Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα μηνύματά σας σχετικά με εφαρμογές μεταφέρθηκαν στο θέμα Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που μπορώ να διαβάσω οδηγίες για λήψη φωτογραφιών με χειροκίνητες ρυθμίσεις;

Εκτός από τις δοκιμές για λήψη καλύτερων φωτογραφιών, θέλω να μάθω όλες τις λειτουργίες γιατί τώρα βγάζω μια φωτο και εμφανίζεται σαν κινούμενη εικόνα.

Που μπορώ να διαβάσω οδηγίες για λήψη φωτογραφιών με χειροκίνητες ρυθμίσεις;

Εκτός από τις δοκιμές για λήψη καλύτερων φωτογραφιών, θέλω να μάθω όλες τις λειτουργίες γιατί τώρα βγάζω μια φωτο και εμφανίζεται σαν κινούμενη εικόνα.

Μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό του paok4270 Lumia 1020 : Οδηγός φωτογραφίας για την κάμερα του. Ασχέτως συσκευής οι χειροκίνητες ρυθμίσεις είναι πάνω κάτω ίδιες.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Η πίσω πλάτη του 930 ειναι αλουμίνιο η πλαστικό;

Η πίσω πλάτη είναι πλαστική. Το γύρω γύρω της συσκευής είναι αλουμίνιο.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Η πίσω πλάτη είναι πλαστική. Το γύρω γύρω της συσκευής είναι αλουμίνιο.

To ηξερα αλλα ειπα να το τσεκαρω γιατι με εχουν μπερδεψει καποιοι εδω μεσα που λενε οτι ζεστενεται περισσοτερο γιατι ειναι αλουμινιο. Μονο το πλαινο περιβλημα ειναι αλουμινιο. Ισα ισα που αν ηταν αλουμινιο θα ενοιωθες και καπως λιγοτερο τη ζεστη μιας και το αλουμινιο κανει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας.

Έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό το τρεμοπεγμα της οθόνης σε 3g οπότε σκέφτομαι να το πάω στα public για επισκευή. Το έχει πάει κανείς; Πόσες μέρες θα κάνει; Θα γίνει δουλειά η μπα;

Έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό το τρεμοπεγμα της οθόνης σε 3g οπότε σκέφτομαι να το πάω στα public για επισκευή. Το έχει πάει κανείς; Πόσες μέρες θα κάνει; Θα γίνει δουλειά η μπα;

Σε nokia care να το πας και όχι στα public εμενα μου είπαν 15-20 μέρες εργάσιμες θέλει για να πάει και να έρθει στο εξωτερικό

spacer.png

Σε nokia care να το πας και όχι στα public εμενα μου είπαν 15-20 μέρες εργάσιμες θέλει για να πάει και να έρθει στο εξωτερικό

Εδώ στη Καβάλα να φανταστείς αυτός που δουλεύει στο Nokia care ήταν πολίτης αυτοκινήτων. Οπότε καταλαβαίνεις! Θα διορθωθεί το θέμα η θα έχουμε πάλι τα ίδια;

Εδώ στη Καβάλα να φανταστείς αυτός που δουλεύει στο Nokia care ήταν πολίτης αυτοκινήτων. Οπότε καταλαβαίνεις! Θα διορθωθεί το θέμα η θα έχουμε πάλι τα ίδια;

αν λες στην καβαλα στην λεωνατου δεν ειναι ακριβως nokia care....nokia store θα το ελεγα.παντως δεν ειναι επισημο nokia care

αν λες στην καβαλα στην λεωνατου δεν ειναι ακριβως nokia care....nokia store θα το ελεγα.παντως δεν ειναι επισημο nokia care

Ότι κι αν είναι δεν έχουν ιδέα. Τους είχα πάει παλαιότερα μια συσκευή και την πήρα πίσω με σημάδια.

To ηξερα αλλα ειπα να το τσεκαρω γιατι με εχουν μπερδεψει καποιοι εδω μεσα που λενε οτι ζεστενεται περισσοτερο γιατι ειναι αλουμινιο. Μονο το πλαινο περιβλημα ειναι αλουμινιο. Ισα ισα που αν ηταν αλουμινιο θα ενοιωθες και καπως λιγοτερο τη ζεστη μιας και το αλουμινιο κανει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας.

Φίλε το πλαστικό πίσω δε ζεσταίνεται. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία την καταλαβαίνεις στην κάτω δεξιά γωνία στο μεταλλικό περίβλημα και όχι στο πλαστικό καπάκι.

Υπάρχει τρόπος να βγάλουμε τον έλεγχο δεδομένων σα live title;;

Καρφιτσώνεις την εφαρμογή στην έναρξη. Το tile θα πρέπει να έχει το μεσαίο μέγεθος.

Αρχισα να το χρησιμοποιω και εγω πλεον το 930 (δεν του εκανα ακομα πρωτη φορτιση, ουτε εβαλα ακομα σιμ).

Κλασικα, μοβιζει με χαμηλη φωτεινοτητα (πειτε καμια ρομ με διορθωμενες ρυθμισεις, δεν ξερω ποια εχω, 000-33 country variant ειναι νομιζω), αν και η αληθεια ειναι πως δεν με πειραζει.

Επισης, το on/off button μου φαινεται πολυ χαλαρο. Ετσι ειναι σε ολους ή ετυχε στο δικο μου?

Κατα τα αλλα κομπλε, δεν εχω παρατηρησει κατι, πηρε την denim και την τελευταια εκδοση της lumia camera.

Κλασικα, μοβιζει με χαμηλη φωτεινοτητα

Με χαμηλη η αυτοματη ?

Με χαμηλη η αυτοματη ?

Με χαμηλη σιγουρα και με αυτοματη, οταν ειμαι σε χωρο χωρις πολυ φως.

παιδια το κουμπι της εντασης που κουδουνιζει περα δωθε και ακομα και βιντεο να τραβαω ηχογραφει τον ηχο απο το χτυπημα...ειναι λογος να το παω ντοα η αν παω σε κανενα nokia care να το φτιαξουν...το χει αλλος τετοιο θεμα?...μιλαμε σαν να ειναι ετοιμο να φυγει αν μπορουσε...

παιδια το κουμπι της εντασης που κουδουνιζει περα δωθε και ακομα και βιντεο να τραβαω ηχογραφει τον ηχο απο το χτυπημα...ειναι λογος να το παω ντοα η αν παω σε κανενα nokia care να το φτιαξουν...το χει αλλος τετοιο θεμα?...μιλαμε σαν να ειναι ετοιμο να φυγει αν μπορουσε...

Φίλε, το on/off κουμπί πως είναι στο δικό σου;

Σε εμένα της έντασης είναι λίγο χαλαρό, αλλά το on/off είναι σε χειρότερη κατάσταση, δηλαδή ακούγεται όταν το κουνάω (πέρα από αυτό που ακούγεται από την κάμερα οταν κουνάς το κινητό, που νομίζω είναι ο σταθεροποιητής εικόνας).

Φίλε, το on/off κουμπί πως είναι στο δικό σου;

Σε εμένα της έντασης είναι λίγο χαλαρό, αλλά το on/off είναι σε χειρότερη κατάσταση, δηλαδή ακούγεται όταν το κουνάω (πέρα από αυτό που ακούγεται από την κάμερα οταν κουνάς το κινητό, που νομίζω είναι ο σταθεροποιητής εικόνας).

εμενα φιλε μου ειναι το αντιθετο...το μεγαλο κουμπι της αυξομειωσης ειναι χαλια...ειναι τι θα σου τυχει τελικα...

Στο δικό μου καί τα 3 κουμπιά παίζουν πέρα-δώθε αν τα κουνήσεις με το δάκτυλο, αλλά δεν κάνουν θόρυβο ούτε μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα να φύγουν, οπότε no biggie

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε στα μηνύματα να μπορώ να γραφω 160 χαρακτήρες? Και τα live tiles στο store υπάρχουν?

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε στα μηνύματα να μπορώ να γραφω 160 χαρακτήρες? Και τα live tiles στο store υπάρχουν?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ- Πώς βάζω 160 χαρακτήρες σε SMS;