Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αλλαγη ρομ μου βγαζει το μηνυμα οταν παω να ανοιξω το google play ''δεν ειναι δυνατη η συνδεση''

Κατεβασα τα gapps τα φλασαρα κανονικα απο recovery αλλα παλι τα ιδια ....

Η ρομ ειναι η pure aosp v1 by omkar with kernel v1

Το ερωτημα ειναι γενικο οχι μονο στην συγκεκριμενη ρομ,αλλωστε μου το εκανε και στην galaxy s5 αφου ειχα φλασαρει κανονικα τα gapps που ειχε προτεινει αλλο μελος...

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Αν έχεις κάποιο card reader δοκίμασέ τη σε κάποιο pc, αλλά 99% έχει χαλάσει η κάρτα.

Δεν ξέρω πόσες εφαρμογές και παιχνίδια έχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο αλλά πιστευω ότι η εσωτερική κάρτα του τηλεφώνου είναι υπεραρκετή για το μέσο χρήστη και θα σου πρότεινα να μην μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εξωτερική SD.

Την εξωτερική κάρτα να την έχεις μόνο για αρχεία, μουσική, ταινίες, φώτο, video, backup κλπ (ώστε αν σου ξαναχαλάσει να μην έχεις προβλήματα).

Κάρτα θα πάρεις μια από τις γνωστές μάρκες οι οποίες έχουν Lifetime εγγυηση και να κοιτάξεις να είναι class 10 για να μπορεί να γράψει άνετα και χωρίς κολλήματα HD video 1080, με την κάμερα του κινητού.

πχ http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-32gb-32gb-class10-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.550387

Φιλε μου το εχει κανει και εμένα παλιά αυτο απλά έχασα τα αρχεία με ενα φορματ της κάρτας επανήλθε κανονικά φυσικά χωρίς αρχεία 90% η κάρτα δεν χάλασε

Σε αλλαγη ρομ μου βγαζει το μηνυμα οταν παω να ανοιξω το google play ''δεν ειναι δυνατη η συνδεση''

Κατεβασα τα gapps τα φλασαρα κανονικα απο recovery αλλα παλι τα ιδια ....

Η ρομ ειναι η pure aosp v1 by omkar with kernel v1

Το ερωτημα ειναι γενικο οχι μονο στην συγκεκριμενη ρομ,αλλωστε μου το εκανε και στην galaxy s5 αφου ειχα φλασαρει κανονικα τα gapps που ειχε προτεινει αλλο μελος...

μην παιδευεσαι αδικα, ειχα το ιδιο προβλημα, ειναι bug της ρομ!

απεγκατεστησα το playstore, το ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα, προσπαθησα να κανω προσθηκη λογαριασμου και για mail αλλα δεν λειτουργει!

αρα δεν μπορει να συνδεθει και το playstore..κριμα..οποτε παλι algorom!!!:lol:

enjoy your life...:p

http://pan.baidu.com/s/1sjr0aoH

miui v6 liutao v3 με πολλα bug fixes

Aς δοκιμασει και κανεις αλλος να την κατεβασει,ισως του κατσει καμια καλυτερη ταχυτητα,γιατι με αυτην που κατεβαζω τωρα θα εχει κατεβει για το επομενο μου κινητο

miui v6 liutao v3 δείνω link google https://drive.google.com/file/d/0BwPSNNRyFKwPejhhMzgxN0xWZmM/view?usp=sharing

ευχαριστώ

Άργησα λίγο,αλλά έτσι να έχουμε επιλογές MIUI V6

edit:υπάρχει μήπως κάποιος emulator για δοκιμή των rom στο pc?

Edited by Bin
:X

μην παιδευεσαι αδικα, ειχα το ιδιο προβλημα, ειναι bug της ρομ!

απεγκατεστησα το playstore, το ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα, προσπαθησα να κανω προσθηκη λογαριασμου και για mail αλλα δεν λειτουργει!

αρα δεν μπορει να συνδεθει και το playstore..κριμα..οποτε παλι algorom!!!:lol:

Κριμα και μου αρεσε εκ πρωτης οψεως σαν ρομ...επιστροφη στην algorom που την εχω σαν βασικη ρομ.

Τωρα δοκιμαζω την miui6 που ανεβηκε λιγο πριν.

Πέρασα την s5 Rom αλλά δεν λειτουργεί το calendar... Unfortunately settings are stopped... Καμία ιδέα??

acalendar+

Απο πλειστορ. Πολύ καλύτερο

Με την ευκαιρία, ψάχνω μια εφαρμογή για προγραμματισμένη εκκίνηση της συσκευής. Μιλάω για SchedulePowerOnOff για την s5

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Τελικα με το OTG υπηρξε καποια ενημερωση.Εχει ή δεν εχει...

Κ αν δεν εχει μπορεί να παρει?

δεν ειναι σιγουρο τιποτα, παντως με ενα ταμπλετ που εχω asus λεγαν οτι δεν επαιρνε και ο λογος ειναι οτι δεν υποστηριζει 5volt στην microusb του,,, αλλα με μια πατεντα που βρηκαμε λειτουργει. τωρα αν καποιος τολμηρος θελησει να το κανει ας το κανει..

παραθετω φοτο του καλωδιου πως πρεπει να ειναι η συνδεση για να παρει εξωτερικη παροχη.

ΥΓ να προτιμησετε το καλωδιο να ειναι οσο το δυνατον πιο μικρο!

enjoy your life...:p

acalendar+

Απο πλειστορ. Πολύ καλύτερο

Με την ευκαιρία, ψάχνω μια εφαρμογή για προγραμματισμένη εκκίνηση της συσκευής. Μιλάω για SchedulePowerOnOff για την s5

Τίποτε αγαπητέ... Πρέπει να είναι κάτι από το system...

Τίποτε αγαπητέ... Πρέπει να είναι κάτι από το system...

Πάντως σε μενα, η acalendar παίζει κανονικά. Με S5

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Miui ακούω και miui δεν βλέπω(Ψάλτης)!

Κανένας δε κανει πρώτος κίνηση για miui?

Αν ηταν ΣΚ θα την έβαζα(θα την βάλω δηλαδή αλλά όχι άμεσα)για να δω πως παει,επειδή έχω ενα κολημα με miui!

Μπηκε και δοκιμαζεται η miui v6...αρκετα smooth,πολυ καλος ηχος στην ομιλια καθως και στην αναπαραγωγη μουσικης.

Ειναι ρουτ,δεν εχει gapps,θελει το wifi fix.

Απο σημα κινειται στον μεσο ορο.

Μπηκε και δοκιμαζεται η miui v6...αρκετα smooth,πολυ καλος ηχος στην ομιλια καθως και στην αναπαραγωγη μουσικης.

Ειναι ρουτ,δεν εχει gapps,θελει το wifi fix.

Απο σημα κινειται στον μεσο ορο.

Το ρολοι σου δουλευει? Σε εμενα κρασαρει.

γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα! μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα σχεδον ολων των νυματων που αφορουν τη συσκευη θα μπορουσατε να μου δωσετε μια απλη απαντηση στην εξης ερωτηση: αγοραζω τη συσκευη βαζω sim μεσα βαζω και microsd και....... ειμαι ευχαριστημενος???? χρειαζονται ολα αυτα τα ψιψιψινια και κοκοκοψαρα (ειναι τελικα value for money)? συγνωμη παιδια αλλα ειμαι ζαλισμενος !!:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

ευχαριστω εξ αρχης!!!!

δεν ειναι σιγουρο τιποτα, παντως με ενα ταμπλετ που εχω asus λεγαν οτι δεν επαιρνε και ο λογος ειναι οτι δεν υποστηριζει 5volt στην microusb του,,, αλλα με μια πατεντα που βρηκαμε λειτουργει. τωρα αν καποιος τολμηρος θελησει να το κανει ας το κανει..

παραθετω φοτο του καλωδιου πως πρεπει να ειναι η συνδεση για να παρει εξωτερικη παροχη.

ΥΓ να προτιμησετε το καλωδιο να ειναι οσο το δυνατον πιο μικρο!

Λοιπον αν δουλευει μας εφτιαξες..θα το δοκιμασω το σκ και θα σας πω εντυπωσεις

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα! μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα σχεδον ολων των νυματων που αφορουν τη συσκευη θα μπορουσατε να μου δωσετε μια απλη απαντηση στην εξης ερωτηση: αγοραζω τη συσκευη βαζω sim μεσα βαζω και microsd και....... ειμαι ευχαριστημενος???? χρειαζονται ολα αυτα τα ψιψιψινια και κοκοκοψαρα (ειναι τελικα value for money)? συγνωμη παιδια αλλα ειμαι ζαλισμενος !!:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

ευχαριστω εξ αρχης!!!!

Το κινητό είναι καλό με μαμά ρομ, με κάποια άλλη αγγίζει την κορυφή!

Το κινητό είναι καλό με μαμά ρομ, με κάποια άλλη αγγίζει την κορυφή!

Oπου κορυφη για μενα ειναι πλεον με maucat(μετατα απαραιτητα φιξακια για το μεγεθος της γραματοσειρας και του wifi!),για πειτε την γνωμη σα και οι υπολοιποι που την εχετε ,ειναι η δεν ειναι ετσι?

Εγω ημουν καταευχαριστημενος με την miui v5 εκτος της τραγικης της καμερα ,και ελεγα αν βγει miui με καλη καμερα τοτε εκει θα παω σιγουρα αλλα μετα απο αυτην την maucat οπου το τηλ. ειναι κυριολεκτικα σφεντονα δυσκολα να μαω σε miui γιατι οπως και να το κανουμε ειναι βαριες αυτες!

ευχαριστω εξ αρχης!!!!

Γνώμη μου είναι μόλις το πάρεις το ρουταρεις (αν δεν είναι) και του περνάς μέσα μια rom και έχεις super κινητό. Στα λέω επειδή και εγώ δεν είμαι του πειραγματος απλά θέλω να κάνει την δουλειά του όμορφα και ωραία. Αλλά κάτι κινεζιες που θα σου πετάει συνέχεια από το ίντερνετ θα σου σπάσει τα νεύρα. Μόλις άλλαξα ρομ μετά από 2 εβδομάδες ήταν σαν να είχα πάρει επώνυμο κινητό μεγάλης αξίας.

Oπου κορυφη για μενα ειναι πλεον με maucat(μετατα απαραιτητα φιξακια για το μεγεθος της γραματοσειρας και του wifi!),για πειτε την γνωμη σα και οι υπολοιποι που την εχετε ,ειναι η δεν ειναι ετσι?

Εγω ημουν καταευχαριστημενος με την miui v5 εκτος της τραγικης της καμερα ,και ελεγα αν βγει miui με καλη καμερα τοτε εκει θα παω σιγουρα αλλα μετα απο αυτην την maucat οπου το τηλ. ειναι κυριολεκτικα σφεντονα δυσκολα να μαω σε miui γιατι οπως και να το κανουμε ειναι βαριες αυτες!

Συμφωνώ για την maucat είναι η βασική μου ρομ!

καλημερα παιδια!μου χαλασε το ακουστικο του τηλεφωνου...ισως καποιο site που θα μπορουσα να βρω ανταλλακτικο να παραγγειλω;;;