Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Το κινητό οταν το ανοίγω αναβοσβήνει το logo του και δεν προχωράει παρακάτω.

Δεν μπαινει και σε recovery mode να κανω reset.

Τι μπορω να κανω;

Πως έφτασε σε αυτή την κατάσταση;

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Πως έφτασε σε αυτή την κατάσταση;

Μεγαλη ιστορια..

Εγινε κλοπη του κινητου και βρεθηκε απο την αστυνομια πριν 2 μερες.

Το τι εκαναν και εφτασε σε αυτο το σημειο δεν ξερω...

Ειχαν πεταξει sim και καρτα μνημης. Απο οταν το πηραμε δεν ανοιξε ποτε

http://www.androidghostman.tk/2015/09/cyanogenmod-121-for-canvas-nitro.html

αυτην εδω, αλλα εχω βρει λυση και για το gps χωρισ να εχω καταφερει να το κανω στο δικο μου δεν το αναγνωριζει το pc σε fastboot mode.

"fastboot erase modemst1

fastboot erase modemst2

Fixed my GPS in CM12, no flashing nor previous fix in stock rom"

ειχε αναφερθει αυτη ξανα εδω μεσα η στο modaco/xda?Δεν θυμαμαι

τα αλλα bugs?Sound recorder και ussd (αυτα ειναι τα τετραψηφια λογικα?)

edit: ok καταλαβα ποια ειναι

Edited by azuli

Μεγαλη ιστορια..

Εγινε κλοπη του κινητου και βρεθηκε απο την αστυνομια πριν 2 μερες.

Το τι εκαναν και εφτασε σε αυτο το σημειο δεν ξερω...

Ειχαν πεταξει sim και καρτα μνημης. Απο οταν το πηραμε δεν ανοιξε ποτε

Αν έχει περαστεί σωστά ο driver δυστυχώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χάλασε η flash, ειδικά μετά από τέτοια μεταχείριση, μπορεί να έπεσε με δύναμη ή να χτυπήθηκε.

Από περιέργεια δοκίμασε να βάλεις αυτό το driver και ξαναπροσπάθησε.

Εχει δοκιμασει καποιος αυτην 9.13-Coolpad8297w-EMUI320;

Μηχανικε ξερεις κατι περισσοτερο;

http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?page=224

Να πω επισης οτι οταν το συνδεω στο usb με τον υπολογιστη,ακουγεται ο ηχος να συνδεεται και μετα 2 δευτερολεπτα ακουγεται ο ηχος αποσυνδεσεις του usb...

Θα το δοκιμασω αυριο..

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.

Να πω επισης οτι οταν το συνδεω στο usb με τον υπολογιστη,ακουγεται ο ηχος να συνδεεται και μετα 2 δευτερολεπτα ακουγεται ο ηχος αποσυνδεσεις του usb...

Θα το δοκιμασω αυριο..

Αν από τελείως κλειστό - σβηστό κρατήσεις και τα τρία πλήκτρα πατημένα πρέπει να μπει σε fastboot mode, το γράφει με κάτι ψιλά γράμματα κάτω αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο preloader στη flash και δέχεται φλασάρισμα.

Θα το δοκιμασω αυριο..

μηπως βαλανε κανα usb αναποδα και δεν κανει πλεον καλη επαφη?δοκιμασε να το συνδεσεις και να πιεζεις χωρις να το αφησεις το καλωδιο προς τα πανω/κατω να δεις αν σταματαει να αποσυνδεεται

ειχε αναφερθει αυτη ξανα εδω μεσα η στο modaco/xda?Δεν θυμαμαι

τα αλλα bugs?Sound recorder και ussd (αυτα ειναι τα τετραψηφια λογικα?)

edit: ok καταλαβα ποια ειναι

Την έχεις δοκιμάσει;

http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?page=224

Διαβαζω ότι έχει κινεζιες και μάλιστα στο kangvip..

Θα την τιμήσω.... Άλλωστε με την 262 δεν εχω κανένα πρόβλημα

Άλλωστε εμυι εχω..

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-09-26-22-43-15_20150926_232417_zps4nzl82re.jpg

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

οχι γιατι ειδα στο thread στο xda οτι εχει πολλα θεματα

Μπορείς να μου στειλεις το link απο το xda;

Το βρηκα οκ ;)

Edited by georgeIII

Διαβαζω ότι έχει κινεζιες και μάλιστα στο kangvip..

Θα την τιμήσω.... Άλλωστε με την 262 δεν εχω κανένα πρόβλημα

Άλλωστε εμυι εχω...

Δεν λέει τίποτα, αν ήταν θα το έλεγα (την έχω δοκιμάσει)

Μια "χαζή" απορία...

Έχω την Unicom.

Πριν λίγες μέρες κάτι πάτησα από βιασύνη και έχω χάσει την ρύθμιση που πατώντας το μεσαίο "κουμπάκι" όταν είμαι στην αρχική οθόνη, με πήγαινε σε μια συγκεκριμένη οθόνη (στην 2η κατά σειρά από τις 9, που είχα και το ρολόι κλπ).

Τώρα το πατάω και με πηγαίνει στην 6η.

Ελπίζω λόγω κούρασης να μπόρεσα να περιγράψω σωστά το πρόβλημα.:p

Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω την ρύθμιση που είχα;

Edited by Johny-B

Μια "χαζή" απορία...

Έχω την Unicom.

Πριν λίγες μέρες κάτι πάτησα από βιασύνη και έχω χάσει την ρύθμιση που πατώντας το μεσαίο "κουμπάκι" όταν είμαι στην αρχική οθόνη, με πήγαινε σε μια συγκεκριμένη οθόνη (στην 2η κατά σειρά από τις 9, που είχα και το ρολόι κλπ).

Τώρα το πατάω και με πηγαίνει στην 6η.

Ελπίζω λόγω κούρασης να μπόρεσα να περιγράψω σωστά το πρόβλημα.:p

Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω την ρύθμιση που είχα;

Είμαι με την 3, αλλά λογικά θα είναι το ίδιο.

Διαρκές πατημα σε μια οθόνη σε κενό σημείο -> σύρτο δεξιά ή αριστερά μέχρι να βρεις την οθόνη που θέλεις -> πάτησε επάνω το εικονίδιο του σπιτιού

EDIT

@johnickz1

έκανα κάτι δοκιμές το μεσημέρι και είπα να δοκιμάσω το twitch, και δουλευει τελικα στην emui3, δεν την δοκιμάζεις ξανά την 3

http://i58.tinypic.com/28mfguv.jpg http://i61.tinypic.com/2rf51ys.jpg

Edited by mixanikosgr

Είμαι με την 3, αλλά λογικά θα είναι το ίδιο.

Διαρκές πατημα σε μια οθόνη σε κενό σημείο -> σύρτο δεξιά ή αριστερά μέχρι να βρεις την οθόνη που θέλεις -> πάτησε επάνω το εικονίδιο του σπιτιού

Το είχα ήδη δοκιμάσει αυτό.

Το ξαναδοκίμασα αλλά δεν. Κρατάει πάλι την άλλη...:(

Edit: Το βρήκα! Το είχε στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης

Ευχαριστώ anyway.

Αν από τελείως κλειστό - σβηστό κρατήσεις και τα τρία πλήκτρα πατημένα πρέπει να μπει σε fastboot mode, το γράφει με κάτι ψιλά γράμματα κάτω αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο preloader στη flash και δέχεται φλασάρισμα.

Αυτο το εβγαζε στην αρχη που η οθόνη αναβόσβηνε.

Οταν σταματασησε στα μισα η διαδικασια δεν βγαζει τιποτα τωρα..

Ουτε το led φορτισης δεν αναβει..

Ετοιμάζομαι για backup, wipes και install της νεας Α310. Με το app που αλλαζει τη γραμματοσειρα, αν δουλευουν ολα ρολοι κρατηθηκε. Τα led δουλευουν ολα; Καποιος που τη χρησιμοποιει να πει εντυπωσεις;;

Edit Συγχρονισμος επαφων με gmail δεν υπαρχει!!!!!!!!!

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να αλλάξουμε την ονομασία των screenshots;

Με την νέα ενημέρωση της miui (5.9.17), έχει αλλάξει η default ονομασία από screenshot-ημερομηνία, σε screenshot-εφαρμογή-ημερομηνία και χάνεται η χρονολογική σειρά.

@johnickz1

έκανα κάτι δοκιμές το μεσημέρι και είπα να δοκιμάσω το twitch, και δουλευει τελικα στην emui3, δεν την δοκιμάζεις ξανά την 3

Το ειχα δει την τελευταια αποπειρα που εκανα να την δοκιμασω, οπως επισης βρηκα κ ενα tweak για να δουλευουν ολες οι εφαρμογες απο Play Store κ να μην βγαζει, ασυμβατοτητα συσκευης. Το θεμα ειναι οτι διαπιστωσα καποια λαγκακια απο δω κ απο κει οπως για παραδειγμα εκει που πατας CTRL-ALT-DEL!! στο κινητο (μιλαω για το καθαρισμα της μνημης) οπου φαινοντουσαν καποια σπασιματα, γενικα δεν μου φανηκε τοσο σβελτη οσο η παλια ή η MIUI. Μιλαω για την εκδοση απο 7TO απο FIRE, εκτος κ αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις!!

?ui=2&ik=ea6551294e&view=fimg&th=1500f00729fef536&attid=0.0&disp=inline&safe=1&attbid=ANGjdJ-0w0wx1eFs5A-qp6sV8G0l98i7AxamY_ZCINhBXK4RK3eix6byI51RhXKu_qzKRhiRDC9bkEHwT6zEc8xH6PRZzf9elQd_P2RMOz4h9JaCGpnWyw1MAVeFPcg&ats=1443360749069&rm=1500f00729fef536&zw&sz=w1896-h859?ui=2&ik=ea6551294e&view=fimg&th=1500f00729fef536&attid=0.1&disp=inline&safe=1&attbid=ANGjdJ9CccRa5mswsIhgI22RJ27Maiivar5Omrqg1sKY946IduRhE5KUubfiuNWrfMBxwx-izCtFt16BABCiyNEYlOlQUQNXBtx9MRkGRn7WE6l6SVqrEgcP5_0Wo_w&ats=1443360749070&rm=1500f00729fef536&zw&sz=w1896-h859?ui=2&ik=ea6551294e&view=fimg&th=1500f03b457eea4c&attid=0.0&disp=inline&safe=1&attbid=ANGjdJ8SkcacYHh1lco2c9JbSQMhS9ra2pjDxvd4KjeOzojhRykclKhcILcc7_o8A3Xnl2uc4Iu4hJv4xxYremw-uNwQBhNIUIWXLm8sJhyuefWU_Mi-xNpXlcasuPQ&ats=1443360915098&rm=1500f03b457eea4c&zw&sz=w1896-h859?ui=2&ik=ea6551294e&view=fimg&th=1500f00729fef536&attid=0.2&disp=inline&safe=1&attbid=ANGjdJ8wPGZmTRIoA_MUa3OZaXsrKhHkDqy_RpYZlcnPjC-Ak7UcIKZbTk7HLHXKSSNMv05SazTS_xrouorUcMA_5919Kdv0qGRKJC9b-ru8hnkzBI6zQv1MHiVEaaM&ats=1443360919580&rm=1500f00729fef536&zw&sz=w1896-h859

δεν φαινονται οι φωτογραφιες....

πολλες φορες οταν αλλαζω ρομ μενει το boot logo της προηγουμενης , γιατι γινεται αυτο; Η διαδικασια που κανω ειναι ιδια παντα και κανω σιγουρα τρεις φορες τα wipes

δεν φαινονται οι φωτογραφιες....

πολλες φορες οταν αλλαζω ρομ μενει το boot logo της προηγουμενης , γιατι γινεται αυτο; Η διαδικασια που κανω ειναι ιδια παντα και κανω σιγουρα τρεις φορες τα wipes

μενει οταν η νεα ρομ που βαζεις δεν εχει δικο της boot logo στο zip της