Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

10αρια έχω αλλά η διάρκεια είναι υποκειμενική...

τι χρήση δηλαδή κάνεις και ανά πόσες ώρες το φορτίζεις?

640 σου προτείνω κι εγώ για το θέμα μπαταρίας. Φυσικά δεν υπάρχει VS ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα τα οποία είναι ξεκάθαρα υπέρ του 930 (CPU, GPU, AMOLED etc) αλλά η μπαταρία του μου θύμιζε iPhone. Είχα ανεβάσει παλαιότερα χρήση της μπαταρίας και το 640 είναι η μέρα με τη νύχτα. Χθες το είχα από το 80% σε WiFi για 2,5 ώρες με βιντεάκια, facebook, κατέβασμα από YouTube και έπεσε στο 57%. Με Angry Birds Star Wars από το 50% μετά από 20 λεπτά περίπου πήγε στο 37%. . Το 930 θα είχε κλείσει πολύ νωρίτερα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

με 4 ωρες δηλαδη ομιλια και 4 ωρες 3g την ημερα, η μπαταρια φανταζομαι παπαλα με το 930?

Με τέτοια χρήση δεν νομίζω πως θα έχεις θέμα. Με 100% το πρωί, φαντάζομαι θα γυρνάς με ένα 25-30% σπίτι, μετά από 10-12 ώρες.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Να φαντάζομαι κι εγώ με αυτή την χρήση δεν θα έχει πρόβλημα, εγώ μόνιμα 4G το είχα και συνέχεια οθόνη ανοιχτή, έπρεπε να το φορτίζω και το μεσημέρι οπωσδήποτε για να με φτάσει ως το βράδυ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Να φαντάζομαι κι εγώ με αυτή την χρήση δεν θα έχει πρόβλημα, εγώ μόνιμα 4G το είχα και συνέχεια οθόνη ανοιχτή, έπρεπε να το φορτίζω και το μεσημέρι οπωσδήποτε για να με φτάσει ως το βράδυ.

Ναι ρε συ. φαντάσου εγώ σήμερα έφυγα από το σπίτι στις 11παρά με 48% μπαταρία, και μου έκλεισε στις 6παρά, αλλά είναι WiFi με συγχρονισμό Fb, email, WhatsApp, Location ανοιχτό και βάλε και το band που ερχόταν οι ειδοποιήσεις βροχή με Bluetooth. Και λίγο Edge που είδα κάποια πράγματα. Γενικά ναι, δεν είναι και η καλύτερη η μπαταρία. Αλλά με λίγη προσοχή σου βγάζει μια μέρα και παραπάνω.

edit: Μια μέρα εννοώ, 12 ώρες. χαχαχα

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Απο θέμα μπαταρίας αυτονομίας μιλάμε, σε οτιδήποτε άλλο φυσικά και δεν συγκρίνεται.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μόλις το παρέλαβα από το service άλλαξαν ένα εξάρτημα που βραχυκύκλωνε μου είπαν αν και δεν τους είδα να ξέρουν και πολλά. Το δοκίμασα πάντως και δουλεύει η ανοικτή ακρόαση κανονικά άντε να δούμε, αν και δεν θα μάθω πόσο θα κρατήσει και αυτό γιατί του έβαλα κατευθείαν πωλητήριο.
:respect:

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε 640 και 930, αυτά είναι αστεία πράγματα.

That said, η μπαταρία του 930 είναι από μέτρια έως χάλια...:-)

Όποιος θέλει να αλλάξει το 930 του για να πάει σε καλύτερη αυτονομία (αλλά να χάσει σε πολλά άλλα), πάει σε 640XL (παντόφλα για τα γούστα μου) ή σε 735 (εξαιρετική συσκευή, το καλύτερο WP imho, δεν χρειάζεται κανένας τίποτα άλλο σε everyday use)..

Edited by Redragon7

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Αρχιζω και κουραζομαι με το να περιμενω τα επισημα 10. Τι λετε? Αξιζει να τα περασω μεσω insider? Αυτο με τα μικροφωνα συμβαινει παντα οταν περαστουν τα 10 ή οπως τυχει?

Φίλε περασετα εμένα έτρεχαν πολύ καλά και χωρίς να κάνω hard reset. Το μικρόφωνο μου είχε χαλάσει πριν τα βάλω.
:respect:

Πριν μήνες πούλησα το 930 να βρω την ησυχία μου στο 830.

Τώρα έβαλα προς πώληση το 830 για να ξαναπάρω το 930 μτχ

Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Τα ξέρω πολύ καλά και τα δύο και ξέρω τι θα μου λείψει από το 830.

Θέλω να δω όμως τα δεκάρια (όταν έρθουν και αν έρθουν για την συσκευή μας) με 2GB RAM.

Edited by Stoupi
3>4

ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πρέπει να έχω;

Υποθέτω το 930 δεν έχει πάρει αυτή που κατηγοριοποιούνται όμορφα οι ρυθμίσεις όπως έχω τώρα στο 830.

3>4

Πριν μήνες πούλησα το 930 να βρω την ησυχία μου στο 830.

Τώρα έβαλα προς πώληση το 830 για να ξαναπάρω το 930 μτχ

Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Τα ξέρω πολύ καλά και τα δύο και ξέρω τι θα μου λείψει από το 830.

Θέλω να δω όμως τα δεκάρια (όταν έρθουν και αν έρθουν για την συσκευή μας) με 2GB RAM.

Υποθέτω το 930 δεν έχει πάρει αυτή που κατηγοριοποιούνται όμορφα οι ρυθμίσεις όπως έχω τώρα στο 830.

Σίγουρα θα δεις διαφορά γιατί τα 8 πατήσουν κυρίως πάνω σε συσκευές με 512Mb RAM και στη συνέχεια με 1Gb RAM γι'αυτό και στο smooth ή στο άνοιγμα/διαχείριση εφαρμογών η διαφορά μεταξύ του 830/640 (που έχουν παρόμοια specs) VS 930 σε απλή χρήση είναι απειροελάχιστη. Κάνει ναι μεν καλύτερη διαχείριση το τελευταίο, αλλά όχι το "wow" που θα δεις σε VS μεταξύ 2 Android παρόμοιων χαρακτηριστικών. Σίγουρα λόγω GPU θα δεις και καλύτερη απόδοση γραφικών αλλά και πάλι, δεν ξέρω, κατά πόσο θα ναι μεγάλη σε σχέση με το 830 γιατί λένε ότι τα 10 πατάνε στο hardware του 640.

Τέλος, το 930 έχει το πρώτο Update με το κλασσικό μενού, το 640 και το 830 έχουν το Update 2 out of box & official αντίστοιχα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Επίσης χάνεις και την glance! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Επίσης χάνεις και την glance! ;)

Το ξέρω. Και όχι μόνο.

Χάνω και τη χωρητικότητα (βλ. Micro SD) που με είχε βολέψει πολύ.

Και όλα αυτά για την ταχύτητα, smooth, κάμερα και οθόνη.

3>4

Το ξέρω. Και όχι μόνο.

Χάνω και τη χωρητικότητα (βλ. Micro SD) που με είχε βολέψει πολύ.

Και όλα αυτά για την ταχύτητα, smooth, κάμερα και οθόνη.

Μάλλον για 950 είσαι... :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα. Το άνοιξα το τηλέφωνο και είναι branded wind. Υπάρχει κάποιος οδηγός για αλλαγή ROM γιατί έχω δυο χρόνια περίπου να ασχοληθώ;

Και δεύτερον έχετε κάποια να προτείνετε;

Έχω πορτοκαλί wind χώρα δεν θυμάμαι θα δω το βραδάκι αλλά νομίζω Ιταλία.

3>4

Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα. Το άνοιξα το τηλέφωνο και είναι branded wind. Υπάρχει κάποιος οδηγός για αλλαγή ROM γιατί έχω δυο χρόνια περίπου να ασχοληθώ;

Και δεύτερον έχετε κάποια να προτείνετε;

Έχω πορτοκαλί wind χώρα δεν θυμάμαι θα δω το βραδάκι αλλά νομίζω Ιταλία.

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας (να της αλλάξω firmware) ή να την κάνω unbranded;.

Η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρεται στον παραπάνω σύνδεσμο. Υπάρχουν αναφορές όμως ότι πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση στους servers της Nokia-MS για να κατέβουν οι ROMs. Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια δοκιμή (με τον δεύτερο πάντα τρόπο του οδηγού).

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ευχαριστώ!

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μείνω branded till the end?

Όλα είναι πιθανά... :ninja:

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.