markosch Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Ερώτηση !!! Έχει κανένας πρόβλημα με το Viber στην emui του jpower ?? Εμένα δεν μου έρχεται ειδοποίηση όσο είναι κλειστή η οθόνη και με το που το πιάσω στα χέρια μου τότε έρχεται το μήνυμα Έχω δώσει φουλ δικαιώματα, το έχω βάλει να δουλεύει όσο είναι κλειστή η οθόνη και να βγάζει ειδοποίηση όταν έχω μήνυμα αλλά τίποτα Τα email έρχονται κανονικά , βαράει ειδοποίηση με κλειστή οθόνη Κατά τα άλλα 1 bug ακόμα που έχω βρει είναι ότι στο widget του καιρού εκτός από την Αθήνα δεν βγάζει καμιά άλλη περιοχή. Και δεν μιλάω πχ να μου βγάλει την Καλλιθέα η την Νέα Σμύρνη. Πριν ένα μήνα είχα πάει Θεσσαλονίκη και μου έβγαζε κάτι περιοχές από Σκόπια και Βουλγαρία Κατά τα αλλά super τα πάντα όλα xexe λογικό μου φαίνεται ειδικά για τα Σκόπια χεχεχε δεν ξέρω για viber.δεν το έχω μαζί μου το κιν ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποστηρίζει κανονικά a2dp,οχι ομως στο FM Radio. Ναι, σε κάθε άλλη πηγή ηχου ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλος ένας που θα αποτυπωσει "ωραίες διακοπές".... :p χεχε ευχαριστώ!!την κατάλληλη στιγμή... Edited August 10, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ερώτηση !!! Έχει κανένας πρόβλημα με το Viber στην emui του jpower ?? Εμένα δεν μου έρχεται ειδοποίηση όσο είναι κλειστή η οθόνη και με το που το πιάσω στα χέρια μου τότε έρχεται το μήνυμα Έχω δώσει φουλ δικαιώματα, το έχω βάλει να δουλεύει όσο είναι κλειστή η οθόνη και να βγάζει ειδοποίηση όταν έχω μήνυμα αλλά τίποτα Τα email έρχονται κανονικά , βαράει ειδοποίηση με κλειστή οθόνη Κατά τα άλλα 1 bug ακόμα που έχω βρει είναι ότι στο widget του καιρού εκτός από την Αθήνα δεν βγάζει καμιά άλλη περιοχή. Και δεν μιλάω πχ να μου βγάλει την Καλλιθέα η την Νέα Σμύρνη. Πριν ένα μήνα είχα πάει Θεσσαλονίκη και μου έβγαζε κάτι περιοχές από Σκόπια και Βουλγαρία Κατά τα αλλά super τα πάντα όλα Ρυθμίσεις-διαχειριση ειδοποιησεων-εμφανιση αναδυομενου παραθύρου. Εκτός αν εννοεις με το 3g ότι στο κάνει αυτό. Βάλε άλλo για τον καιρό από store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... ως αρχάριος να ρωτήσω τί είναι τα Gapps? στο site της needrom δεν τη βρίσκω την miui v3 262, έχεις κάποιο Link? και κάτι ακόμα, τo recovery Το περνάω αφού εγκαταστήσω την Rom έτσι, όχι πριν....? Gapps = Google apps με play store και τα υπόλοιπα Google application .κατεβάζεις το cwm recovery 6050 το παιρνάς μέσω υπολογιστή στην κάρτα sd σου αναβαθμίσεις μέσω mobile uncle tools . μπαίνεις σε recovery κάνεις τα wipes που πρέπει και τα format και παιρνάς την rom που έχεις επιλέξει τιρόντας κατά γράμμα τις οδηγίες που σου έχει στην συγκεκριμένη rom από needrom ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... ως αρχάριος να ρωτήσω τί είναι τα Gapps? στο site της needrom δεν τη βρίσκω την miui v3 262, έχεις κάποιο Link? και κάτι ακόμα, τo recovery Το περνάω αφού εγκαταστήσω την Rom έτσι, όχι πριν....? http://www.needrom.com/download/emui-3-0-build-262-multilanguage/ πάρε την rom που σου έλεγα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry φίλε μου emui v3 262 όχι miui v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 miui v3 262 από needrom με gapps αλλά με recovery cwm 6.0.5.0 και όχι twrp και είσαι κομπλέ Yπαρχει περιπτωση προβλήματος αμα την περασουμε με παλαιοτερη εκδοση recovery cwm και όχι με 6.0.5.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Αν σου κάνει το βαρύ πεπόνι, άλλαξε το χειροκίνητα στο common.xml http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-08-10-18-54-16_zpsyjx7dhrv_edit_1439222391765_zpstdsofvki.jpeg Που το βρίσκω αυτο το xls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εδω... http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-08-11-00-01-54_zpsqkwkaruo.jpeg Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πήρα μία καινούρια καρτούλα sd πιο γρήγορη από αυτή που ήδη έχω. Επειδή βαριέμαι να ξαναστήσω το κινητό απ'την αρχή, αν κάνω ένα κλώνο της παλιάς στην καινούρια, θα περαστούν όλα τα συστημικά αρχεία; Θα είμαι οκ; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Τι λέτε; Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πήρα μία καινούρια καρτούλα sd πιο γρήγορη από αυτή που ήδη έχω. Επειδή βαριέμαι να ξαναστήσω το κινητό απ'την αρχή, αν κάνω ένα κλώνο της παλιάς στην καινούρια, θα περαστούν όλα τα συστημικά αρχεία; Θα είμαι οκ; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Τι λέτε; Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis1997 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Γεια σας παιδια.Εγω εχω ενα σοβαρο προβλημα στο Cool pad F1 και δεν ξερω πως να το επαναφερω. Αρχικα ηθελα να αλλαξω το recovery (CWM) επειδη ηταν στα κινεζικα και να βρω ενα το οποιο να ειναι στην Αγγλικη γραφη. Κατεβασα ενα recovery στο κινητο μου και μια εφαρμογη για να το εγκαταστησω στο κινητο μου. Επισης εβαλα και μια καρτα μνημης που χρειαζομουν και ξεκινησα την διαδικασια.Λοιπον ανοιξα την εφαρμογη,βρηκα το recovery,πατησα root και δεν εγινε τιποτα.Μετα ειδα ενα κουμπι που εγραφε boot απ'οτι θυμαμαι,το κινητο εκλεισε και προσπαθουσε να μπει στο recovery το οποιο πλεον δεν υπηρχε. Το πηγα σε εναν τεχνικο και τελικα μπορεσε να μου το ανοιξει αλλα με την αρχικη ROM εργοστασιου και τωρα το κινητο ειναι στα Αγγλικα, εχει κινεζικες εφαρμογες,και δεν εχει playstore. Μετα απο καποιο καιρο βρηκα την ROM που ηθελα να εχω στο κινητο το οποιο ηταν στα ελληνικα κ.λ.π αλλα ο τεχνικο δεν μπορεσε να την περασει στο κινητο γιατι δεν εχει recovery. Επισης το κινητο εχει 1 χρονο εγγυηση. Ας με βοηθησει καποιος που ξερει γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα με το κινητο εκτος απο το να μιλαω. Ευχαριστω. Edited August 11, 2015 by Thanasis1997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Στο πρώτο post κοίταξες; Υπάρχουν εκεί οδηγοί για τα πάντα. Θα γλίτωνες και τα χρήματα που έδωσες στον τεχνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ξεκινας πρωτα με το να ρουταρεις το κινητο (root), δοκιμασε για αρχη το kingo root. Μετα το ροοτ πηγαινε εδω, https://drive.google.com/folderview?id=0B36Ay7pVtck6SzRlQ2RsMllPNms#list κατεβασε το Mobile uncle tools.apk περνα το στο κινητο,καντο εγκατασταση,ανοιξε το, πας στην επιλογη recovery update και θα ψαξει να βρει το recovery.img το οποιο θα εχεις στη καρτα sd (απο το παραπανω λινκ,κατεβασε και το cwm english 6.0.50,extract και παιρνεις ενα αρχειο recovery.img). Οταν τελιωσεις ολα αυτα,εισαι ετοιμος να περασεις οποια ρομ θελεις ακολουθωντας εναν οδηγο απο τη πρωτη σελιδα, με Power και volume up απο κλειστο κινητο μπαινεις σε recovery. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis1997 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Οχι γιατι δεν την γνωριζα αυτη τη σελιδα. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το δικομασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλημερα σε ολους, στην εμυι 3.0 πως το ρυθμιζεις να σου ανοιγει μερικα πραματα με εφαρμογες και οχι σε browser, πχ να ανοιγει βιντεο με τον mx player και οχι στον browser,η να ανοιγει tumblr με το app κτλ. Σε ολες τις αλλες αοσπ ρομ παντα ρωτουσε. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Γεια σας παιδια.Εγω εχω ενα σοβαρο προβλημα στο Cool pad F1 και δεν ξερω πως να το επαναφερω. Αρχικα ηθελα να αλλαξω το recovery (CWM) επειδη ηταν στα κινεζικα και να βρω ενα το οποιο να ειναι στην Αγγλικη γραφη. Κατεβασα ενα recovery στο κινητο μου και μια εφαρμογη για να το εγκαταστησω στο κινητο μου. Επισης εβαλα και μια καρτα μνημης που χρειαζομουν και ξεκινησα την διαδικασια.Λοιπον ανοιξα την εφαρμογη,βρηκα το recovery,πατησα root και δεν εγινε τιποτα.Μετα ειδα ενα κουμπι που εγραφε boot απ'οτι θυμαμαι,το κινητο εκλεισε και προσπαθουσε να μπει στο recovery το οποιο πλεον δεν υπηρχε. Το πηγα σε εναν τεχνικο και τελικα μπορεσε να μου το ανοιξει αλλα με την αρχικη ROM εργοστασιου και τωρα το κινητο ειναι στα Αγγλικα, εχει κινεζικες εφαρμογες,και δεν εχει playstore. Μετα απο καποιο καιρο βρηκα την ROM που ηθελα να εχω στο κινητο το οποιο ηταν στα ελληνικα κ.λ.π αλλα ο τεχνικο δεν μπορεσε να την περασει στο κινητο γιατι δεν εχει recovery. Επισης το κινητο εχει 1 χρονο εγγυηση. Ας με βοηθησει καποιος που ξερει γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα με το κινητο εκτος απο το να μιλαω. Ευχαριστω. ποια ρομ βρήκες? αν θες πέρνα την emui 3 είναι πολύ καλή με πολύ αυτονομία ίσως η καλύτερη.. τελικά πειραματίστηκε κάποιος με hibernation manager? να μας πει αν αύξησε αυτονομία στην emui? Edited August 11, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis1997 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Το 4.4.2 coolLife UI 5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis1997 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον σας το κινητο μου εγινε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Emui 3 και ξερό ψωμί. Βάζεις lgCamera από jpower73 (για 21mpixel) Sd maid pro για σούπερ καθάρισμα Sygic για άμεσο κλείδωμα( πέντε δευτερόλεπτα) Titanium pro για να παγωσεις- διαγραψεις διάφορα κινέζικα και ότι δεν δουλευεις γενικά (ίσως και αυτά να τρώνε την μπαταρία ) Τι άλλο θες; Με 140€ κινητό κοντραρεις στα ίσα άλλα με 400 και είναι και δικαρτο με 3g και στις δύο υποδοχές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ grzg Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Emui 3 και ξερό ψωμί. Βάζεις lgCamera από jpower73 (για 21mpixel) Sd maid pro για σούπερ καθάρισμα Sygic για άμεσο κλείδωμα( πέντε δευτερόλεπτα) Titanium pro για να παγωσεις- διαγραψεις διάφορα κινέζικα και ότι δεν δουλευεις γενικά (ίσως και αυτά να τρώνε την μπαταρία ) Τι άλλο θες; Με 140€ κινητό κοντραρεις στα ίσα άλλα με 400 και είναι και δικαρτο με 3g και στις δύο υποδοχές.... Να συμπληρώσω, Φλασαρεις gapps, αμέσως μετα την ρομ, στο καπάκι. Το sygic, δεν ξέρω, μου την σπάει το λαγκαρισμα στο μενου του. Προτεινω copilot Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Το sygic εμένα με βολευει γιατι είναι 3d με απεικόνιση των κτηρίων στις οδούς. Άσχετο. Έβαλα το script το δικό σου (jpower73) στην lg και αλλαξα χειροκίνητα το ISO σε auto από 200 που το είχες. Ασε που τώρα παρατήρησα ότι όταν βγάζω φωτογραφία δεν πρέπει να πατάς πάνω στην οθόνη πριν το κλικ , γιατί την κάνει πιο φωτεινή με αποτέλεσμα ότι άσπρο με λεπτομέρεια ,να φαίνεται τελείως λευκό. Edited August 11, 2015 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Εδω... http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-08-11-00-01-54_zpsqkwkaruo.jpeg jpower εισαι αρχηγος αν θες ακομη ενα τελευταιο δείξε μου που και τι να γραψω στο xml οταν ανοίγω την lg για φωτογραφία το flash να είναι στο auto και οχι οn Χίλια ευχαριστώ ok το βρήκαααααααααα!!!!!!!!!!! Edited August 11, 2015 by rebel250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olist Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Βασικά εγώ ακολουθώντας τον οδηγό του φίλου Grgz καταφέρνω να κάνω τη μπάρα να κοκκινίσει, απλά μετά απο 10 δεύτερα μου βγάζει BROM_ERROR_ 2035 κλπ καμία ιδέα??? Μετα απο καταλαθος διαμορφωση της sd ακολουθω τον αδηγο του grgz αλλα μου βγαζει και μενα το παραπανω μνμ (BROM_ERROR_ 2035), γνωριζει καποιος την λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μετα απο καταλαθος διαμορφωση της sd ακολουθω τον αδηγο του grgz αλλα μου βγαζει και μενα το παραπανω μνμ (BROM_ERROR_ 2035), γνωριζει καποιος την λυση ? Όταν είχα γράψει τον οδηγό δεν υπήρχε η μέθοδος με τα YGDP Tools η οποία είναι πολύ ευκολότερη. Κάνε καλύτερα αυτή τη διαδικασία. Το μήνυμα που σου εμφανίζει οφείλεται στο απειροελάχιστο "παράθυρο" που σου δίνεται όταν πας να συνδέσεις τη συσκευή, είναι θέμα συγχρονισμού, ο driver έχει μάλλον περαστεί. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδια δεν εχω καταφερει να βγαλω το βυσματακι απο το click button..ειχα γραψει οτι μου εχει μεινει μεσα στο jack..αφου το click ξεκολλησε..αναθεμα την ωρα και την στιγμη που το εβαλα στο jack...να παω σε κανα γερμανο μηπωs εχουνε τιποτα ψιλα τσιμπιδακια και καταφερουνε να μου το τραβηξουνε το υπολοιπο κομματι εξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδια δεν εχω καταφερει να βγαλω το βυσματακι απο το click button..ειχα γραψει οτι μου εχει μεινει μεσα στο jack..αφου το click ξεκολλησε..αναθεμα την ωρα και την στιγμη που το εβαλα στο jack...να παω σε κανα γερμανο μηπωs εχουνε τιποτα ψιλα τσιμπιδακια και καταφερουνε να μου το τραβηξουνε το υπολοιπο κομματι εξω?? Ίσως στο Γερμανό να είναι πιο άσχετοι απ' όσο νομίζεις. Βρες κάποιον που πιάνουν τα χέρια του, πρέπει να βγαίνει εύκολα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts