celtic1453 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ προβλημα. Δε συγκρατουνται οι κωδικοι και η συνδρση στους3 λογαριασμους EMAIL πιυ εχω και αναγκαζομαι να ξανω LOGIN συνεχεια. ΕΧΩ αλλαξει 4-5 εφαρμογες Για email ΤΙ παιζει;;; ΤΙ συμβουλευετε????? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 κοβει και σε εμενα μετα το 3λεπτο, οχι συχνα βεβαια ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ROM 1.17 επανω Έβαλα την 1.17. Μέχρι στιγμής δεν μου έβγαλε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Στην 1.17 διορθωνονται κάποια signal problems όπως γράφει και στο changelog. οποτε ίσως δεις βελτίωση. προσωπικά δεν έχω θέμα τέτοιο. έχω wind. ποια εταιρεια έχετε μηπως τελικά φταιει η εταιρεια κινητής σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Κι εγώ με 1.16 και wind δεν έχω πρόβλημα με τις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Έχω βάλει τη cm11. Υπάρχει τρόπος να βάλω τη μαμά εφαρμογή κάμερας; Πως γίνεται να πάρω τηλέφωνο από τη δεύτερη κάρτα Όταν είναι επιλεγμένη ή πρώτη; Edited March 5, 2015 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Settings-sim cards-voice calls δώσε always ask για να σε ρωτά κάθε φορά από ποια sim να καλέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 για το φίλο που είχε πρόβλημα με τα δεδομένα μήπως είσαι με Q; Κάπου διάβασα ότι η Q είναι με Roaming και κάπου ρυθμίζεται αν είναι απενεργοποιημένο και πρέπει να ενεργοποιήσεις και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 για το φίλο που είχε πρόβλημα με τα δεδομένα μήπως είσαι με Q; Κάπου διάβασα ότι η Q είναι με Roaming και κάπου ρυθμίζεται αν είναι απενεργοποιημένο και πρέπει να ενεργοποιήσεις και αυτό. το προβλημα με τα δεδομενα λυθηκε. τελικα δε εφταιγε το τηλεφωνο αλλα η σιμ . για τη μαμα εφαρμογη καμερας σε cm11 γινετε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Εγώ έχω τη μαμα του CM. Δε θα ψαχθώ με κάτι άλλο. Αν θέλεις βάλε κάποια άλλη εφαρμογή επίσημη ή "ανεπίσημη" που είναι εξίσου καλές. Camera FV-5, Camera Zoom FX, Lapse it Pro αν θες και άλλα κόλπα κλπ Δοκίμασε κάτι άλλο αν είσαι με CM11 γιατι αν και το είπα αρκετά πριν κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Πάρε τηλ κάποιον και βάλε ανοιχτή ακρόαση. Μιλα του, σε ακούει; εμένα όχι. Αν απενεργοποιήσω το μικρόφωνο και το ξαναενεργοποιήσω τότε με ακούει. Για δες το ... Edited March 6, 2015 by dchatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Έχω βάλει τη cm11. Υπάρχει τρόπος να βάλω τη μαμά εφαρμογή κάμερας; ... ...δες ποστ 1210-12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Για να δουλέψει το διπλο ταρ πρεπει να περαστεί ο κερνελ του prodooman, αλλα μέσα στον φάκελο έχει δυο κερνελ. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει ποιον φλασαρουμε διότι δεν θυμάμαι ακριβώς ποιον είχα περάσει, για να τον φλασαρει και ο celtic1453. EDIT : Κοιταξα λιγο προηγουμενα ποστ και εχουν γραφτεί τα εξης : Α) Boot_img_3.4.0_prodoomman Λυνει το προβλημα της αφης οταν ειναι ξαπλα το κινητο Β) Boot_img_3.4.0_prodoomman_init.d + DT2W Ενεργοποιουν το Διπλο Ταπ Μην περασετε το dt2w+kernel αλλά το απλό DT2W χαλαει το ροοτ αυτο και το ξαναφλασαρα να ρουταριστει Edited March 7, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Στην 1.17 διορθωνονται κάποια signal problems όπως γράφει και στο changelog. οποτε ίσως δεις βελτίωση. προσωπικά δεν έχω θέμα τέτοιο. έχω wind. ποια εταιρεια έχετε μηπως τελικά φταιει η εταιρεια κινητής σας; Με Vodafone μου το έκανε σε cm11. Με 1.17 μέχρι στιγμής όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdionysios Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Έχω ένα πρόβλημα από τότε που έτρεξα αυτό το Autorun που είχε μέσα το κινητό από τη μάνα του και τώρα δε μου το βλέπει το P/C. Προηγουμένος μου το έβλεπε κανονικά το κινητό το P/C έβγαζε το εικονίδιό του έσερνα επάνω ότι φάκελο ήθελα όλα καλά. Μετά που έτρεξα αυτό το Autorun βλέπει πλέον σαν δίσκο χωρίς να με αφήνει να γράψω. Με ρώτησε αν θέλω να απεγκαταστήσω το Android USB driver το έκανα αυτό και από τότε έχω το πρόβλημα. Άλλα κινητά το P/C τα βλέπει κανονικά όπως πάντα...Έκανα επαναφορά εργοστασιακών, τίποτα και επανεγκατέστησα την 1.15 με ΟΤΑ update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΛΑσαρισμα αυτων των 3 φακελων, το τηλεφωνο σερνεται μαλλον ειναι τρογιανς Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Εδώ και δύο βδομάδες που τα χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα θέμα. Αντιθέτως, το κινητό δουλεύει άψογα. Ούτε ένα κόλλημα. Δεν έχω διαβάσει πουθενά κάποια αρνητική αναφορά για αυτά τα αρχεία. Και επειδή προέρχονται από το XDA-Developers, ούτε εκεί υπάρχει κάτι αρνητικό. Προσωπικά χρησιμοποιώ την "πειραγμενη" έκδοση 1.17 του Dallasz από το xda, όπου είναι γύρω στα 350mb σε συνδυασμό με τα παραπάνω αρχεία και πραγματικά το κινητό δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Εδώ και δύο βδομάδες που τα χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα θέμα. Αντιθέτως, το κινητό δουλεύει άψογα. Ούτε ένα κόλλημα. Δεν έχω διαβάσει πουθενά κάποια αρνητική αναφορά για αυτά τα αρχεία. Και επειδή προέρχονται από το XDA-Developers, ούτε εκεί υπάρχει κάτι αρνητικό. Προσωπικά χρησιμοποιώ την "πειραγμενη" έκδοση 1.17 του Dallasz από το xda, όπου είναι γύρω στα 350mb σε συνδυασμό με τα παραπάνω αρχεία και πραγματικά το κινητό δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. εχει να κανει μαλλον με το dt2w+kernel που περασα μου χαλασε το ροοτ αυτο επισης και το ξαναφλασαρα να ρουταριστει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stev1 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Βρε παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. Ότι και να επιλέξω από το slide που έχει που και καλά αλλάζει η σιμ, δεν τι κάνει. Και να πάλι πληκτρολογήσω τον αριθμό και πατήσω το αντίστοιχο πλήκτρο κλήσης που αντιστοιχεί στην κάθε σίμ, πάλι παίρνει με όποια του έρθει.. -_- Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα πουθενά setting που να σε ρωτάει κάθε φορά με ποιά να καλέσει, (όπως κάνει πχ με τα μηνύματα με το chompSMS) και 2 εφαρμογές που κατέβασα έχουν θέμα με το call confirm που έχω για να μην παίρνει κατα λάθος όπου νάναι.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=57813&stc=1&d=1425746317 Υ.Γ. Δεν έχω πειραξει τπτ απο λογισμικό.. Είναι όπως μου το έστειλαν, απλά ρουταρισμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 εχει να κανει μαλλον με το dt2w+kernel που περασα μου χαλασε το ροοτ αυτο επισης και το ξαναφλασαρα να ρουταριστει Αφού εντόπισες τελικά το πρόβλημα και είδες ότι είναι λάθος αυτό που έγραψες, διόρθωσε το αρχικό σου ποστ, για να μην μπερδεύεις τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Βρε παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. Ότι και να επιλέξω από το slide που έχει που και καλά αλλάζει η σιμ, δεν τι κάνει. Και να πάλι πληκτρολογήσω τον αριθμό και πατήσω το αντίστοιχο πλήκτρο κλήσης που αντιστοιχεί στην κάθε σίμ, πάλι παίρνει με όποια του έρθει.. -_- Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα πουθενά setting που να σε ρωτάει κάθε φορά με ποιά να καλέσει, (όπως κάνει πχ με τα μηνύματα με το chompSMS) και 2 εφαρμογές που κατέβασα έχουν θέμα με το call confirm που έχω για να μην παίρνει κατα λάθος όπου νάναι.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=57813&stc=1&d=1425746317 Υ.Γ. Δεν έχω πειραξει τπτ απο λογισμικό.. Είναι όπως μου το έστειλαν, απλά ρουταρισμένο..ποια εκδοση ειναι η ρομ σου; λογικα ειναι bug της ρομ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) παιδια καθε φορα που κανω reboot xανονται τα loggins του email-facebook kok και πρεπει να κανω ξανα συνδεση από τη αρχη τι παίζει?? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού εντόπισες τελικά το πρόβλημα και είδες ότι είναι λάθος αυτό που έγραψες, διόρθωσε το αρχικό σου ποστ, για να μην μπερδεύεις τον κόσμο. διορθωθηκε Edited March 7, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stev1 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Eχει Nubia UI V 2.5.1 με Andoid 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Eχει Nubia UI V 2.5.1 με Andoid 4.4.2 καπου λεει κ την εκδοση. 1.12? 1.13? 1.17? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stev1 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καπου λεει κ την εκδοση. 1.12? 1.13? 1.17? sorry, μαλλον αυτο εννοείς: εκδοση ZTE V9180_CNCommon_V11.13 για σιγουριά.. :Ρ http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=57820&stc=1&d=1425768859 Σορυ κιολας αλλα ειμαι ασχετη με κάτι τετοια.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 παιδια μια ερωτηση! το εχει το minideal προσφορα το 2-8giga 130 δολλαρια,αξιζει ακομα η αγορα του κινητου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) παιδια μια ερωτηση! το εχει το minideal προσφορα το 2-8giga 130 δολλαρια,αξιζει ακομα η αγορα του κινητου?? aξιζει αφου κανεις ομως τα κολπα εδω για να περασεις την τελευταια ΡΟΜ-ΡΟΟΤ-ζιπακια για διπλοταπ-βελτιωση εαυισθησιας κτλ 117 ευρω καλα ειναι για τετοιο κινητο 1 μηνα το εχω κ το εχω ξεπατωσει μικροbugs εχει μετα τις βελτιώσεις, αλλα για 120 ευρω θα απολαμβανεις αξιοπρεπη καμερα, kalo gps-σημα κτλ για το minideals δεν εχω αποψη To2c-Vickmall που ξερω ειναι καλοι ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ολα οσα πρεπει να κανεις ειναι ανηρτημενα στο πρωτο ποστ Εξαιρετικη δουλεια απο τα παιδια Edited March 8, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αν το αφησω με την επισημη αγγλοκινεζικη θα παιρνω ota αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts