DemetreKre Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ξερει κανεις που μπορω να βρω Fred Perry στην Αθηνα? Εγώ πάντως από Attica Σύνταγμα παίρνω ή Golden Hall (Attica) Όλα τα καινούρια σχέδια, σχεδόν όλα τα νούμερα... Στον όροφο που έχουν τα ρούχα! Έχουν αρκετά κουτιά ενδιάμεσα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Εγώ πάντως από Attica Σύνταγμα παίρνω ή Golden Hall (Attica) Όλα τα καινούρια σχέδια, σχεδόν όλα τα νούμερα... Στον όροφο που έχουν τα ρούχα! Έχουν αρκετά κουτιά ενδιάμεσα! Thanks! Πηγα σημερα και πηρα δυο ζευγαρια με 50% εκπτωση :D Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γεια χαρά σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο ζευγάρι sneakers...ωστόσο επειδή οι τιμές εξακολουθούν να είναι στα ύψη θέλω μια άποψη για να με σπρώξει στο να δώσω τα λεφτά :lol: Αυτά που κοίταζα είναι: 1)http://www.gucci.com/uk/styles/222734FP1809778# 2)http://www.mrporter.com/product/184573 3)http://www.mrporter.com/product/174779 Βέβαια η αλήθεια είναι οτι τα χρώματα δεν είναι και τα πιο εύκολα...για αυτό και σκεφτόμουν τα common projects να τα αγόραζα σε καφέ ή αυτό το χρώμα που ονομάζουν tan leather...από θέμα ποιότητας ποιο θα επιλέγατε? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γεια χαρά σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο ζευγάρι sneakers...ωστόσο επειδή οι τιμές εξακολουθούν να είναι στα ύψη θέλω μια άποψη για να με σπρώξει στο να δώσω τα λεφτά :lol: Αυτά που κοίταζα είναι: 1)http://www.gucci.com/uk/styles/222734FP1809778# 2)http://www.mrporter.com/product/184573 3)http://www.mrporter.com/product/174779 Βέβαια η αλήθεια είναι οτι τα χρώματα δεν είναι και τα πιο εύκολα...για αυτό και σκεφτόμουν τα common projects να τα αγόραζα σε καφέ ή αυτό το χρώμα που ονομάζουν tan leather...από θέμα ποιότητας ποιο θα επιλέγατε? Καθαρά από άποψη γούστου το 1ο θα το αγόραζα (όχι βέβαια σε αυτή την τιμή) αν και νομίζω πως είναι too much σαν σχέδιο. ΠΟΛΥ ΜΠΑΜ! Το δεύτερο ίσως αν το φόραγα και μου έκανε καλή εφαρμογή... Νομίζω πως πρέπει να ψάξεις και άλλα ζευγάρια. Για μένα είναι πολλά τα 300€ που βλέπεις, σκέψου παπούτσι λάσπες, club μπορεί να πέσει ποτο να σε πατήσει κάποιος κτλ Ίσως να έπαιρνα 3 ζευγάρια με τα λεφτά που βλέπεις... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Για το 1ο συμφωνώ και γω είναι από αυτά τα αντικείμενα που σου αρέσουν αλλά που κάνουν πολύ μπαμ και έχεις βαρεθεί και να τα βλέπεις...όντως τα 300 ειναι πολλά και ειδικά για αυτό τον καιρό αλλά σοβαρά ελάχιστα πράγματα και συγκεκριμένα παππούτσια μπορώ να βρω που να μου αρέσουν και να έχουν κάτω από 200 ευρώ :D καλά αυτό με τα ποτά που ανέφερες μου έχει συμβεί και....ακόμα έχω νεύρα Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 οπως ακριβως σου λεει:lol::lol::lol: επειδη τα εχω σε αλλο χρωμα μου φαινονται μουφα. xaxa thanks for the tip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 προς τις γυναικες του φορουμ που θα βρω γοβες Jessica Simpson ειναι ενα συγκεκριμενο σχεδιο που ειδα στο Harala, παιζει κανενα site για καλυτερη τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλησπερα, εχει αγορασει κανεις απο το http://www.sneakerstore.gr ? Ειναι γνησια? Ρωταω γιατι η τιμες ειναι κανονικες και τα σχεδια τα εχω δει σε καταστηματα (οχι ολα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Θέλω βοήθεια από κατόχους αντρικών παπουτσιών Fred Perry... σε σχέση με αντρικά Νike/Adidas πως πάνε τα νούμερα; Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Νικε φοραει ο αδερφος μου 44,fred perry φορα παλι 44!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Θέλω βοήθεια από κατόχους αντρικών παπουτσιών Fred Perry... σε σχέση με αντρικά Νike/Adidas πως πάνε τα νούμερα; Προσωπικά φοράω αθλητικά Nike 45, Fred Perry μποτάκια 43... :what: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Προσωπικά φοράω αθλητικά Nike 45, Fred Perry μποτάκια 43... :what: χαχαχα,ηθικο διδαγμα @daospi...Να πας να βρεις καταστημα να τα δοκιμασεις πρωτα και μετα να τα παραγγειλεις :p :lol: Προσωπικα φοραω σε asics 42,5 ,nike 43 ,dsq/d&G και αλλες eurotrash μαρκες 42 ..Eχω αυτα σε 43/uk=9 http://www.asos.com/Fred-Perry/Fred-Perry-Byron-Fur-Lined-Chukka-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1870809&cid=4562&Rf900=3543&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan (nike με ερωτηματικο 43 γιατι δεν εχω αθλητικα,εχω nike αλλα all star στυλ.Για τον αδερφο μου σου εγραψα με βεβαιοτητα για nike που τα εχει σε αθλητικα) Edited March 9, 2012 by stelios85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Προσωπικά φοράω αθλητικά Nike 45, Fred Perry μποτάκια 43... :what: Σε αυτό είχα καταλήξει και εγώ μέχρι το post του stelios85 που με μπέρδεψε λίγο :p . Σε ευχαριστώ πολύ! χαχαχα,ηθικο διδαγμα @daospi...Να πας να βρεις καταστημα να τα δοκιμασεις πρωτα και μετα να τα παραγγειλεις :p :lol: Προσωπικα φοραω σε asics 42,5 ,nike 43 ,dsq/d&G και αλλες eurotrash μαρκες 42 ..Eχω αυτα σε 43/uk=9 http://www.asos.com/Fred-Perry/Fred-Perry-Byron-Fur-Lined-Chukka-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1870809&cid=4562&Rf900=3543&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan (nike με ερωτηματικο 43 γιατι δεν εχω αθλητικα,εχω nike αλλα all star στυλ.Για τον αδερφο μου σου εγραψα με βεβαιοτητα για nike που τα εχει σε αθλητικα) Καλά προφανώς πρέπει να τα δοκιμάσω αλλά με τη διαφορά ότι είναι για δώρο και δεν έχω δυστυχώς το χρόνο να πάω να τα δω από κοντά ο ίδιος και πρέπει να τα πάρω μέσα στη μέρα. :( Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Θέλω βοήθεια από κατόχους αντρικών παπουτσιών Fred Perry... σε σχέση με αντρικά Νike/Adidas πως πάνε τα νούμερα; Τα Fred είναι πολύ κοντά σε νούμερα με Converse All Star. Εγώ σου προτείνει αν σε αθλητικό φοράει πχ 44 πάρτου Fred Perry 43 Ένα νούμερο κάτω... Βέβαια παίζει ρόλο και το παπούτσι που έχεις βρει. Αν είναι πολύ flat με λίγο πανί θα πρέπει να κάνει καλή εφαρμογή ίσως 1-1,5 νούμερο πιο κάτω από αυτά που φοράει. Παίζει ρόλο αν έχει αδύνατο πόδι ή όχι. Πάρτου ένα νούμερο μικρότερο και στη χειρότερη του λες να πάει να τα αλλάξει! Σιγά αδέρφια είστε.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Starακια φοραω 44, και πριν λιγο καιρο αγορασα 2 ζευγαρια Fred perry 45 νουμερο. :) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Τελικά πήγα να τα δοκιμάσω πάνω μου για να πάρω μια ιδέα και για να ξεκαθαρίσω το θολό τοπίο (:p). Ισχύει αυτό που είχε πει πιο πάνω ο VeCo, ότι σε 45 αθλητικό Nike αντιστοιχεί 43 Fred Perry (στο δικό μου πόδι), το 44 ήταν πολύ μεγάλο. Πάντως ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον. :) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Θέλω βοήθεια από κατόχους αντρικών παπουτσιών Fred Perry... σε σχέση με αντρικά Νike/Adidas πως πάνε τα νούμερα; τα air max μου ειναι 45 οπως επισης και τα fred perry μου.:) κατι ακομα προς τις γυναικες του φορουμ που θα βρω γοβες Jessica Simpson ειναι ενα συγκεκριμενο σχεδιο που ειδα στο Harala, παιζει κανενα site για καλυτερη τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Θέλω ένα καλό παπούτσι για τρέξιμο και ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για κάποιο nike air max. Έπεσα πάνω σε αυτό το site http://www.airmax2012greece.eu/nike-air-max-2012-c-8.html.Οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές σε σχέση με το επίσημο nike store.Ξέρετε τί παίζει?Αληθινό ή απάτη? Το site πάντως είναι γκουγκλομεταφρασμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ελα @ζαφος,,,,ειναι μαιμου τα παπούτσια αυτα...Παντως για τρεξιμο δε θα σε συμβουλευα για air max....Ισως τα vomero θα ηταν καλυτερη επιλογη απο nike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Προς στιγμήν χάρηκα αλλά το υποψιάστηκα ότι δε παίζει να είναι αληθινά.. Ευχαριστώ πάντως. Κανένα καλό online store με καλύτερες τιμές σε αθλητικά παπούτσια ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Αν θέλεις σώνει και καλά nike για τρέξιμο, δες τουλάχιστον το vomero όπως λέει και ο stelios85. Τα airmax για καφέ είναι καλά. Ως εκεί. Καλύτερα όμως να δεις πιο σοβαρές εταιρίες όπως New Balance, Asics, Mizuno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Προς στιγμήν χάρηκα αλλά το υποψιάστηκα ότι δε παίζει να είναι αληθινά.. Ευχαριστώ πάντως. Κανένα καλό online store με καλύτερες τιμές σε αθλητικά παπούτσια ξέρει κανείς; προσφατα ψωνισα nike για τον αδερφο μου απο εδω με δωρεαν μεταφορικά..87 ευρω τα vomero-6..Ηθελε τα airmax και εκεινος αλλα τον επεισα γι αυτα,αφου ηθελε nike. http://www.sportsshoes.com ειναι τσεκαρισμενο μαγαζι και απο αλλους συμφορουμιτες.Τσεκαρε και τα sales... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 τι παπούτσια να δω για τέννις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 τι λετε για τα reebok realflex ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Επέστρεψα! Τελικά επειδή στην αναζήτηση χάθηκα και δεν ειμαι σίγουρος τί να επιλέξω έχει να με προτείνει κανείς κάποιο καλό παπούτσι για τρέξιμο μέχρι 100 ευρώ ; Δεν με ενδιαφέρει τι μάρκα θα είναι.Απλά θέλω κάτι καλό για να κρατήσει.Είναι για τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους (γήπεδα κλπ) και όχι γυμναστήρια.Το λέω αν παίζει κάποιο ρόλο. Αυτό μ'αρέσει http://www.onlineshoes.com/mens-asics-gel-nimbus-13-onyx-black-lightning-p_id235430 Edited March 22, 2012 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts