Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβγαλα μια κινούμενη φωτογραφία αλλα οταν πάω στις 'φωτογραφίες' δεν κουνιέται.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να μπώ στην Κάμερα και να πατήσω το εικονίδιο επάνω αριστερά και εκεί κουνιέται κανονικά.

Γιατί γίνετε αυτό όταν μπαίνω στις φωτογραφίες?

Εγώ υπέθεσα ,χωρίς να το ψάξω, οτι αυτές οι φωτογραφίες θα είναι .gif

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβγαλα μια κινούμενη φωτογραφία αλλα οταν πάω στις 'φωτογραφίες' δεν κουνιέται.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να μπώ στην Κάμερα και να πατήσω το εικονίδιο επάνω αριστερά και εκεί κουνιέται κανονικά.

Γιατί γίνετε αυτό όταν μπαίνω στις φωτογραφίες?

Εγώ υπέθεσα ,χωρίς να το ψάξω, οτι αυτές οι φωτογραφίες θα είναι .gif

Για να τις βλέπεις να κινούνται πρέπει να χρησιμοποιείς το storyteller (υποστηρίζει full ανάλυση). Αλλά όχι σε live tile. Απλά όταν μπαίνεις να δείς τις φώτος θα είναι κινούμενες.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

...και κάτι ακόμα στο λεξικό όταν γράφω ένα sms δεν μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω δίκια μου λέξει θυμάμαι στο 920 μου έβγαζε ένα +

Είναι κάποιο bug αν δεν κάνω λάθος και στα Ελληνικά δεν αποθηκεύει τις νέες λέξεις.

3>4

Διάβασα σήμερα ότι με τα δεκάρια θα έχουμε led ειδοποιήσεων στο 930 λέτε να ισχύει? Βέβαια δεν κατάλαβα που θα το βάλουν μάλλον στο μεσαίο κουμπί των windows. Ελπίζω να το κάνουν πάντως γιατί είναι πολύ σημαντικό.
:respect:

Διάβασα σήμερα ότι με τα δεκάρια θα έχουμε led ειδοποιήσεων στο 930 λέτε να ισχύει? Βέβαια δεν κατάλαβα που θα το βάλουν μάλλον στο μεσαίο κουμπί των windows. Ελπίζω να το κάνουν πάντως γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Μακάρι να το κάνουν ή έστω να προσθέσουν glance screen..

Παιδια καλησπερα.Εχω το 1020 και σκευφτομαι να το δωσω και να παρω το 930 ,μιας και απο τα windows ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Εχει κανει καποιος αυτη την αλλαγη?

Επεξεργαστηκα λιγο το 930 και επαθα πλακα απο την διαφορα στην οθονη που εχουν.Σαν να φενονται ολα πολυ πιο κοφτερα,καθαρα και λεπτομερη.

Το θεμα μου ειναι λιγο οι φωτο.Μιας και το χρησιμοποιώ πολυ το κινητο για φωτογραφιες.Αν και το ξενον και η κιτρινιλα του 1020 με εχει απογοητευση λιγο.Γενικα ειναι μεγαλη η διαφορα τους?

Επισης απο μπαταρια πως παει?

Παιδια καλησπερα.Εχω το 1020 και σκευφτομαι να το δωσω και να παρω το 930 ,μιας και απο τα windows ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Επεξεργαστηκα λιγο το 930 και επαθα πλακα απο την διαφορα στην οθονη που εχουν.Σαν να φενονται ολα πολυ πιο κοφτερα,καθαρα και λεπτομερη.

Το θεμα μου ειναι λιγο οι φωτο.Μιας και το χρησιμοποιώ πολυ το κινητο για φωτογραφιες.Αν και το ξενον και η κιτρινιλα του 1020 με εχει απογοητευση λιγο.Γενικα ειναι μεγαλη η διαφορα τους?

Ήμουν κι εγώ σε αυτό το δίλημμα αλλα η φωτογραφία και η glance screen με κράτησε στο 1020.

Για φωτογραφίες ρίξε μια ματιά εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=318

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγω το εκανα και δεν το μετανιωσα καθολου...η καμερα του 930 ειναι καλυτερη

Εγω το εκανα και δεν το μετανιωσα καθολου...η καμερα του 930 ειναι καλυτερη

συμφωνώ, είναι με διαφορά καλύτερο! Βέβαια στο ζουμ δεν θα δεις την ίδια λεπτομέρεια με το 1020 μιας κι έχει 20mp παραπάνω, αλλα σαν ποιότητα φωτογραφίας είναι καλύτερη + οτι τραβάει και 4K. Επίσης και η ποιότητα του κινητού είναι ανώτερη. Η μπαταρία του ίσως είναι το μόνο αρνητικό.

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

συμφωνώ, είναι με διαφορά καλύτερο! Βέβαια στο ζουμ δεν θα δεις την ίδια λεπτομέρεια με το 1020 μιας κι έχει 20mp παραπάνω, αλλα σαν ποιότητα φωτογραφίας είναι καλύτερη + οτι τραβάει και 4K. Επίσης και η ποιότητα του κινητού είναι ανώτερη. Η μπαταρία του ίσως είναι το μόνο αρνητικό.

Οντως η μπαταρια δεν ειναι καλη

Η μπαταρία του πάντως σε σχέση με το 925 που είχα είναι καλύτερη εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αυτονομία του μου κρατάει σίγουρα 2 μέρες με μέτρια χρίση.
:respect:

Η μπαταρία του πάντως σε σχέση με το 925 που είχα είναι καλύτερη εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αυτονομία του μου κρατάει σίγουρα 2 μέρες με μέτρια χρίση.

(σχεδόν) ακριβώς το ίδιο και σε εμένα:

Απο 925, πολύ καλύτερα, περίπου 1,5 με αρκετή χρήση ( το 925 δεν έβγαζε το 24ωρο πολλές φορές)

Μια χαρά είναι η μπαταρία, αρκεί να μη δουλεύεις συνέχεια εφαρμογές με άσπρο φόντο (πχ messenger) το οποίο σκοτώνει την αυτονομία σε amoled οθόνες..

Παρατηρώ πως στην έκδοση για κινητά στην σελίδα του myphone το scrolling κάνει σκαλώματα. Το έχετε εσείς; το κάνει μόνο στην mobile έκδοση και σε καμία άλλη ιστοσελίδα!

Η πρώτη προσπάθεια για μετακίνηση πάνω ή κάτω 9/10 δεν θα έχει καμία αντίδραση. Με την δεύτερη επαφή αρχίζει να πιάνει.

Το tapatalk είναι εντελώς πρόχειρο και η mobile έκδοση κάνει αυτά τα νερά.

Παρατηρώ πως στην έκδοση για κινητά στην σελίδα του myphone το scrolling κάνει σκαλώματα. Το έχετε εσείς; το κάνει μόνο στην mobile έκδοση και σε καμία άλλη ιστοσελίδα!

Η πρώτη προσπάθεια για μετακίνηση πάνω ή κάτω 9/10 δεν θα έχει καμία αντίδραση. Με την δεύτερη επαφή αρχίζει να πιάνει.

Το tapatalk είναι εντελώς πρόχειρο και η mobile έκδοση κάνει αυτά τα νερά.

Μπράβο που το ανέφερες. Ήθελα να το αναφέρω στους mods για να επιληφθούν του θέματος.... Επίσης δεν λειτουργεί το μπρος/πισω με swipe.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το ίδιο κάνει και σε εμένα το myphone.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

το κουμπι της καμερας ειναι και σε εσας σκληρο??

Τι εννοεις σκληρο? Να μην παιζει καθολου?

Εγω ειχα θεμα με τα αλλα κουμπια, οπως προειπα,

Για οσους το πηραν απο την προσφορα Γερμανου και εχει χαλαρα τα κουμπια on/off και volume+/-, οπως το δικο μου, να αναφερω οτι το πηγα χθες στη Nokia και απο εβδομαδα θα δωσω feedback, για οποιον ενδιαφερεται, με την εξελιξη της υποθεσης.

και περιμενω ακομα ενημερωση απο nokia care που βρισκεται την τελευταια εβδομαδα.

ναι να μην παιζει σχεδον καθολου..καμια φορα μου πιανει με το δευτερο πατημα να ανοιξει η καμερα.

Εμενα ηταν το μονο απο τα 3 πλαινα κουμπια που λειτουργουσε κανονικα.

Τα αλλα 2 στο δικο σου ειναι το ιδιο με της καμερας η οχι;

καλημερα σας.καινουργιος στη παρεα.αγορασα απο γερμανο το lumia 930 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.οταν ειμαι στο σπιτι αλλα και εξω πολλες φορες και καλω καποιον μου κανει παρεμβολες το κινητο,οπως π.χ. κυματα στην οθονη οπως κανει το pc οταν χτυπαει διπλα του ενα κινητο.εχει τυχει σε κανεναν αυτο?εχει προβλημα η οθονη του κινητου του συγκεκριμενου ή σε ολα κανει ετσι

καλημερα σας.καινουργιος στη παρεα.αγορασα απο γερμανο το lumia 930 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.οταν ειμαι στο σπιτι αλλα και εξω πολλες φορες και καλω καποιον μου κανει παρεμβολες το κινητο,οπως π.χ. κυματα στην οθονη οπως κανει το pc οταν χτυπαει διπλα του ενα κινητο.εχει τυχει σε κανεναν αυτο?εχει προβλημα η οθονη του κινητου του συγκεκριμενου ή σε ολα κανει ετσι

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, θα έλεγα να κάνεις ενα hard reset και αν δεν στρώσει να το πας στο σερβις. Δικαιούσαι και doa μια βδομάδα απο Γερμανό αν δεν κάνω λάθος.