jpower73 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Άκυρο ποστ Edited August 12, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Νομιζω τωρα που το ξαναδιαβαζω ισως να μην τα εγραψα πολυ κατανοητα,δεν εννοω να πατησω να δω ενα βιντεο απο τη καρτα sd,εννοω να πατησω να δω ενα βιντεο σε μια σελιδα,και αντι να μου το ανοιξει εκει στη σελιδα,να χρησιμοποιησει ενα προγραμμα να το παιξει οπως τον mx player ή να βαλω το chrome σαν default προγραμμα ή να να βαλω το go sms σαν default προγραμμα και αναγκαστηκα και το εβγαλα εντελως,αλλα ευτηχως το δικο της ειναι πολυ καλο,απλα δεν εχει να βαζει σε μια κατηγορια ολα τα sms απο αγνωστους αριθμους , κτλ. Edited August 12, 2015 by Angeris Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δεν είχα τι να κάνω και είπα να παίξω λίγο με τις emui 3. Δοκίμασα και τη 262 και τη 265, η 265 ήταν πολύ διαφορετική (τουλάχιστον η συγκεκριμένη) από τη 262 καθώς ενσωμάτωνε στοιχεία της stock rom της Coolpad. Το πρόβλημά μου όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν είναι το απελπιστικά μικρό μέγεθος της γραμματοσειράς που μου βγάζει τα μάτια. Για τα γούστα μου πρέπει να το αλλάξω σε τεράστια αλλά τότε τα παράθυρα διαλόγου, οι σελίδες που ανοίγεις στον browser, ακόμα και τα παράθυρα του Playstore, εμφανίζονται όντως τεράστια. Δοκίμασα να αλλάξω το default dpi (ας σημειωθεί ότι ήταν 320 και στις δύο) έτσι ώστε να κάνω μεγαλύτερο το default μέγεθος, αλλά το κρασάρισμα του γραφικού περιβάλλοντος πήγε σύννεφο. Άτακτη υποχώρηση λοιπόν και επιστροφή σε emuiUNICOM που μου κάνει όλα τα χατίρια. Θα ξαναπώ ότι λειτουργικά είναι ίδιες, αλλάζει μόνο το ρετουσάρισμα του γραφικού περιβάλλοντος. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Μήνυμα προς χρήστες emui:που ακριβως πάω και βάζω δικές μου φωτο για το magazine unlock??? Edit: βρήκα που πρεπει να τις βάλω αλλά δεν εμφανίζονται... Edited August 13, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Μήνυμα προς χρήστες emui:που ακριβως πάω και βάζω δικές μου φωτο για το magazine unlock??? Edit: βρήκα που πρεπει να τις βάλω αλλά δεν εμφανίζονται... Πιθανόν δέχεται μόνο φωτογραφίες 1080x1920 γιατί μία που δοκιμασα 3600χ6000 με ίδια permisions ,άδειες ,ονομασιες κτλ και την είχα προσθέσει και στο layout ,μόλις έφτανε η σειρά της κολλαγε στην τελευταία εικόνα χωρίς να την δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Πιθανόν δέχεται μόνο φωτογραφίες 1080x1920 γιατί μία που δοκιμασα 3600χ6000 με ίδια permisions ,άδειες ,ονομασιες κτλ και την είχα προσθέσει και στο layout ,μόλις έφτανε η σειρά της κολλαγε στην τελευταία εικόνα χωρίς να την δείχνει. Τώρα δοκιμαζω την emui 3.0 b265 οποτε θέλω να την τσεκαρω τελείως,να δω διαφορές σε σχέσει με την b262 Edited August 13, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 LgCamera 20mp Jpower73 script old and new Ίδια φωτογραφία, σταθερό κινητό χωρίς φλας με διαφορετικό script Γνώμες... https://drive.google.com/folder/d/0B0u1Ikc1Q4mKZkprMXdCV1lvUE0/edit Δώσε τα script και για τις δυο αν θες η ποιες διαφορες στα script Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Με τον πόνο μου παίζεται τελικά ποσταρωντας όλοι τις φωτογραφίες σας με lg camera,οι δικες μου φωτός το λιγότερο που μπορώ να τις χαρακτηρισω είναι τραγικές,όπως ξανάγραψε ή μπροστινή κάμερα βγάζει κλάσεις ανώτερες φωτογραφίες από την πίσω! 3 rom άλλαξα και μάλιστα με τριπλά wipes και ή κάμερα εξακολουθεί να είναι τραγική,έχει κανείς καμία ιδέα για το τι να φταίει και αν μπορώ να κάνω τίποτα να ξαναφτιάξει ή κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Script Jpower73 lgCamera Παλιό: https://drive.google.com/file/d/0B0u1Ikc1Q4mKcXEwa1lOZ3ZPcFk/view?usp=docslist_api Καινούριο: https://drive.google.com/file/d/0B0u1Ikc1Q4mKWVBoZzROOEltUEk/view?usp=docslist_api (Κανονική ονομασία που πρέπει να έχει για να δουλέψει: Common.xml ) Edited August 13, 2015 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Με τον πόνο μου παίζεται τελικά ποσταρωντας όλοι τις φωτογραφίες σας με lg camera,οι δικες μου φωτός το λιγότερο που μπορώ να τις χαρακτηρισω είναι τραγικές,όπως ξανάγραψε ή μπροστινή κάμερα βγάζει κλάσεις ανώτερες φωτογραφίες από την πίσω! 3 rom άλλαξα και μάλιστα με τριπλά wipes και ή κάμερα εξακολουθεί να είναι τραγική,έχει κανείς καμία ιδέα για το τι να φταίει και αν μπορώ να κάνω τίποτα να ξαναφτιάξει ή κάμερα? Ανέβασε αν μπορείς μερικές φωτο να δούμε και εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Ανέβασε το ορίτζιναλ αρχείο σε droobox ή Google Drive ή άλλο ιντερνετικο drive. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Με τον πόνο μου παίζεται τελικά ποσταρωντας όλοι τις φωτογραφίες σας με lg camera,οι δικες μου φωτός το λιγότερο που μπορώ να τις χαρακτηρισω είναι τραγικές,όπως ξανάγραψε ή μπροστινή κάμερα βγάζει κλάσεις ανώτερες φωτογραφίες από την πίσω! 3 rom άλλαξα και μάλιστα με τριπλά wipes και ή κάμερα εξακολουθεί να είναι τραγική,έχει κανείς καμία ιδέα για το τι να φταίει και αν μπορώ να κάνω τίποτα να ξαναφτιάξει ή κάμερα? Σε θυμάμαι από τότε που το πήρες να γκρινιάζεις για την κάμερα. Μήπως είναι ελαττωματική; Δούλεψε ποτέ της σωστά; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Δεν είχα τι να κάνω και είπα να παίξω λίγο με τις emui 3. Δοκίμασα και τη 262 και τη 265, η 265 ήταν πολύ διαφορετική (τουλάχιστον η συγκεκριμένη) από τη 262 καθώς ενσωμάτωνε στοιχεία της stock rom της Coolpad. Το πρόβλημά μου όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν είναι το απελπιστικά μικρό μέγεθος της γραμματοσειράς που μου βγάζει τα μάτια. Για τα γούστα μου πρέπει να το αλλάξω σε τεράστια αλλά τότε τα παράθυρα διαλόγου, οι σελίδες που ανοίγεις στον browser, ακόμα και τα παράθυρα του Playstore, εμφανίζονται όντως τεράστια. Δοκίμασα να αλλάξω το default dpi (ας σημειωθεί ότι ήταν 320 και στις δύο) έτσι ώστε να κάνω μεγαλύτερο το default μέγεθος, αλλά το κρασάρισμα του γραφικού περιβάλλοντος πήγε σύννεφο. Άτακτη υποχώρηση λοιπόν και επιστροφή σε emuiUNICOM που μου κάνει όλα τα χατίρια. Θα ξαναπώ ότι λειτουργικά είναι ίδιες, αλλάζει μόνο το ρετουσάρισμα του γραφικού περιβάλλοντος. Δοκίμασα και το 7 color led notification fix, δουλεύει άψογα και στη UNICOM, το έβγαλα γιατί μου είναι άχρηστο. :lol: Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τα 7 χρώματα, παίζουν κανονικά στην εμυι 3. Με την εφαρμογη led notifications Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δοκίμασα και το 7 color led notification fix, δουλεύει άψογα και στη UNICOM, το έβγαλα γιατί μου είναι άχρηστο. :lol: Μα γιατί?:lol::lol::lol: Πάντως δουλεύει άψογα στη b262. Το setup μου: γαλάζιο για το skype, κίτρινο για τα email, ματζεντα για viber, μπλε για κλήσεις, πράσινο για sms. Εξυπηρετεί αφάνταστα. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Εγώ το έβγαλα διότι μου εβγαζε consumption reminder Ασχέτως, το πόσο ρευμα τραβουσε, δεν με πεξραξε η απουσία του.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς στο κινητό μας χάρτες θάλασσας; Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Εγώ το έβγαλα διότι μου εβγαζε consumption reminder Χμμμμ... Ποτέ δεν μού συνέβη-βεβαια χρησιμοποιώ το Light Manager αντί του Led Notifications. Ίσως να παίζει ρολο. Ως προς την κατανάλωση πάντως το Light Manager συμπεριφέρεται αψογα. Κσι κατι άλλο (ξέμπαρκο ως προς καταναλωση μεν, χρήσιμο πολύ δε.): Το emui 3.0 gui δέχεται themes με τα οποία απλά μπορεί να αλλάξει το menu font και να μη βγάζει πια μάτια λογω γραμμάτων ψιρες. Δυστυχώς στη δικια μου ρομ ξηλωσα και αποψίλωσα το σύμπαν μαζι με τα απαραίτητα Huawei theming nodules οπότε γιοκ. Θεωρητικά όμως δουλεύει. Κάντε μία αναζήτηση στον γκουγκλη για: "huawei emui 3.0 theme fonts". Στο xda αν θυμάμαι είναι το ζουμί. Απλα φτιάχνουμε ενα ζιπ με το font και ενα xml description και το πεταμε στο hwthemes folder, αν θυμάμαι καλά. Επίσης ενα θεϊκό με την emui b262: Είναι το ΜΟΝΟ γραφικό περιβάλλον με μεσηλικας-proof easy mode κατάλληλο για ηλικιωμένους, μαμάδες μπαμπάδες και γιαγιάδες. Ο πατέρας μου ξετρελάθηκε. Αν πουλάει κανείς το f1 του (απροβληματιστο) πάντα ας μου πει. Edited August 14, 2015 by Algorithm Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Το ίδιο με light manager, μιά χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Σε θυμάμαι από τότε που το πήρες να γκρινιάζεις για την κάμερα. Μήπως είναι ελαττωματική; Δούλεψε ποτέ της σωστά; Φιλέ ή κάμερα δούλευε άψογα με τις 4.2 Ρομ που ειχα μετά όταν πέρασα 4.4 miui ή ποιότητα των φωτογραφιών χάλασε και έκτοτε όσες Ρομ 4.4 έβαλα(3 στο συνολο) ή ποιότητα εξακολουθεί και παραμενει τραγικά χαλιά,έκανα άπειρα wipes αλλά λες και έχει μείνει ή ρύθμιση μέσα στο τηλ. εκείνης της άθλιας κάμερας που έχει ή κατά τ'αλλα εξαιρετική miui v5! Αργότερα θα ποσταρωντας μερικές φωτο για να καταλαβετε για τι αθλιότητα μιλάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παιδια..off αλλα και on topic...εχω ενα λευκο καπακι το μαμησιο απο το coolpadF1...δεν το χρειαζομαι λογω θηκηs..θελω ανταλλαγη με ενα αξιοπρεπεs hands free..να παιζει δυνατα και καθαρα μουσικη+ποιοτητα κλησηs...μαs φαγανε τα καπιταλλ κοντρολs για να αγορασω ενα ζευγαρι pistons..αν καποιοs θελει καμια ανταλλαγη με ενα αξιοπρεπεs hands free μου λεει..ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Φιλέ ή κάμερα δούλευε άψογα με τις 4.2 Ρομ που ειχα μετά όταν πέρασα 4.4 miui ή ποιότητα των φωτογραφιών χάλασε και έκτοτε όσες Ρομ 4.4 έβαλα(3 στο συνολο) ή ποιότητα εξακολουθεί και παραμενει τραγικά χαλιά,έκανα άπειρα wipes αλλά λες και έχει μείνει ή ρύθμιση μέσα στο τηλ. εκείνης της άθλιας κάμερας που έχει ή κατά τ'αλλα εξαιρετική miui v5! Αργότερα θα ποσταρωντας μερικές φωτο για να καταλαβετε για τι αθλιότητα μιλάω! Πέρασέ του μια official με YGDP Tools από τον οδηγό της πρώτης σελίδας για να ξεμπλοκάρει και κατόπιν βάλε όποια άλλη θες. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παιδια..off αλλα και on topic...εχω ενα λευκο καπακι το μαμησιο απο το coolpadF1...δεν το χρειαζομαι λογω θηκηs..θελω ανταλλαγη με ενα αξιοπρεπεs hands free..να παιζει δυνατα και καθαρα μουσικη+ποιοτητα κλησηs...μαs φαγανε τα καπιταλλ κοντρολs για να αγορασω ενα ζευγαρι pistons..αν καποιοs θελει καμια ανταλλαγη με ενα αξιοπρεπεs hands free μου λεει..ευχαριστω.. Για πείτε μου ρε παιδιά το paypal τελικά δουλεύει ή οχι? Αγορές απ'εξω μπορεί να κάνει κανείς ναι ή όχι π.χ με prepayd κάρτα? Aπο aliexpress π.χ που δεν έχει paypal και με prepayd μπορουμε να αγοράσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) ΤΓια πείτε μου ρε παιδιά το paypal τελικά δουλεύει ή οχι? Αγορές απ'εξω μπορεί να κάνει κανείς ναι ή όχι π.χ με prepayd κάρτα? Aπο aliexpress π.χ που δεν έχει paypal και με prepayd μπορουμε να αγοράσουμε? Μαs διαλυσε το νευρικο συστημα αυτα τα καπιταλλs..να θεs να ψωνισειs τοσα πραγματα που χρειαζεσε και δεν εχει το ταλιμπανοκρατοs μαs και να μην μπορειs... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πείτε μου ρε παιδιά το paypal τελικά δουλεύει ή οχι? Αγορές απ'εξω μπορεί να κάνει κανείς ναι ή όχι π.χ με prepayd κάρτα? Aπο aliexpress π.χ που δεν έχει paypal και με prepayd μπορουμε να αγοράσουμε? Μαs διαλυσε το νευρικο συστημα αυτα τα καπιταλλs..να θεs να ψωνισειs τοσα πραγματα που χρειαζεσε και δεν εχει το ταλιμπανοκρατοs μαs και να μην μπορειs... EDIT...οποιοs επισηs μπορει και εχει παραπανω απο εναν ανταπτορα omtp to ctia...ctia to omtp και μπορει να δωσει αs μου στειλει ενα pm..ευχαριστω.. Edited August 14, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς στο κινητό μας χάρτες θάλασσας; Ναι, και μάλιστα με ακριβή μέτρηση των βαθων... Λειτούργησε κανονικά το πρόγραμμα... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμμμ... Κσι κατι άλλο (ξέμπαρκο ως προς καταναλωση μεν, χρήσιμο πολύ δε.): Το emui 3.0 gui δέχεται themes με τα οποία απλά μπορεί να αλλάξει το menu font και να μη βγάζει πια μάτια λογω γραμμάτων ψιρες. Δυστυχώς στη δικια μου ρομ ξηλωσα και αποψίλωσα το σύμπαν μαζι με τα απαραίτητα Huawei theming nodules οπότε γιοκ. Θεωρητικά όμως δουλεύει. Κάντε μία αναζήτηση στον γκουγκλη για: "huawei emui 3.0 theme fonts". Στο xda αν θυμάμαι είναι το ζουμί. Απλα φτιάχνουμε ενα ζιπ με το font και ενα xml description και το πεταμε στο hwthemes folder, αν θυμάμαι καλά. Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά,. Μπαινεις στην σελιδα της εμυι και κατεβαζεις θεμα της αρεσκείας σου ορίζοντας ως συσκευη την mate 8. Επίσης, με τον εγκατεστημενο theme Manager, μπορείς να επιλέξεις/συνθέσεις οτι γραμματοσειρά θες με εικόνα /ταπετσαρία απο αλλο θέμα. Κοινως να τα μπουρδουκλωσεις, οπως γουσταρίζεις... . Π. χ. Είχα επιλέξει περιβάλλον miui με γραμματοσειρά απο xperia z1 Έχω γράψει, αναλυτικά κανα 2μηνο πριν Edited August 14, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts