Giwrgos_Gk Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 τα τζαμάκια όλα αφήνουν κενά στα nokia, μόνο οι πλαστικές μεμβράνες εφαρμόζουν σωστά Oπότε θα κάνει σπαστικές φυσαλίδες στα άκρα και τέτοια,ε οι μεμβράνες χαλάνε πολύ την ποιότητα της οθόνης,λερώνουν και δεν καθαρίζουν κλπ.Οπότε θα το αφήσω έτσι γυμνό,ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Oπότε θα κάνει σπαστικές φυσαλίδες στα άκρα και τέτοια,ε οι μεμβράνες χαλάνε πολύ την ποιότητα της οθόνης,λερώνουν και δεν καθαρίζουν κλπ.Οπότε θα το αφήσω έτσι γυμνό,ευχαριστώ.δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις γυμνό, υπάρχουν καταστήματα που το πας και του περνάν μια ειδική επίστρωση ( υγροποιημένο γυαλί νομίζω λέγεται), που προσφέρει μια κάποια προστασία κατάτην καθημερινή χρήση ( εκτός από σπάσιμο), πέρα από την εξαιρετική αίσθηση στην αφή Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις γυμνό, υπάρχουν καταστήματα που το πας και του περνάν μια ειδική επίστρωση ( υγροποιημένο γυαλί νομίζω λέγεται), που προσφέρει μια κάποια προστασία κατάτην καθημερινή χρήση ( εκτός από σπάσιμο), πέρα από την εξαιρετική αίσθηση στην αφή το ειχα με πλαστικη τυπου wet δηλαδη την εβαζες με νερο πολυ καλη ηταν αλλα δεν προσφερει την προστασια που εχει το γυαλι την εβγαλα καποια στιγμη γιατι δεν μου αρεσε η αισθηση και απο τοτε ειναι χωρις μεμβρανη μεχρι τωρα δεν εχει καμια γρανζουνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 το ειχα με πλαστικη τυπου wet δηλαδη την εβαζες με νερο πολυ καλη ηταν αλλα δεν προσφερει την προστασια που εχει το γυαλι την εβγαλα καποια στιγμη γιατι δεν μου αρεσε η αισθηση και απο τοτε ειναι χωρις μεμβρανη μεχρι τωρα δεν εχει καμια γρανζουνια Και εγώ απεχθάνομαι τις ζελατίνες,αν δεν κάθεται καλά το tempered glass την αφήνω γυμνή την συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Για τους κατόχους των 930: http://m.windowscentral.com/lumia-930-2017-still-great-windows-phone Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Για τους κατόχους των 930: http://m.windowscentral.com/lumia-930-2017-still-great-windows-phone Παραμένει υπέροχο κινητό,εγώ το ξανά πήρα για δεύτερο και εξακολουθώ να το λατρεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Από ότι φαίνεται, η αναβάθμιση creators update δεν θα δοθεί στο 930. Αν τελικά ισχύει και τέτοιο, τότε θα αποτελεί ταφόπλακα σε ένα πραγματικά αξιόλογο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 ετσι και αλλιως η ms εχει θαψει τα wp με τις κινησεις που εχει κανει μεχρι τωρα οποτε το να μην δωσει το update ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά ακριβώς ότι έγινε και με τα 10αρι, που συσκευές όπως τα 925, 1020 δεν τα πήραν επίσημα. Από την άλλη σίγουρα σε insider θα μπορείς να τα πάρεις κανονικά και νομίζω πως δεν υπάρχει καμία διαφορά. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά ακριβώς ότι έγινε και με τα 10αρι, που συσκευές όπως τα 925, 1020 δεν τα πήραν επίσημα. Από την άλλη σίγουρα σε insider θα μπορείς να τα πάρεις κανονικά και νομίζω πως δεν υπάρχει καμία διαφορά. Sent from mTalk εχει γραφτει οτι ειναι θεμα drivers αν και δεν το πιστευω γιατι δεν αλλαζει το λειτουργικο θα δειξει κοντα ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Μετά τις τελευταίες δυο αναβαθμίσεις σε fast insider το κινητό έγινε ψηστιέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Τοστιέρα ήταν έτσι και αλλιώς. Τι; Όχι; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited April 12, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Τοστιέρα ήταν έτσι και αλλιώς. Τι; Όχι; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk H ψηστιέρα είναι πιο δυνατή,η τοστιέρα ψήνει μόνο τοστ,αναβαθμίστηκε δηλαδή.Τι ; Όχι; :P Edited April 13, 2017 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 "ζωματάει το ρημάδι, ζωματάει!!" Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 "ζωματάει το ρημάδι, ζωματάει!!" το δικο μια χαρα ειναι ακομη και με αυτην που πηρε προχτες ουτε ζεματαει ουτε κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 το δικο μια χαρα ειναι ακομη και με αυτην που πηρε προχτες ουτε ζεματαει ουτε κατι αλλοκαλά εντάξει δεν είναι κι έτσι ακριβώς, λίγο παραπάνω να το ζορίσεις ειδικά με την κάμερα, αρχίζεις και την νοιώθεις την θερμοκρασία του να αυξάνεται, όχι ότι το επηρεάζει σε κάτι, απλά έτσι για να έχεις κάτι να γκρινιάζεις Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 το δικο μια χαρα ειναι ακομη και με αυτην που πηρε προχτες ουτε ζεματαει ουτε κατι αλλο Έγκαυμα στο χέρι παθαίνεις με λίγο multitasking :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Έχω καιρό να το πιάσω στα χέρια μου ρε παιδιά, για πείτε, είναι ακόμη σαν μελιτζάνα η οθόνη στα σκοτάδια; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 με 15063,138 version 1703 εισαστε ; τι του κανετε και ζεματαει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό όταν σουρουπώνει ο ήλιος είναι πολύ κιτρινες ,θέλει manual η φωτεινότητα.Βρήκα χρόνο τώρα και παίζω λίγο με την συσκευή.Σε 1:30 ώρα η μπαταρία από 100% έπεσε στο 70% με.φωτογραφίες και λίγο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό όταν σουρουπώνει ο ήλιος είναι πολύ κιτρινες ,θέλει manual η φωτεινότητα.Βρήκα χρόνο τώρα και παίζω λίγο με την συσκευή.Σε 1:30 ώρα η μπαταρία από 100% έπεσε στο 70% με.φωτογραφίες και λίγο ίντερνετ. η φωτογραφιες ειναι χαλια απο την στιγμη που περασμε στα 10 στην ουσια αν ειχα τωρα χρημα θα το αλλαζα και θα εφευγα απο τα wp αλλα δεν υπαρχουν τωρα τα μπικικινια οσο για την μπαταρια και στα αλλα τηλεφωνα δεν παει και πολυ καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 η φωτογραφιες ειναι χαλια απο την στιγμη που περασμε στα 10 στην ουσια αν ειχα τωρα χρημα θα το αλλαζα και θα εφευγα απο τα wp αλλα δεν υπαρχουν τωρα τα μπικικινια οσο για την μπαταρια και στα αλλα τηλεφωνα δεν παει και πολυ καλυτερα Όντως τρελό χάλι,θυμάμαι που είχα το 640XL και έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες με τα 8.1,μόλις έβαλα τα 10 χάλι.Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το 930 όταν το είχα στα χέρια μου έβγαζα απίστευτες φώτο τώρα ώρες ώρες νομίζω ότι τραβάω με κάμερα 8mpx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Όντως τρελό χάλι,θυμάμαι που είχα το 640XL και έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες με τα 8.1,μόλις έβαλα τα 10 χάλι.Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το 930 όταν το είχα στα χέρια μου έβγαζα απίστευτες φώτο τώρα ώρες ώρες νομίζω ότι τραβάω με κάμερα 8mpx. Εγώ με το 830 πάλι δεν είδα να χειροτερεύει η κάμερα του με τα 10! Πάντως η Lumia camera ή η Lumia camera classic, μία από τις δύο τέλος πάντων δεν θυμάμαι τωρα, λειτουργεί κανονικά και στα 10άρια. Δοκιμάστε την μπας και βγάλει καλύτερα αποτελέσματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Δεν λειτουργεί η Lumia camera τουλάχιστον στο δικό μου 930 λέει μη συμβατη συσκευή δεν με αφήνει καν να την κατεβάσω,και γενικά από τι θυμάμαι δεν λειτουργούσε ούτε στο 950xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο,πήρα χθες ένα bluetooth plantronics και το lumia 930 δεν το βλέπει καθόλου,ενώ ένα άλλο bluetooth που έχω το βλέπει κανονικά,το xiaomi Που έχω το βλέπει,μήπως μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts