Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχα, είχα παρόμοια εμπειρία πριν 2 βδομάδες! Μου έπεσε το τηλέφωνο στην τουαλέτα. Μετά από καλό στέγνωμα, χρήση ηλεκτρικής σκούπας (διάβασα ότι το πιστολάκι δεν συνίσταται γιατί μπορεί να πάει τα νερά πιο μέσα) και...ηλιοθεραπείας κινητού και μπαταρίας, το τηλεφωνάκι επανήλθε. Η κάμερα έκανε κανά δίωρο ακόμα να στεγνώσει αλλά μετά ήταν όλα οκ!:D

Χωρίς να μου μπαίνουν ιδέες :grin:

Ρε παιδια υπάρχει περίπτωση να επιζήσει οτιδήποτε μετά από πτώση στη θάλασσα? Το χει καταφερει κανεις? Μια φορά μου χει συμβεί και δεν την εσωσα την παντόφλα μοτορολα (πριν πολλά χρόνια)... Από νερό βρύσης άλλο θέμα εκεί συνήθως σώζεται...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν βλέπω που είναι το λάθος που έκανες, γιατί από τη φώτο βλέπω ότι μάλλον η μνήμη πρέπει να έχει αρχίσει να τα παίζει. Θα σου πρότεινα μόλις το σώσεις με flashtools ή ygdp βάλε μια ρομ και μην την αλλάξεις ξανά.

Τώρα που βλεπω τα errors απο το philz οπως προαναφέρθηκε από mixanikosgr μόνο με spflash ή ygdp. Φαίνεται οριακή η κατάσταση να τα φτυσει.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστω ειλικρινα ολους ,διαβαζω της οδηγιες και θα προχωρησω, και μετα πρεπει να βρω μια αλλη ρομ για να μην μου ξανακολλησει.

Θα συμφωνήσω με τους φίλους πιο πάνω..

Επειδή κάτι τέτοιο μου είχε τύχει τον Γενάρη και μάλιστα, δεν μπορούσε να κάνει Mount ούτε το system ούτε τίποτα.

Το έσωσα με φλασαρισμα με πριζωμα σε πισι και spflash Tools.

Ο λογος που συνέβη είναι ότι πήγα να φλασάρω μια ρομ που είχε διαφορετικά Mount points για σύστημα και ντατα.

Καλύτερα, πέρνα μια εργοστασιακή και για τα τετραψηφια, βάλε μια αλλη εσεμεσιερα. Π. χ textra sms

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παιδια ειμαι καιρο με την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-6.1.28,,,παιζει μια χαρα για υτα που κανω...σερφαρισμα...FB κλησειs κτλ....θελω μια αλλαγη να ακολουθησουμε λιγο τιs φρεσκιεs ROM.....που παω σε τελευταια ROM εδω στο φορουμ που να παιζει απροβληματιστα...?λεω να βαλω C8297W-iNewV3plus_by-ktisljar_v1.30_EN..μηπωs εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Κι εγώ με την ίδια είμαι εδώ και μήνες! Από τη μία σκέφτομαι ότι παίζουν τα πάντα χωρίς πρόβλημα (με μπόνους ότι είναι πολύ όμορφη, με δωρεάν θέματα κτλ κτλ), από την άλλη τρώγομαι λίγο να δοκιμάσω κάτι νεότερο! Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα κάποια από τις τελευταίες του Jpower, τις οποίες μπορείς να βρεις στο πρώτο ποστ! Τέμασεκ, Σενς ή ΡΡ!!

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Όπα...

Ένσταση...

Έπεσε wc?

Πως.....?!

:p

Aσε φιλε και άλλο ένα thl επεσε στην τουαλετα και μαλιστα την ωρα την χειροτερη,μετα ειχε διπλο τράβηγμα καζανακι και μετα ξέπλυμα κατω από την βρυση,μετα μπηκε 2 μερες σε μπολ με ρυζι και ακομη δουλευει!

Κι εγώ με την ίδια είμαι εδώ και μήνες! Από τη μία σκέφτομαι ότι παίζουν τα πάντα χωρίς πρόβλημα (με μπόνους ότι είναι πολύ όμορφη, με δωρεάν θέματα κτλ κτλ), από την άλλη τρώγομαι λίγο να δοκιμάσω κάτι νεότερο! Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα κάποια από τις τελευταίες του Jpower, τις οποίες μπορείς να βρεις στο πρώτο ποστ! Τέμασεκ, Σενς ή ΡΡ!!

Δεν αντεξα...μολιs εβαλα την τελευταια του και την στηνω(RESSURECTION REMIX 5.7.3)...και την στηνω με τα προγραμματακια μου...με μονη διαφορα οτι εβαλα Apex Launcher(αυτον εχω συνηθισει...)...δειχνει μαι χαρα και σβελτη Rom...

Aσε φιλε και άλλο ένα thl επεσε στην τουαλετα και μαλιστα την ωρα την χειροτερη,μετα ειχε διπλο τράβηγμα καζανακι και μετα ξέπλυμα κατω από την βρυση,μετα μπηκε 2 μερες σε μπολ με ρυζι και ακομη δουλευει!

Ήθελες να το εκδικηθείς, φαίνεται.... :lol:

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δεν αντεξα...μολιs εβαλα την τελευταια του και την στηνω(RESSURECTION REMIX 5.7.3)...και την στηνω με τα προγραμματακια μου...με μονη διαφορα οτι εβαλα Apex Launcher(αυτον εχω συνηθισει...)...δειχνει μαι χαρα και σβελτη Rom...

Με τι την φλάσαρες;; Με TWRP ή Philz;; Γιατί εγώ χρησιμοποιώ TWRP και, αν είναι να δοκιμάσω άλλη ROM μετά το 15αύγουστο, θα ήθελα να κρατήσω ένα backup για να επανέλθω άμεσα στη Miui αν δε μου αρέσει η καινούρια!!

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ήθελες να το εκδικηθείς, φαίνεται.... :lol:

Χαχαχαχα!!! Ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα το χαλάσει για να πάρει Coolpad, αλλά δεν...

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Με τι την φλάσαρες;; Με TWRP ή Philz;; Γιατί εγώ χρησιμοποιώ TWRP και, αν είναι να δοκιμάσω άλλη ROM μετά το 15αύγουστο, θα ήθελα να κρατήσω ένα backup για να επανέλθω άμεσα στη Miui αν δε μου αρέσει η καινούρια!!

Με Twrp..το τελευταιο...προχωρα αφοβα...μια χαρα βουτυρακι εκατσε η ρομ...ευχαριστουμε jpower!

Εγω επαθα το ιδιο προχτες στο τηλεφωνο της μανας μου κ δεν μπορουσε να φορτωσει την cache.

Εκανα format cache απο recovery, περιμενα λιγο κ ολα καλα η cache αποκατασταθηκε.

Επισης μου εκανε κ λιγη ωρα στο format system αλλα μετα ολα ρολοι.

Ενημερωτικα ημουν σε cwm κ αλλαξα σε phils, δοκιμασα να κανω clean to install a new rom κ ετσι την πατησα με την cache.

Με Twrp..το τελευταιο...προχωρα αφοβα...μια χαρα βουτυρακι εκατσε η ρομ...ευχαριστουμε jpower!

Παρακαλώ..!

Γενικά, οι τελευταίες ρομ είναι βουτηρατες. Ενσωματωνω ότι χρειάζεται μέσα στο ζιπ ώστε να μην μπλεκουμε με την σειρά των φλασαρισματων.

Τουλαχιστον, έτσι υπάρχει ένας σταθερός μπουσουλας και κυρίως, Δοκιμασμένος.

Αν κάτι δεν παίξει καλά, ή αρχίσουν τα fcs, σημαίνει ότι δεν ακολουθηθηκαν σωστά οι οδηγίες.

Ακόμη και στο χδα, αρχίζουν να υιοθετούν αυτή την τακτική.. :)

http://s10.postimg.org/wrmh87g7t/Screenshot_20160811_020610.png http://s10.postimg.org/erda3to0p/Screenshot_20160811_020650.png

upload pic

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Όπα...

Ένσταση...

Έπεσε wc?

Πως.....?!

:p

Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι χαχα! Πήγα να κατεβάσω το καπάκι για να το αφήσω εκεί γιατί θα έκανα μπάνιο και το ήθελα κοντά, μια που περίμενα τηλεφώνημα, και γλίστρησε από τα χέρια μου.

Ευτυχώς στην περίπτωσή μου δεν χρείαστηκε να τραβήξω καζανάκι. :p

Πριν 3 ημερες εβαλα την tomasek του jpower . Πολυ καλη,το μονο θεμα που εχω ειναι οτι μετα απο reboot δεν ανοιγουν τα data αλλα μετα απο 1 ή 2 airplane on/off συνδεονται οποτε ok!

Thank you jpower !! :D

Παρακαλώ..!

Γενικά, οι τελευταίες ρομ είναι βουτηρατες. Ενσωματωνω ότι χρειάζεται μέσα στο ζιπ ώστε να μην μπλεκουμε με την σειρά των φλασαρισματων.

Τουλαχιστον, έτσι υπάρχει ένας σταθερός μπουσουλας και κυρίως, Δοκιμασμένος.

Αν κάτι δεν παίξει καλά, ή αρχίσουν τα fcs, σημαίνει ότι δεν ακολουθηθηκαν σωστά οι οδηγίες.

Ακόμη και στο χδα, αρχίζουν να υιοθετούν αυτή την τακτική.. :)

http://s10.postimg.org/wrmh87g7t/Screenshot_20160811_020610.png http://s10.postimg.org/erda3to0p/Screenshot_20160811_020650.png

upload pic

Μεχρι τωρα παει λουκουμακι.......μια χαρα μαs εβγαλε τουs Kouskous και ακομα την εχω κρατημενη στο Hard Drive να υπαρχει....ΑΞΙΑ η 5.7.3...ΑΞΙΑ.....τωρα δηλαδη ειμαστε marshmallow??Α ρε COOLPADΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!

Φίλοι,

Όσοι αντιμετωπιζετε προβλήματα επανασυνδεσης σε ντατα, μετά από ριμπουτ ή εκκίνηση, φλασάρετε αυτό..

https://mega.nz/#!pZpCDCzQ!pdfTDeNaOBz__ks3xUpL0fV7pBM6yVJxAaQXbJvUQpU

(Δοκιμασμένο)

Επίσης, αν δεν σας αρέσει το dazen logo + battery charge animation, φλασάρετε αυτο..

https://mega.nz/#!0RgXyDjD!b6ytNLmzG1fBzr08g_3MBBfPpmZgNHsATbd9WXnFekE

ΠΡΟΣΟΧΉ : ΠΡΙΝ ΚΆΝΕΤΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΆΡΤΕ NANDROID BACKUP. Για να μην με βριζετε μετά.... :p

Redmi Note 9 Pro 6-128

https://mega.nz/#!0RgXyDjD!b6ytNLmzG1fBzr08g_3MBBfPpmZgNHsATbd9WXnFekE

ΠΡΟΣΟΧΉ : ΠΡΙΝ ΚΆΝΕΤΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΆΡΤΕ NANDROID BACKUP. Για να μην με βριζετε μετά.... :p

Τι σχεδιο ειναι το Exodus Logo???

Μια χαρά με την καινούρια Rom του jpower. Να σαι καλά για τον χρόνο που αφιερώνεις!

Το μόνο θέμα που έχω μέχρι στιγμής είναι στο gallery που δεν βλέπω το εικονίδια και τις φωτο...Ξέρει κανείς γιατί;

http://s10.postimg.org/9dagj58y1/Screenshot_20160813_192718.png http://s10.postimg.org/4soa47p8p/Screenshot_20160813_192721.png

screen shot on pc

Επειδή, κάπου διάβασα κατι περί μπαταρίας...

Είναι υπό δοκιμή.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Έχει κανείς drivers δοκιμασμένους σε Win10 64bit για φλασάρισμα stock rom με sp flash tools? Το αθάνατο coolpad μπρίκαρε ... (Απευθύνομαι στους γκουρού του thread :ninja: :ninja:)

Jpower73 πωs μπορω να κανω απεγκατασταση αυτο??????Υπαρχει τροποs?

ΠΡΟΣΟΧΉ :

Όσοι αντιμετωπιζετε προβλήματα επανασυνδεσης σε ντατα, μετά από ριμπουτ ή εκκίνηση, φλασάρετε αυτό..

https://mega.nz/#!pZpCDCzQ...VJxAaQXbJvUQpU