poloman Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Ποσο πάνε τα Tods στην Ελλάδα? apo 205 mexri 230 ta klasika kai 265 h 275 ta ferrari! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θα ήθελα να μάθω σε ποιο κατάστημα-διεύθυνση θα μπορούσα να βρω παπούτσια Asics Onitsouka Tiger( black/yellow) στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. στο πειραια το καταστημα hammer εχει ολη τη σειρα σε ολα τα χρωματα! αν σε βολευει ριξε μια ματια απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edanai Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Vevaia ta papoutsia me ta 30 evrw sinithos prosdidoun laikh-styl.... Κοίτα αν έπαιρνα με 300 ευρώ τα παπούτσια που έχω θα έπρεπε να δουλεύω τρεις δουλειές την ημέρα τουλάχιστον και να μην αγοράζω τίποτα άλλο ούτε καν φαγητό αλλά μόνο παπούτσια. Προτιμώ λοιπόν έναν πολύ μεγάλο αριθμό παπουτσιών παρά 2-3-5 του πανακρίβου και κάθε φορά που θα τύχαινε κάποιος να με πατήσει, να βρέξει ο Θεούλης ή/και να τα χτυπήσω κατά λάθος, να τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί από τα 300 ευρώ που έδωσα τα 25 χάλασαν με το πάτημα του διπλανού μου! Αλλά και πάλι περί ορέξεως..... :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 apo 205 mexri 230 ta klasika kai 265 h 275 ta ferrari! Ε ντάξει καλά είναι τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Ε ντάξει καλά είναι τότε... Σε σχέση με τις τιμές που έχουν Κύπρο, καλά είναι... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Κύπρο ~150 λίρες τα έχουν.. Τα δικά μου τα πήρα 130-κάτι. Εδώ (Αγγλία) κάτω από 200 δεν τα βρίσκεις με τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Κύπρο ~150 λίρες τα έχουν.. Τα δικά μου τα πήρα 130-κάτι. Εδώ (Αγγλία) κάτω από 200 δεν τα βρίσκεις με τπτ... Πέσανε... Θυμάμαι είχα πάει στο Spada και πέραν της μικρής ποικιλίας, ήταν όλα πάνω από 200 λίρες... Προφανώς δεν τα αγόραζε κανείς (όταν η Αθήνα είναι όπως Πάφος - Λάρνακα). Στην Αγγλία γενικά όλα έχουν μία ελαφρά αύξηση... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Από Spada πήρα τα δικά μου ρε! Καλα για πικοιλία οκ ήταν για την κύπρο αλλά δεν υπήρχε τπτ διαθέσιμο στο size μου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Από Spada πήρα τα δικά μου ρε! Καλα για πικοιλία οκ ήταν για την κύπρο αλλά δεν υπήρχε τπτ διαθέσιμο στο size μου! :p Είναι κι αυτό το πρόβλημα. Πάντως παπούτσια από Κύπρο έχει να πάρω από το πρώτο έτος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 γνωριζεται kαποιο καλο site για αγορα παπουτσιων ? ενδιαφερομαι για salomon,lafuma,aigle και γενικα παπουτσια για Trekking. α,φυσικα θελω να στελνει στη ελλαδα. ευχαριστω. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 γνωριζεται kαποιο καλο site για αγορα παπουτσιων ? ενδιαφερομαι για salomon,lafuma,aigle και γενικα παπουτσια για Trekking. α,φυσικα θελω να στελνει στη ελλαδα. ευχαριστω. http://www.ebest.gr/shoes/ gia des... an kai salomon diskolo na vreis na stelnoun ellada isos footlockers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Με τεράστια διαφορά Tods και Allen Edmonds για λίγο πιο "καλά"..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Σήμερα πήρα και ένα ζευγάρι Kenneth Cole, πολύ ωραία παπουτσάκια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 E ανεβασε καμια φωτο ντε! Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το τελευταιο(μαλλον) αποκτημα των εκπτωσεων: http://img243.imageshack.us/img243/7040/240207132328hr9.jpg :):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Μεγια σου και καλοφορετες :) Και εγω πηρα παπουτσια! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Μεγια σου και καλοφορετες :) Και εγω πηρα παπουτσια! Ευχαριστω:) Μεγια σου και σενα! Αντε δειχτα μας, ολοι ψωνια ειμαστε:D :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ευχαριστω:) Μεγια σου και σενα! Αντε δειχτα μας, ολοι ψωνια ειμαστε:D :p Οριστε και η φωτο :) http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc02527wu2.jpg Αλλα ειναι λιγακη θολη... :( τα αδικει τα παπουτσια :O Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 http://www.sportacus.it/public/EGCatalogo/20060622183327.jpg σημερα πηρα τα παραπανω adidas. 50 ευρω το κοστος με την εκπτωση...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Οριστε και η φωτο :) http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc02527wu2.jpg Αλλα ειναι λιγακη θολη... :( τα αδικει τα παπουτσια :O Asics :respect:!Eξαιρετικη επιλογη...3 χρονια τα 'χω λυωσει και σκεφτομαι να τα παρω ξανα.:) http://www.sportacus.it/public/EGCatalogo/20060622183327.jpg σημερα πηρα τα παραπανω adidas. 50 ευρω το κοστος με την εκπτωση...:D Μεγια και καλοφορετα, καλη τιμη.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 @Noss55 Όμορφα τα Asics σου. Με'γειά! @sofi-k Καλοφόρετες ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ωραία τα παπουτσάκια σας παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... με κανετε και ντρεπομαι...:p ερωτηση: ξερει κανεις που θα βρω στην αθηνα-πειραια ποικιλια με τα puma mostro? δε μπορω να βρω πουθενα και θελω οπωσδηποτε θελω να τα ξανα-αγορασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... με κανετε και ντρεπομαι...:p ερωτηση: ξερει κανεις που θα βρω στην αθηνα-πειραια ποικιλια με τα puma mostro? δε μπορω να βρω πουθενα και θελω οπωσδηποτε θελω να τα ξανα-αγορασω. Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να έχει μεγάλη ποικιλία στο κατάστημα Pum στο Κολωνάκι (στην αρχή της Σόλωνος) ή στο Mall, στο Foot Locker ίσως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Mostro? Πρώτη φορα τα ακούω... Τα Puma by Alexander McQueen υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα? Εδώ δεν βρήκα στο size μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts