giannis78 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το gravity box λειτουργεί στην 015 αυτή που στελνει το Vickmall γιατι ενώ το έχω περασει και λειτουργει , δεν μου κάνει καμία αλλαγη ότι και αν πειράξω , εκανα και επανεκινηση και τιποτα ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 μπορεί κάποιος να μου πει κάποια ελαφριά εφαρμογή για να έχω widget που να δείχνει τα mv τις μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Όσο πιο modified είναι μια ρομ τόσο πιο δύσκολο να δουλέψει σωστά κάποιο module του xposed. Εδώ σε σχεδόν καθαρό android δεν δουλεύει σωστά, π.χ. στις laek. Γι'αυτό κι εγώ ψάχνω καθαρό android πάντα και οι μόνες 2 kitkat roms που δουλεύει άψογα σε όλα είναι η a310 και η τελευταία mlais. Αν θες για jellybean δες pure aosp v2. @nikanta: Το gsam battery έχει widget που δείχνει τα πάντα, αλλά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σε zooper ούτως ή άλλως. Edited November 7, 2014 by BrocasHelm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το gravity box λειτουργεί στην 015 αυτή που στελνει το Vickmall γιατι ενώ το έχω περασει και λειτουργει , δεν μου κάνει καμία αλλαγη ότι και αν πειράξω , εκανα και επανεκινηση και τιποτα ...! δεν ειναι συμβατο,προσοχη εχω φαει bootloop..!βγαλτο καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) BrocasHelm και azuli ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά μου αρέσει το περιβάλον του cool ui γι αυτο δεν βάζω και AOSP. Το έχω βαρεθεί το "ξερό" περιβάλον και από άλλες συσκευές που είχα. Αλλα απο όσο έψαξα δεν βρήκα κάποια official ή custom με περιβάλον cool ui που να έχει και ελληνικά. Να βγάλω και το xposed framework ; το ρωτάω γιατι έχω το greenify αλλα αν ειναι να μου δημιουργησει πρόβλημα να το βγάλω! Edited November 7, 2014 by giannis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Όσο πιο modified είναι μια ρομ τόσο πιο δύσκολο να δουλέψει σωστά κάποιο module του xposed. Εδώ σε σχεδόν καθαρό android δεν δουλεύει σωστά, π.χ. στις laek. Γι'αυτό κι εγώ ψάχνω καθαρό android πάντα και οι μόνες 2 kitkat roms που δουλεύει άψογα σε όλα είναι η a310 και η τελευταία mlais. Αν θες για jellybean δες pure aosp v2. @nikanta: Το gsam battery έχει widget που δείχνει τα πάντα, αλλά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σε zooper ούτως ή άλλως. ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τέλος, μόνο Modaco για εμένα από εδώ και πέρα. Παιδιά .....όπως βλέπετε ο mindtrapper φεύγει από το myphone.....δεν θα μας προσφέρει πλέον την βοήθειά του..... Παρακαλώ τους διαχειριστές να βάλουν πάνω δεξιά στην σελίδα ένα μαύρο μαντήλι και να κρατήσουμε ενός μηνός σιγή στο φόρουμ για την τεράστια απώλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) BrocasHelm και azuli ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά μου αρέσει το περιβάλον του cool ui γι αυτο δεν βάζω και AOSP. Το έχω βαρεθεί το "ξερό" περιβάλον και από άλλες συσκευές που είχα. Αλλα απο όσο έψαξα δεν βρήκα κάποια official ή custom με περιβάλον cool ui που να έχει και ελληνικά. Να βγάλω και το xposed framework ; το ρωτάω γιατι έχω το greenify αλλα αν ειναι να μου δημιουργησει πρόβλημα να το βγάλω! η λογικη μου λεει οτι εφοσον το framework γινεται κανονικα install χωρις κοκκινες ειδοποιησεις μεσα,προβλημα θα εχουν μονο τα modules που προσπαθουν να αλλαξουν το ui με καποιο τροπο,οποτε το greenify δε νομιζω να εχει προβλημα.Μονο προσοχη οταν δοκιμαζεις modules να εχεις παρει ενα backup γιατι με το που παει καποιο να αλλαξει κατι στο ui μπορεις να φας bootloop για πλακα. Ειχα και γω xposed στην coolUI,βασικα ειναι πολυ λιγα τα modules που λειτουργουν Edited November 7, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδια λεω να φυγω για πρωτη φορα απο JB και να παω σε KK...συγκεκριμενα στη laek v3 που εχει στο needrom.. Ερωτηση ομως...υποστηριζει xposed;;;;αν ειναι να μπρικαρει με xposed καλυτερα να μου λειπει Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Από χθες με το τηλέφωνο και έχω να πω τα καλύτερα... 1)Άπαιχτο για την τιμή του γενικά σε όλα.... 2)Η μπαταρία δεν κρατάει όσο διάβαζα εδώ αλλά είναι οι πρώτες φορτίσεις.... Κάποιες ερωτήσεις...Έχουν απαντηθεί αλλά έχουν χαθεί οι απαντήσεις εδώ... 1)Έχω την εντύπωση ότι ο proximity sensor δεν δουλεύει καλά...Δοκίμασα την εφαρμογή από το play αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα? edit...Πιστεύω ότι έφτιαξε με αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrognaas.proximityfix&hl=en 2)Δεν μπορώ να βρω πως αλλάζω ήχο στις ειδοποιήσεις....sms,e-mail κτλ... Είμαι με laek17_v3 kernel.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Edited November 7, 2014 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδια λεω να φυγω για πρωτη φορα απο JB και να παω σε KK...συγκεκριμενα στη laek v3 που εχει στο needrom.. Ερωτηση ομως...υποστηριζει xposed;;;;αν ειναι να μπρικαρει με xposed καλυτερα να μου λειπει Με αυτήν την rom δεν θα μπρικάρει αλλά δεν θα δουλέψουν και όλα ολόσωστα(συγκεκριμένα κάποιες επιλογές gravitybox). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Με αυτήν την rom δεν θα μπρικάρει αλλά δεν θα δουλέψουν και όλα ολόσωστα(συγκεκριμένα κάποιες επιλογές gravitybox). Το greenify donation με ενδιαφερει κυριως που εγκαθισταται μονο με xposed..αυτο θα δουλεψει;;ετσι κι αλλιως ουτε με τη JB δουλευουν τα παντα στο gravity.. Επισης κατι αλλο..βρεθηκε καμια λυση για otg η ακομα;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Από χθες με το τηλέφωνο και έχω να πω τα καλύτερα... 1)Άπαιχτο για την τιμή του γενικά σε όλα.... 2)Η μπαταρία δεν κρατάει όσο διάβαζα εδώ αλλά είναι οι πρώτες φορτίσεις.... Κάποιες ερωτήσεις...Έχουν απαντηθεί αλλά έχουν χαθεί οι απαντήσεις εδώ... 1)Έχω την εντύπωση ότι ο proximity sensor δεν δουλεύει καλά...Δοκίμασα την εφαρμογή από το play αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα? edit...Πιστεύω ότι έφτιαξε με αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrognaas.proximityfix&hl=en 2)Δεν μπορώ να βρω πως αλλάζω ήχο στις ειδοποιήσεις....sms,e-mail κτλ... Είμαι με laek17_v3 kernel.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Απο το μενου βρες την εφαρμογη που λεγεται μουσικη. Εχει ενα σημα σαν ηχειο χρωματος μπλε. Απο εκει βρες τους ηχους που θελεις. Εαν μετα πατησεις στον ηχο που θελεις (παρατεταμενα) σου δινει επιλογη να τον κανεις ηχο κλησης του τηλεφωνου. και τέλος μπορεις να τον επιλεξεις! Edited November 7, 2014 by fotisdim διευκρινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) την πηρε τελικα κανεις αυτη τη θηκη? --> http://www.aliexpress.com/item/Cocose-Slim-Armor-Bumblebee-Case-For-Coolpad-F1-8297W-Durable-Protection-Hard-Back-Cover/32214049070.html Αν ναι 2 ερωτησεις:1)Γινεται τεραστιο? και 2)τα κουμπια vol/power εχουν ωραια αισθηση/αποκριση οταν τα πατας? Εχω παρει αρκετες και πλαστικες και αλουμινιο.Αυτη η αλουμινενια που ειναι iphone στυλ ειναι τρομερη εμφανισιακα και σαν κρατημα αλλα σε 2 βδομαδες το ''γυαλι'' πισω (πλαστικο) εσπασε και τα vol buttons δεν κουμπωνουν καλα και θελουν να τα πατησεις με δυναμη για να δουλεψουν.Επισης εχει καποιο κενο αναμεσα στο κινητο και την θηκη το οποιο απο την μια την κανει να πιεζεται μεσα αν την πατησεις (κατι που δινει αισθηση φθηνη) αλλα απο την αλλη λογο της αποστασης κινητου - θηκης λυνει το προβλημα με το ηχειο που δεν παιζει δυνατα αν το αφησεις σε λεια επιφανεια και επισης λογω του κενου που δημιουργειται κανει το εσωτερικο να λειτουργει σαν ηχειο κατι που του μεγαλωνει την ενταση (καλο) Την πηρα εγω και δεν την εχω βαλει πανω απο 2 φορες. Τεραστιο το τηλ. Edited November 7, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δώσε μας και ένα λινκ βρε Κώστα να την κατεβάσουμε. Εκτός και αν τη βρούμε με google όπως την γράφεις;; edit: Μόλις έκανα αναζήτηση και δεν βρίσκω κάτι. Λοιπον μπηκε επανω και δοκιμαστηκε η φρεσκια και βελτιωμενη Fix_VIBE UI2.0-8297W.20141104.by fefe蜡笔. Καποια θεματακια που ειχε η πιο παλια εκδοση διορθωθηκαν,πολυ ομορφη σε χρωματα και αυτη.Kαργα στην Κινεζια βεβαια,αλλα φευγουν ευκολα ολα αυτα. Ολα απο οτι ειδα τα βασικα δουλεουν,αλλα και παλι δεν εχει βαλει Ελληνικα ο dev. Tα screenshot παρακατω ειναι απο απειραχτο κντ. http://i58.tinypic.com/2j45xn4.jpg http://i61.tinypic.com/311qm3d.jpg http://i59.tinypic.com/2usvp1w.jpg http://i62.tinypic.com/25j9nyb.jpg http://i61.tinypic.com/wmeeu.jpg http://i61.tinypic.com/34sl3qa.jpg http://i60.tinypic.com/t5otxd.jpg http://i62.tinypic.com/2la63cw.jpg Την ανέβασα εδώ Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπερα εχω την emui unicom στις αρχικες σελιδες αμα παω τερμα αριστερα σελιδα μου βγαζει κατι σαν μυνηνα "application not enabled" ξερεις κανεις κατι? πρεπει να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καλησπερα παιδια. Μολις περασα την ΑΟSP_V4_leak.17 με kernel 3.4.67 πριν την φλασαρω,αλλαξα και εβαλα TWRP Recovery συμφωνα με τον οδηγο που εχετε στην πρωτη σελιδα. και ακολουθησα τον οδηγο φλασαρισματος της ρομ απο εδω . Σαν πρωτη εντυπωση μου φενεται πολυ καλη. εσεις πιστευετε οτι επραξα σωστα,η υπαρχει καποια αλλη ρομ καλυτερη που δεν γνωριζω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδες το gravity ξεκλειδωνει μονο με πληρωμη? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καλησπερα παιδια. Μολις περασα την ΑΟSP_V4_leak.17 με kernel 3.4.67........ Σαν πρωτη εντυπωση μου φενεται πολυ καλη. εσεις πιστευετε οτι επραξα σωστα,η υπαρχει καποια αλλη ρομ καλυτερη που δεν γνωριζω? :) Φίλε μου είναι και θέμα τύχης. Σε κάποιους δουλεύει τέλεια και σε κάποιους άλλους στα καλά καθούμενα κάνει κουλαμάρες. Την τεστάρεις και βλέπεις. Εγώ δεν έχω προβλήματα. Κατά κοινή ομολογία η συγκεκριμένη ρομ είναι αρκετά δημοφιλής καθώς στην πλειοψηφία αυτών που τη φοράνε φέρεται ευπρεπώς. (Φαντάζομαι λές για αυτήν που ποστάρισα με αλλαγμένο πυρήνα και boot logo.) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες το gravity ξεκλειδωνει μονο με πληρωμη? Όχι τζάμπα είναι. Επίσης δεν είναι κλειδωμένο - σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα? Το μόνο που θέλει πληρωμή από το gravitybox είναι το ultimate notifications control. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καλησπερα παιδια. Μολις περασα την ΑΟSP_V4_leak.17 με kernel 3.4.67 πριν την φλασαρω,αλλαξα και εβαλα TWRP Recovery συμφωνα με τον οδηγο που εχετε στην πρωτη σελιδα. και ακολουθησα τον οδηγο φλασαρισματος της ρομ απο εδω . Σαν πρωτη εντυπωση μου φενεται πολυ καλη. εσεις πιστευετε οτι επραξα σωστα,η υπαρχει καποια αλλη ρομ καλυτερη που δεν γνωριζω? :) Αν δεν σου δημιουργηση συντομα κανελα μαγικο-κουλο προβλημμα τοτε πιστευω ότι είναι μια από τις καλυτερες ρομ για το τηλεφωνο... Εγω την εχω πανω 2 εβδομάδες το εχω σκισει και λειτουργει σε όλα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ..... Αλλα είναι και θεμα τυχης μιας και αρκετοι εχουν αναφερει διαφορα τρελλα που τους κανει που και που.....Μεχρι τοτε εισαι μια χαρα....απολαυσε το τηλεφωνο..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Φίλε μου είναι και θέμα τύχης. Σε κάποιους δουλεύει τέλεια και σε κάποιους άλλους στα καλά καθούμενα κάνει κουλαμάρες. Την τεστάρεις και βλέπεις. Εγώ δεν έχω προβλήματα. Κατά κοινή ομολογία η συγκεκριμένη ρομ είναι αρκετά δημοφιλής καθώς στην πλειοψηφία αυτών που τη φοράνε φέρεται ευπρεπώς. (Φαντάζομαι λές για αυτήν που ποστάρισα με αλλαγμένο πυρήνα και boot logo.) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι τζάμπα είναι. Επίσης δεν είναι κλειδωμένο - σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα? Το μόνο που θέλει πληρωμή από το gravitybox είναι το ultimate notifications control. Οχι δεν μου δημιουργει προβλημα.και εγω για το ultimate notification control ενοουσα αν ξεκλειδωνει μονο με πληρωμη... Για τον φιλο που ρωταει για την laek v4 με κερνελ v3 την εχω και εγω σχεδον μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badm235 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπερα εχω την emui unicom στις αρχικες σελιδες αμα παω τερμα αριστερα σελιδα μου βγαζει κατι σαν μυνηνα "application not enabled" ξερεις κανεις κατι? πρεπει να κανω κατι? Πας ρυθμισεις και στο μενου ¨Εξυπνη βοηθεια'' κλεινεις την ρυθμιση Desktop news Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σε ευχαριστω φιλε. Κανενα αλλο κολπο που θα πρεπει να ξερω για αυτη την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Από χθες με το τηλέφωνο και έχω να πω τα καλύτερα... 1)Άπαιχτο για την τιμή του γενικά σε όλα.... 2)Η μπαταρία δεν κρατάει όσο διάβαζα εδώ αλλά είναι οι πρώτες φορτίσεις.... Κάποιες ερωτήσεις...Έχουν απαντηθεί αλλά έχουν χαθεί οι απαντήσεις εδώ... 1)Έχω την εντύπωση ότι ο proximity sensor δεν δουλεύει καλά...Δοκίμασα την εφαρμογή από το play αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα? edit...Πιστεύω ότι έφτιαξε με αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrognaas.proximityfix&hl=en 2)Δεν μπορώ να βρω πως αλλάζω ήχο στις ειδοποιήσεις....sms,e-mail κτλ... Είμαι με laek17_v3 kernel.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Για να βαλεις ξεχωριστο ηχο ειδοποιησεων για καθε εφαρμογη,κατεβασε απο play store το mega sound beta.δουλευει αψογα.απλα αν θυμαμαι καλα θα πρεπει να κανεις ενα φακελο με το ονομα ringtones στην εσωτερικη μνημη και να αποθηκευσεις εκει τους ηχους που θες και να τους επιλεγεις απο εκει Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 πως σας φαινεται η ιδεα να κανεις και format boot πpιν απο restore?Eχω παρατηρησει οτι μετα απο restore και εχοντας κανει ολα τα wipes πριν (εκτος format boot) οτι πραγματα οπως boot logo παραμενουν μερικες φορες.Σκεφτομαι μηπως με αυτον τον τροπο καθαριζουν. (Παντα για restore μιλαω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts