παλεύεις με την εξοικονομισει συνέχεια ανοιχτή?εχει πολλες καθυστερήσεις παντου ετσι.ειναι μονο για λύση αναγκης. Υπαρχει η επιλογη να ρυθμισεις την cpu να δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα, μπορώ να αφαιρέσω από το home button όταν το πατάω παρατεταμένα το google search; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Υπαρχει η επιλογη να ρυθμισεις την cpu να δουλευει κανονικα. σοβαρα ?που το βρίσκω αυτο? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 σοβαρα ?που το βρίσκω αυτο? ρυθμισεις -> εξ ενεργειας -> ανοιγεις διακοπτη και απο κατω εχει επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ρυθμισεις -> εξ ενεργειας -> ανοιγεις διακοπτη και απο κατω εχει επιλογες τοσο καιρο το βλεπω και δεν μπηκα ουτε μια φορα να δω τη εχει εκει :)νομιζα ενεργοποιώ την εξοικονόμηση απο εκει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ποσο παει η οθονη ρε παιδια; μονο το γυαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Όλο και κοντοζυγωνει! Διέρρευσε η lollipop ROM για το Sprint S5 http://www.xda-developers.com/android/lollipop-leak-sprint-galaxy-s5/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Συμβαίνει σε κανέναν αυτό; στο gsam βγάζει συνέχεια περισσότερες ώρες οθόνης σε σχέση με την εργοστασιακή εφαρμογή. Πχ σήμερα το gsam λέει 2.30 ώρες και το εργοστασιακό 1 ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 το μαγαζι το βρίσκεις ευκολα .πανε best price βαλε s5 duos .ειναι αυτο που εχει την καλύτερη τιμη.αλλα περιμενε να παραλαβω και θα σου πω μετα εντυπώσεις. ευρωπαικο ειναι η χανουμε εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ευρωπαικο ειναι η χανουμε εγγυηση; Δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκά S5 duos. Όλα είναι από Αραβία. Ουσιαστικά δεν υπάρχει εγγύηση. Εγώ το πήρα το καλοκαίρι από e-shop που είχε κάνει μια εισαγωγή από εκεί, και το είχε 600€. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, και τα Ελληνικά είναι ΟΚ. Αν πάθει κάτι θα το πάρει το e-shop, και θα με καλύψει αυτό με αντικατάσταση ή πίστωση του ποσού (μου έχει συμβεί σε άλλη συσκευή στο παρελθόν). Γι αυτό το πήρα από εκεί. Δεν διακινδυνεύω αγορά από αλλού χωρίς εγγύηση. Το S5 duos είναι ότι καλύτερο σε δίκαρτο, και με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 :!: Η συζήτηση σχετικά με τους S5 κλώνους και το τελωνείο μεταφέρθηκε - εδώ - , παρακαλώ να συνεχίσουμε στα της συσκευής. :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts