Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα τζαμάκια όλα αφήνουν κενά στα nokia, μόνο οι πλαστικές μεμβράνες εφαρμόζουν σωστά

Oπότε θα κάνει σπαστικές φυσαλίδες στα άκρα και τέτοια,ε οι μεμβράνες χαλάνε πολύ την ποιότητα της οθόνης,λερώνουν και δεν καθαρίζουν κλπ.Οπότε θα το αφήσω έτσι γυμνό,ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oπότε θα κάνει σπαστικές φυσαλίδες στα άκρα και τέτοια,ε οι μεμβράνες χαλάνε πολύ την ποιότητα της οθόνης,λερώνουν και δεν καθαρίζουν κλπ.Οπότε θα το αφήσω έτσι γυμνό,ευχαριστώ.
δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις γυμνό, υπάρχουν καταστήματα που το πας και του περνάν μια ειδική επίστρωση ( υγροποιημένο γυαλί νομίζω λέγεται), που προσφέρει μια κάποια προστασία κατάτην καθημερινή χρήση ( εκτός από σπάσιμο), πέρα από την εξαιρετική αίσθηση στην αφή
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις γυμνό, υπάρχουν καταστήματα που το πας και του περνάν μια ειδική επίστρωση ( υγροποιημένο γυαλί νομίζω λέγεται), που προσφέρει μια κάποια προστασία κατάτην καθημερινή χρήση ( εκτός από σπάσιμο), πέρα από την εξαιρετική αίσθηση στην αφή

το ειχα με πλαστικη τυπου wet δηλαδη την εβαζες με νερο πολυ καλη ηταν αλλα δεν προσφερει την προστασια που εχει το γυαλι την εβγαλα καποια στιγμη γιατι δεν μου αρεσε η αισθηση και απο τοτε ειναι χωρις μεμβρανη μεχρι τωρα δεν εχει καμια γρανζουνια

το ειχα με πλαστικη τυπου wet δηλαδη την εβαζες με νερο πολυ καλη ηταν αλλα δεν προσφερει την προστασια που εχει το γυαλι την εβγαλα καποια στιγμη γιατι δεν μου αρεσε η αισθηση και απο τοτε ειναι χωρις μεμβρανη μεχρι τωρα δεν εχει καμια γρανζουνια

Και εγώ απεχθάνομαι τις ζελατίνες,αν δεν κάθεται καλά το tempered glass την αφήνω γυμνή την συσκευή μου.

Παραμένει υπέροχο κινητό,εγώ το ξανά πήρα για δεύτερο και εξακολουθώ να το λατρεύω.

• 2 weeks later...
Από ότι φαίνεται, η αναβάθμιση creators update δεν θα δοθεί στο 930. Αν τελικά ισχύει και τέτοιο, τότε θα αποτελεί ταφόπλακα σε ένα πραγματικά αξιόλογο κινητό

ετσι και αλλιως η ms εχει θαψει τα wp με τις κινησεις που εχει κανει μεχρι τωρα οποτε το να μην δωσει το update ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα

Παιδιά ακριβώς ότι έγινε και με τα 10αρι, που συσκευές όπως τα 925, 1020 δεν τα πήραν επίσημα. Από την άλλη σίγουρα σε insider θα μπορείς να τα πάρεις κανονικά και νομίζω πως δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Sent from mTalk

Παιδιά ακριβώς ότι έγινε και με τα 10αρι, που συσκευές όπως τα 925, 1020 δεν τα πήραν επίσημα. Από την άλλη σίγουρα σε insider θα μπορείς να τα πάρεις κανονικά και νομίζω πως δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Sent from mTalk

εχει γραφτει οτι ειναι θεμα drivers αν και δεν το πιστευω γιατι δεν αλλαζει το λειτουργικο θα δειξει κοντα ειμαστε

Τοστιέρα ήταν έτσι και αλλιώς. Τι; Όχι;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

H ψηστιέρα είναι πιο δυνατή,η τοστιέρα ψήνει μόνο τοστ,αναβαθμίστηκε δηλαδή.Τι ; Όχι; :P

Edited by Giwrgos_Gk

"ζωματάει το ρημάδι, ζωματάει!!"
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

το δικο μια χαρα ειναι ακομη και με αυτην που πηρε προχτες ουτε ζεματαει ουτε κατι αλλο
καλά εντάξει δεν είναι κι έτσι ακριβώς, λίγο παραπάνω να το ζορίσεις ειδικά με την κάμερα, αρχίζεις και την νοιώθεις την θερμοκρασία του να αυξάνεται, όχι ότι το επηρεάζει σε κάτι, απλά έτσι για να έχεις κάτι να γκρινιάζεις

το δικο μια χαρα ειναι ακομη και με αυτην που πηρε προχτες ουτε ζεματαει ουτε κατι αλλο

Έγκαυμα στο χέρι παθαίνεις με λίγο multitasking :D

Έχω καιρό να το πιάσω στα χέρια μου ρε παιδιά, για πείτε, είναι ακόμη σαν μελιτζάνα η οθόνη στα σκοτάδια;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό όταν σουρουπώνει ο ήλιος είναι πολύ κιτρινες ,θέλει manual η φωτεινότητα.Βρήκα χρόνο τώρα και παίζω λίγο με την συσκευή.Σε 1:30 ώρα η μπαταρία από 100% έπεσε στο 70% με.φωτογραφίες και λίγο ίντερνετ.

Οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό όταν σουρουπώνει ο ήλιος είναι πολύ κιτρινες ,θέλει manual η φωτεινότητα.Βρήκα χρόνο τώρα και παίζω λίγο με την συσκευή.Σε 1:30 ώρα η μπαταρία από 100% έπεσε στο 70% με.φωτογραφίες και λίγο ίντερνετ.

η φωτογραφιες ειναι χαλια απο την στιγμη που περασμε στα 10

στην ουσια αν ειχα τωρα χρημα θα το αλλαζα και θα εφευγα απο τα wp αλλα δεν υπαρχουν τωρα τα μπικικινια

οσο για την μπαταρια και στα αλλα τηλεφωνα δεν παει και πολυ καλυτερα

η φωτογραφιες ειναι χαλια απο την στιγμη που περασμε στα 10

στην ουσια αν ειχα τωρα χρημα θα το αλλαζα και θα εφευγα απο τα wp αλλα δεν υπαρχουν τωρα τα μπικικινια

οσο για την μπαταρια και στα αλλα τηλεφωνα δεν παει και πολυ καλυτερα

Όντως τρελό χάλι,θυμάμαι που είχα το 640XL και έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες με τα 8.1,μόλις έβαλα τα 10 χάλι.Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το 930 όταν το είχα στα χέρια μου έβγαζα απίστευτες φώτο τώρα ώρες ώρες νομίζω ότι τραβάω με κάμερα 8mpx.

Όντως τρελό χάλι,θυμάμαι που είχα το 640XL και έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες με τα 8.1,μόλις έβαλα τα 10 χάλι.Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το 930 όταν το είχα στα χέρια μου έβγαζα απίστευτες φώτο τώρα ώρες ώρες νομίζω ότι τραβάω με κάμερα 8mpx.

Εγώ με το 830 πάλι δεν είδα να χειροτερεύει η κάμερα του με τα 10!

Πάντως η Lumia camera ή η Lumia camera classic, μία από τις δύο τέλος πάντων δεν θυμάμαι τωρα, λειτουργεί κανονικά και στα 10άρια.

Δοκιμάστε την μπας και βγάλει καλύτερα αποτελέσματα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν λειτουργεί η Lumia camera τουλάχιστον στο δικό μου 930 λέει μη συμβατη συσκευή δεν με αφήνει καν να την κατεβάσω,και γενικά από τι θυμάμαι δεν λειτουργούσε ούτε στο 950xl.

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο,πήρα χθες ένα bluetooth plantronics και το lumia 930 δεν το βλέπει καθόλου,ενώ ένα άλλο bluetooth που έχω το βλέπει κανονικά,το xiaomi Που έχω το βλέπει,μήπως μου διαφεύγει κάτι;