Alex_tz Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Τα μηνύματά σας σχετικά με εφαρμογές μεταφέρθηκαν στο θέμα Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Που μπορώ να διαβάσω οδηγίες για λήψη φωτογραφιών με χειροκίνητες ρυθμίσεις; Εκτός από τις δοκιμές για λήψη καλύτερων φωτογραφιών, θέλω να μάθω όλες τις λειτουργίες γιατί τώρα βγάζω μια φωτο και εμφανίζεται σαν κινούμενη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Που μπορώ να διαβάσω οδηγίες για λήψη φωτογραφιών με χειροκίνητες ρυθμίσεις; Εκτός από τις δοκιμές για λήψη καλύτερων φωτογραφιών, θέλω να μάθω όλες τις λειτουργίες γιατί τώρα βγάζω μια φωτο και εμφανίζεται σαν κινούμενη εικόνα. Μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό του paok4270 Lumia 1020 : Οδηγός φωτογραφίας για την κάμερα του. Ασχέτως συσκευής οι χειροκίνητες ρυθμίσεις είναι πάνω κάτω ίδιες. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Η πίσω πλάτη του 930 ειναι αλουμίνιο η πλαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Η πίσω πλάτη του 930 ειναι αλουμίνιο η πλαστικό; Η πίσω πλάτη είναι πλαστική. Το γύρω γύρω της συσκευής είναι αλουμίνιο. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Η πίσω πλάτη είναι πλαστική. Το γύρω γύρω της συσκευής είναι αλουμίνιο. To ηξερα αλλα ειπα να το τσεκαρω γιατι με εχουν μπερδεψει καποιοι εδω μεσα που λενε οτι ζεστενεται περισσοτερο γιατι ειναι αλουμινιο. Μονο το πλαινο περιβλημα ειναι αλουμινιο. Ισα ισα που αν ηταν αλουμινιο θα ενοιωθες και καπως λιγοτερο τη ζεστη μιας και το αλουμινιο κανει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό το τρεμοπεγμα της οθόνης σε 3g οπότε σκέφτομαι να το πάω στα public για επισκευή. Το έχει πάει κανείς; Πόσες μέρες θα κάνει; Θα γίνει δουλειά η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό το τρεμοπεγμα της οθόνης σε 3g οπότε σκέφτομαι να το πάω στα public για επισκευή. Το έχει πάει κανείς; Πόσες μέρες θα κάνει; Θα γίνει δουλειά η μπα; Σε nokia care να το πας και όχι στα public εμενα μου είπαν 15-20 μέρες εργάσιμες θέλει για να πάει και να έρθει στο εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σε nokia care να το πας και όχι στα public εμενα μου είπαν 15-20 μέρες εργάσιμες θέλει για να πάει και να έρθει στο εξωτερικό Εδώ στη Καβάλα να φανταστείς αυτός που δουλεύει στο Nokia care ήταν πολίτης αυτοκινήτων. Οπότε καταλαβαίνεις! Θα διορθωθεί το θέμα η θα έχουμε πάλι τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εδώ στη Καβάλα να φανταστείς αυτός που δουλεύει στο Nokia care ήταν πολίτης αυτοκινήτων. Οπότε καταλαβαίνεις! Θα διορθωθεί το θέμα η θα έχουμε πάλι τα ίδια; αν λες στην καβαλα στην λεωνατου δεν ειναι ακριβως nokia care....nokia store θα το ελεγα.παντως δεν ειναι επισημο nokia care Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 αν λες στην καβαλα στην λεωνατου δεν ειναι ακριβως nokia care....nokia store θα το ελεγα.παντως δεν ειναι επισημο nokia care Ότι κι αν είναι δεν έχουν ιδέα. Τους είχα πάει παλαιότερα μια συσκευή και την πήρα πίσω με σημάδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 To ηξερα αλλα ειπα να το τσεκαρω γιατι με εχουν μπερδεψει καποιοι εδω μεσα που λενε οτι ζεστενεται περισσοτερο γιατι ειναι αλουμινιο. Μονο το πλαινο περιβλημα ειναι αλουμινιο. Ισα ισα που αν ηταν αλουμινιο θα ενοιωθες και καπως λιγοτερο τη ζεστη μιας και το αλουμινιο κανει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας. Φίλε το πλαστικό πίσω δε ζεσταίνεται. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία την καταλαβαίνεις στην κάτω δεξιά γωνία στο μεταλλικό περίβλημα και όχι στο πλαστικό καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lykofoss Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπερα στην παρεα νεο μελος εδω με την κινηταρα, το 930! Μεχρι στιγμης ειμαι πολυυυυ ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλορίζικο. Τίποτα από τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Υπάρχει τρόπος να βγάλουμε τον έλεγχο δεδομένων σα live title;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Υπάρχει τρόπος να βγάλουμε τον έλεγχο δεδομένων σα live title;; Καρφιτσώνεις την εφαρμογή στην έναρξη. Το tile θα πρέπει να έχει το μεσαίο μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αρχισα να το χρησιμοποιω και εγω πλεον το 930 (δεν του εκανα ακομα πρωτη φορτιση, ουτε εβαλα ακομα σιμ). Κλασικα, μοβιζει με χαμηλη φωτεινοτητα (πειτε καμια ρομ με διορθωμενες ρυθμισεις, δεν ξερω ποια εχω, 000-33 country variant ειναι νομιζω), αν και η αληθεια ειναι πως δεν με πειραζει. Επισης, το on/off button μου φαινεται πολυ χαλαρο. Ετσι ειναι σε ολους ή ετυχε στο δικο μου? Κατα τα αλλα κομπλε, δεν εχω παρατηρησει κατι, πηρε την denim και την τελευταια εκδοση της lumia camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κλασικα, μοβιζει με χαμηλη φωτεινοτητα Με χαμηλη η αυτοματη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Με χαμηλη η αυτοματη ? Με χαμηλη σιγουρα και με αυτοματη, οταν ειμαι σε χωρο χωρις πολυ φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 παιδια το κουμπι της εντασης που κουδουνιζει περα δωθε και ακομα και βιντεο να τραβαω ηχογραφει τον ηχο απο το χτυπημα...ειναι λογος να το παω ντοα η αν παω σε κανενα nokia care να το φτιαξουν...το χει αλλος τετοιο θεμα?...μιλαμε σαν να ειναι ετοιμο να φυγει αν μπορουσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 παιδια το κουμπι της εντασης που κουδουνιζει περα δωθε και ακομα και βιντεο να τραβαω ηχογραφει τον ηχο απο το χτυπημα...ειναι λογος να το παω ντοα η αν παω σε κανενα nokia care να το φτιαξουν...το χει αλλος τετοιο θεμα?...μιλαμε σαν να ειναι ετοιμο να φυγει αν μπορουσε... Φίλε, το on/off κουμπί πως είναι στο δικό σου; Σε εμένα της έντασης είναι λίγο χαλαρό, αλλά το on/off είναι σε χειρότερη κατάσταση, δηλαδή ακούγεται όταν το κουνάω (πέρα από αυτό που ακούγεται από την κάμερα οταν κουνάς το κινητό, που νομίζω είναι ο σταθεροποιητής εικόνας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φίλε, το on/off κουμπί πως είναι στο δικό σου; Σε εμένα της έντασης είναι λίγο χαλαρό, αλλά το on/off είναι σε χειρότερη κατάσταση, δηλαδή ακούγεται όταν το κουνάω (πέρα από αυτό που ακούγεται από την κάμερα οταν κουνάς το κινητό, που νομίζω είναι ο σταθεροποιητής εικόνας). εμενα φιλε μου ειναι το αντιθετο...το μεγαλο κουμπι της αυξομειωσης ειναι χαλια...ειναι τι θα σου τυχει τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στο δικό μου καί τα 3 κουμπιά παίζουν πέρα-δώθε αν τα κουνήσεις με το δάκτυλο, αλλά δεν κάνουν θόρυβο ούτε μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα να φύγουν, οπότε no biggie Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε στα μηνύματα να μπορώ να γραφω 160 χαρακτήρες? Και τα live tiles στο store υπάρχουν? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε στα μηνύματα να μπορώ να γραφω 160 χαρακτήρες? Και τα live tiles στο store υπάρχουν? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ- Πώς βάζω 160 χαρακτήρες σε SMS; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts