mariosgt7 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γεια χαρα σε ολη την παρεα!Χθες παρελαβα απο vickmall το f1 και πραγματικα εμεινα παραπανω απο ικανοποιημενος οσον αφορα τη συσκευη,πραγματικα ξεπερασε τις προσδοκιες μου,και σιγουρα στα reviews ''χανει'' σε σχεση με το πως ειναι σε πραγματικη αισθηση,πολυ στιβαρη κατασκευη για κινεζικο,ομορφη οθονη,πρωτο benchmark 32500 ολα μια χαρα!Μονο μια ερωτηση,παρακολουθω εδω και ενα μηνα το θεμα,και εχω αρκετη εμπειρια απο παλιοτερες συσκευες σε θεμα modding γενικοτερα,rom περναμε και με stock recovery ?και μια 2η,ποια κατα τη γνωμη σας,η πιο σταθερη rom μεχρι τωρα χωρις bug κτλπ ?δλδ να την βαλω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο μιας και δεν σκοπευω να ειμαι συνεχεια στο τεσταρισμα(ακομα!),και μιας και παραγγειλα και ενα 2ο για το εταιρο ημισυ και δεν θελω να περασω μια rom και μετα να με ζαλιζει γιατι δεν δουλευει το ενα η το αλλο!αυτα !σορρυ για το μακροσκελες ποστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soadharris Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερίζω το φόρουμ. Νέος στο χώρο των android, ταλαιπωριόμουν με ένα symbian nokia μέχρι πριν λίγες μέρες και τώρα όλα αυτά των android μου φαίνονται ακαταλαβίστικα... Το κινητό το έχω εδώ και μια εβδομάδα στα χέρια μου και είπα να αλλάξω τη rom για καλύτερα αποτελέσματα, να σβηστούν και τα προεγκατεστημμένα κινεζοπρογράμματα αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Κατέβασα το twrp και το εγκατέστησα στο coolpad όπως είδα και στο βίντεο του kostas1 στα χρήσιμα λινκ της πρώτης σελίδας, αλλά με volume up και sim power δε μπαίνει στο recovery αλλά μου πετάει no command. Τι λάθος κάνω; Επίσης έχω λίγο μπερδευτεί με το back up, το φορματ της sd. Με ποια σειρά γίνονται όλα αυτά; Τι θέλω να πω... φλασάρω την sd, μετά πρέπει να πάρω το back up με το πρόγραμμα; και την καινούρια ρομ πότε την περνάω στην sd για την εγκατάσταση; Μπορεί να έχουν αναφερθεί όλα αυτά παιδιά αλλά σε όσες σελίδες διάβασα δε βρήκα κάτι, και είναι και δύσκολο λόγω του πλήθους των σελίδων και του μειωμένου χρόνου λόγω δουλειάς που έχω αυτόν τον καιρό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 αμα μπορει καποιος να με βοηθηση εχω περασα προτα του αλγο την ρομ μετα την unicom και τωρα εχω την xTremeVanilla v2 και σε ολες μου κανει τρελα το σημα οταν εμενα απο σημα μετα επρεπε να απενεγοποιησω και να ενεργοποιησω την καρτα σιμ για να βρει σημα και ειναι μεγαλο προβλιμα γιατι μενω σε ιμιηπογειο και αναγαστικα πολλες φορες μενω απο σημα μηπως ηπαρχει καποιο προγραμμα κατι οστε οταν χανετε το σημα μετα οταν βγενω εξω να βρισκει σημα μονο του χωρις να χρειαζετε να απενεγοποιω και να ενεργοπειω την sim? help οποιος μπορει !! Εγω έχω μείνει στη laek και θα έβαζα vanilla για να μη χάνει το σημα, τώρα όμως μου το χαλάς αν το χάνει και αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν έφταιξε αυτό.Έχεις εικονίδιο εφαρμογής superSU? Μπες σε recovery να μας πεις ποιο έχεις μέσα. (από κλειστό, vol+ και power) Αυτά Βρηκα αν καταλαβαινεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soadharris Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερίζω το φόρουμ. ο κινητό το έχω εδώ και μια εβδομάδα στα χέρια μου και είπα να αλλάξω τη rom για καλύτερα αποτελέσματα, να σβηστούν και τα προεγκατεστημμένα κινεζοπρογράμματα αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Κατέβασα το twrp και το εγκατέστησα στο coolpad όπως είδα και στο βίντεο του kostas1 στα χρήσιμα λινκ της πρώτης σελίδας, αλλά με volume up και sim power δε μπαίνει στο recovery αλλά μου πετάει no command. Τι λάθος κάνω; Επίσης έχω λίγο μπερδευτεί με το back up, το φορματ της sd. Με ποια σειρά γίνονται όλα αυτά; Τι θέλω να πω... φλασάρω την sd, μετά πρέπει να πάρω το back up με το πρόγραμμα; και την καινούρια ρομ πότε την περνάω στην sd για την εγκατάσταση; Κάτι άλλο διάβασα μόλις που πιθανόν να είναι η λύση. Πρέπει να κάνω root το κινητό και μετά να κάνω τα υπόλοιπα; Χρειάζεται να πάρω κάποιο back up πριν κάνω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερίζω το φόρουμ. Νέος στο χώρο των android, ταλαιπωριόμουν με ένα symbian nokia μέχρι πριν λίγες μέρες και τώρα όλα αυτά των android μου φαίνονται ακαταλαβίστικα... Το κινητό το έχω εδώ και μια εβδομάδα στα χέρια μου και είπα να αλλάξω τη rom για καλύτερα αποτελέσματα, να σβηστούν και τα προεγκατεστημμένα κινεζοπρογράμματα αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Κατέβασα το twrp και το εγκατέστησα στο coolpad όπως είδα και στο βίντεο του kostas1 στα χρήσιμα λινκ της πρώτης σελίδας, αλλά με volume up και sim power δε μπαίνει στο recovery αλλά μου πετάει no command. Τι λάθος κάνω; Επίσης έχω λίγο μπερδευτεί με το back up, το φορματ της sd. Με ποια σειρά γίνονται όλα αυτά; Τι θέλω να πω... φλασάρω την sd, μετά πρέπει να πάρω το back up με το πρόγραμμα; και την καινούρια ρομ πότε την περνάω στην sd για την εγκατάσταση; Μπορεί να έχουν αναφερθεί όλα αυτά παιδιά αλλά σε όσες σελίδες διάβασα δε βρήκα κάτι, και είναι και δύσκολο λόγω του πλήθους των σελίδων και του μειωμένου χρόνου λόγω δουλειάς που έχω αυτόν τον καιρό. Ευχαριστώ! Καταρχάς πες μας αν είσαι ροοτ. Αν δεν είσαι κατέβασε το root genius κάνε το update να παει στην τελευταια εκδοση του και κάνε ροοτ το τηλ. Όταν είσαι έτοιμος με αυτό κάνουμε βήμα βήμα τα υπόλοιπα. Οτι άλλο θες στείλε μου inbox μην γεμίζουμε εδώ το νημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για αυτους που φοράνε παλαιότερη εκδοση σε Miui όπως εγώ για παράδειγμα που είμαι στην 5.2.27 v3.....πρεπει να κατεβασω την τελευταια Miui και να την στησω απο την αρχή με το ζιπαρισμενο αρχείο και όλα τα wipes ?????......ή μπορεί να αναβαθμιστεί μέσα απο το μενού?????.....ρωταω γιατί βλέπω αναφέρεται κάτι για ΟΤΑ updates.....και αν γίνετε έτσι .....αυτά τα 2 wipes που λέτε οτι πρεπει να γίνουν μονο.....είναι ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ ???? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά ούτως ή άλλως με την miui6, φλασάρω τα updates μόνο με cache+dalvik wipe και δεν έχω κανένα θέμα. Να το πω manual ΟΤΑ ? Αυτό μάλλον απαντάει στην παραπανω ερώτηση.....οκ...κατάλαβα πως θα γίνει.....αλλά τώρα γεννιέται αλλη ερώτηση...... Είναι αλλο αρχείο - διαφορετικό για update και άλλο για καθαρό φλασαρισμα απο την αρχή? Δηλαδή εγώ απο την 5.2.27v3 για να πάω στην τελευταια....θα φλασαρω το αρχείο το κανονικό ? αυτό με τα 400-500 MB ή είναι άλλο μικροτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κατέβασε την βαλτην στην SD card πηγενε εκεί που λέει αναβάθμιση πανω δεξια έχει ενα κουμπί πατά το και διάλεξε απο επέλεξε το πακέτο αναβάθμισης.οδήγησε το εκεί που εχεις το αρχείο πατά οκ και θα κανει τα παντα μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Να υποθεσω οτι στην miui δεν λειτουργουν xposed k gravity? Και επισης μπορει να αλλαχτει το bootanimation k το logo επειδη εχω φτιαξει δικα μου και μου αρεσουν? Στην MIUI αλλάζουν όλα,χωρίς xposed, θέλει διάβασμα. Τα logo & bootanimation αλλάζουν αλλά πρεπει να ταιριάζουν. rom περναμε και με stock recovery ?και μια 2η,ποια κατα τη γνωμη σας,η πιο σταθερη rom μεχρι τωρα χωρις bug κτλπ ?δλδ να την βαλω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο 1. οχι, βάλε την CWM 6.0.5.0 2. emui unicom 1η σελίδα Αυτά Βρηκα αν καταλαβαινεις τίποτα. Έχεις κινέζικο cutom recovery. Δεν μου απάντησες όμως αν έχεις εφαρμογή superSU ή kinguser. Με ποια εφαρμογή έδινες τα δικαιώματα για ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ξέρει κανεις για την miui v6 πως στέλνουμε μύνημα με 160 χαρακτήρες με την μαμά εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) 99% πρέπει να είναι το supersu γιατί κάτι μου λέει ,ενώ το άλλο τίποτα....αλλά τώρα τι σου λέω...συγγνώμη, μήπως να το ξανακανω ροοτ με το root genius ? Edited March 13, 2015 by giannis_389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 99% πρέπει να είναι το supersu γιατί κάτι μου λέει ,ενώ το άλλο τίποτα....αλλά τώρα τι σου λέω...συγγνώμη, μήπως να το ξανακανω ροοτ με το root ? Μπες στο playstore, κατέβασε το supersu και κάνε εγκατάσταση μήπως απλά σβήστηκε η εφαρμογή αλλά παρέμειναν τα άλλα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 99% πρέπει να είναι το supersu γιατί κάτι μου λέει ,ενώ το άλλο τίποτα....αλλά τώρα τι σου λέω...συγγνώμη, μήπως να το ξανακανω ροοτ με το root genius ? Κατέβασε απο το play store to root check και δες αν είσαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Δυστυχώς Το supersu δεν βρίσκει το supersu binary και δεν δουλεύει,το root check μέχρι 2,3 μέρες πριν με έβγαζε root τώρα όχι πια,όπως και το titanium δεν ξεκινάει μόνο Το greenify δεν κρασαρει . Edited March 13, 2015 by giannis_389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δυστυχώς Το supersu δεν βρίσκει το supersu binary και δεν δουλεύει,το root check μέχρι 2,3 μέρες πριν με έβγαζε root τώρα όχι πια,όπως και το titanium δεν ξεκινάει μόνο Το greenify δεν κρασαρει . Σαν πολλά έβαλες μαζί για αρχή. Ξανακάντο ρουτ απο την αρχή και άλλαξε recovery σε CWM 6.0.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε ευχαριστώ, θα τα διαβάσω όλα πολύ καλά και από Κυριακή θα δοκιμασω (πρώτη φορά )να ρουταρω τηλ ,ο Θεός βοηθός χαχαχα.Νασάι καλά μηχανικέ και συγνώμη σε όλους που γέμισα το φόρουμ με μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Αυτό μου το είχε κανει και μένα σαν "λύση" στο κάτω μέρος στα Sim cards settings εχεις την επιλογή για την προεπιλογή τις κάρτας για τις κλήσης και του ιντερνετ, στην του ίντερνετ αν επιλέξεις αυτή που δεν έχει κανονικά ίντερνετ και μετα γυρησεις στην αλλη που κανονικά εχεις ίντερνετ μένει στο 3g. Αν έχεις μόνιμα τα data ανοιχτα βολευει. Με ενα δεύτερο φλασαρισμα και δίπλα wipes δουλεύουν όλα καλά. Προφανος και σε εσενα δεν έκατσε καλά η ρομ εκανα και dirty flash,δοκιμασα και οτι μπορουσα να σκεφτω αλλα τιποτα.Ακριβως τα ιδια.Αρνειται να δωσει 3g στην μια καρτα,σε οποια θεση κι αν ειναι. Αυτα που γραφεις τα δοκιμασες σε παλιοτερη version η τωρα?Γιατι στην τελευταια version παιζει θεμα,τουλαχιστον σε μενα μεχρι στιγμης. Μηπως η rom πρεπει να περαστει με το συγκεκριμενο recovery που δινει και ως download o dev?Γιατι την περασα με cwm,οπως τις περναω ολες.. Την εχει βαλει κανεις αλλος την τελευταια miui χωρις προβληματα και αν ναι με τι recovery Edited March 13, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Την έχω εγώ χωρίς κανένα θέμα. Με το ρεκοβερι που δείνει την έχω περάσει αλλά δεν νομιζω να φτεει αυτό....κάνε ενα σκαναρισμα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας να δεις τι βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εκανα και dirty flash,δοκιμασα και οτι μπορουσα να σκεφτω αλλα τιποτα.Ακριβως τα ιδια.Αρνειται να δωσει 3g στην μια καρτα,σε οποια θεση κι αν ειναι. Μηπως η rom πρεπει να περαστει με το συγκεκριμενο recovery που δινει και ως download o dev?Γιατι την περασα με cwm,οπως τις περναω ολες.. Την εχει βαλει κανεις αλλος την τελευταια miui χωρις προβληματα και αν ναι με τι recovery Το ΣΚ θα την περάσω και γω, μάλλον μετά από καθαρό YGDP με το CWM6.0.5.0 για δοκιμή, γιατί έτσι όπως τα λες μάλλον θα θέλει το TWRP. Λες να σου έχει ξεμείνει κάνα αρχείο με περίεργες ρυθμίσεις μέσα στο nvram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ξέρει κανεις για την miui v6 πως στέλνουμε μύνημα με 160 χαρακτήρες με την μαμά εφαρμογή; κάποιος, κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το ΣΚ θα την περάσω και γω, μάλλον μετά από καθαρό YGDP με το CWM6.0.5.0 για δοκιμή, γιατί έτσι όπως τα λες μάλλον θα θέλει το TWRP. Λες να σου έχει ξεμείνει κάνα αρχείο με περίεργες ρυθμίσεις μέσα στο nvram? δεν ξερω,δεν ειχα ποτε προβλημα με φλασαρισμα rom,κανω παντα τα απαντα απο wipes 2 φορες. Σκεφτομαι μηπως εχει κανει τιποτα περιεργο στο μαγειρεμα και θελει φλασαρισμα μονο με twrp και γι αυτο το δινει μαζι με την rom. Θα την ξαναπερασω με twrp. Και επειδη δεν χρησιμοποιω ποτε twrp,Μπορει να μου πει καποιος με απολυτη σιγουρια ποια ειναι τα wipes που κανουμε στο twrp?Kατι θυμαμαι οτι δεν κανουμε format data?Θυμαμαι οτι κατι αλλαζε σε σχεση με τα wipes του cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) κάποιος, κάτι; Πρεπει να περασεις αλλη εφαρμογη. Βαλε textra. Μετα ομως θα πρεπει να πας ρυθμισεις-εφαρμογες και να βαλεις προεπιλογη στα μηνυματα το textra. Επισης απο το κεντρο ασφαλειας θα πρεπει να βαλεις το textra να ανοιγει μονο του. Edited March 13, 2015 by vasilis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Και επειδη δεν χρησιμοποιω ποτε twrp,Μπορει να μου πει καποιος με απολυτη σιγουρια ποια ειναι τα wipes που κανουμε στο twrp?Kατι θυμαμαι οτι δεν κανουμε format data?Θυμαμαι οτι κατι αλλαζε σε σχεση με τα wipes του cwm Κανουμε κανονικα ολα τα wipes ΕΚΤΟΣ της external storage (αφου εκει θα εχεις τη rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Παραθέτω μερικά καλούδια που ξηλωσα απο την vibe 2.0 που δοκιμασα προηγουμένως, τα οποια είναι δοκιμασμένα σε s5 rom (4.2.2) και κατά πάσα πιθανότητα θα παιζουν και σε 44χ βάση.. https://www.dropbox.com/s/beugork00hwcav0/LenovoLauncher.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/dkvj1eqj3o2hmw6/LenovoMusic.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/946y032grvyv4hn/LSF-UserCenter-phone.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/kw0vwae8xmlaxgp/LenovoPower.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4a9zjjb3p89aci3/LenovoThemeCenter.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/rwvoufon7lca6s7/SCG_arm_hd_std_row.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/v7ph159z5ai5xyd/LenovoClock.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/nymfiuz70qjsox0/AnyShare.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/mcxz36q6lvpqt0g/LenovoCalculator.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/lfogvncy0ux6zpt/LenovoSoundRecorder.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ewh9xmlxjaxtj39/LenovoCalendar.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/09t73lacgh346yp/LenovoPhonemgr.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/bewd5va279h7xv5/LenovoTether.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/r9kvds37k6j5nqp/OneKeyLock.apk?dl=0 Ωραία πραγματάκια.. :) Edited March 14, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Φλασαρα χτες την miui(χρησιμοποιχ twrp παντα)το 3g δουλευει κανονικα αλλα δεν ηταν root πλεον.αυτο με το root συνεβη σε ολους? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts