Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανερχομαι για να πω οτι μετα το κατεβασμα του Handcent και ενος reboot καταφερα στην V4 να βαλω τον ηχο ξυπνητηριου που ηθελα. :D

Επισης κατι ακομη βασικο για εμενα ειναι σε αυτη τη ΡΟΜ λειτουργει κανονικα το LED λαμπακι στις αναπαντητες ή στα μηνυματα (δυστυχως στην ισπανικη δεν λειτουργει) και ετσι δεν καθυστερεις να αντιληφθεις κατι. Επιπλεον, με το Handcent αναβει η οθονη σε εισερχομενο μηνυμα, επιλογη που δεν υπαρχει στη ΡΟΜ, οποτε πιστευω οτι την εχω φορμαρει οπως την θελω τωρα, για εμενα που δεν ζηταω πολλα.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλύτερα να λέτε ακριβώς έκδοση όταν περιγράφετε κάτι (bug, feature κτλ) και όχι ισπανική ή παρόμοια. Ούτως ή άλλως και ο laek και ο jonzalvo Ισπανοί είναι οπότε και οι rom ισπανικές... Είναι σαν να λέτε: έβαλα την κινέζικη ρομ και έχει αυτό το bug. :lol:

Επανερχομαι για να πω οτι μετα το κατεβασμα του Handcent και ενος reboot καταφερα στην V4 να βαλω τον ηχο ξυπνητηριου που ηθελα. :D

να χει σχεση το handcent με τον ηχο του ξυπνητηριου λιγο δυσκολο το κοβω..!

Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ σήμερα. Στο vickmall κοστίζει αυτή τη στιγμή 164$ (129 euro). Αυτή είναι η καθαρή τιμή ή στην πραγματικότητα κοστίζει κάτι παραπάνω; Στον λογαριασμό μου έχω ακριβώς 130 euro γι αυτό ρωτάω..:D

Το αγόρασα πριν από 3 ημέρες από vickmall κι εγώ.

Αν γυρίσεις το νόμισμα σε Ευρώ σου βγάζει €124,27 και $163,99 αντίστοιχα.

Στο checkout του paypal χρεώνει σε δολλάρια που με την ισοτιμία όταν το αγόρασα σήμαινει €134,30.

Άρα βάλει κάτι ακόμη:)

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

Το αγόρασα πριν από 3 ημέρες από vickmall κι εγώ.

Αν γυρίσεις το νόμισμα σε Ευρώ σου βγάζει €124,27 και $163,99 αντίστοιχα.

Στο checkout του paypal χρεώνει σε δολλάρια που με την ισοτιμία όταν το αγόρασα σήμαινει €134,30.

Άρα βάλει κάτι ακόμη:)

Αυτό όμως δεν το γλυτώνεις αν ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού στο forum?

Δηλαδή να επιλέξεις να κάνει η τράπεζα την μετατροπή των χρημάτων σου απο ευρώ σε δολάρια..

υσ: τα $164 σήμερα κοστίζουν €129 btw..

να χει σχεση το handcent με τον ηχο του ξυπνητηριου λιγο δυσκολο το κοβω..!

Ετσι ειναι ακριβως.

Αλλαζει χωρις να πρεπει να κανεις κατι ο ηχος.Με την v4 ειμαι και εγω.

http://i59.tinypic.com/zukrh0.png

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δηλαδή να επιλέξεις να κάνει η τράπεζα την μετατροπή των χρημάτων σου απο ευρώ σε δολάρια..

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω διαβάσει...

Έτσι όμως νομίζω δεν μπορώ να κάνω dispute την αγορά γιατί δεν θα είχα αγοράσει από paypal.

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

θα πας στις ρυθμισεις του paypal και θα βαλεις να μην κανει αυτο την μετατροπη,googlaρε το.Και ειμαστε offtopic..!

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι ειναι ακριβως.

Αλλαζει χωρις να πρεπει να κανεις κατι ο ηχος.Με την v4 ειμαι και εγω.

http://i59.tinypic.com/zukrh0.png

δηλαδη βαζεις το handcent και ξεκολλαει και μπορεις να επιλεξεις πλεον τραγουδι για ringtone?περιεργη φαση..!

θα πας στις ρυθμισεις του paypal και θα βαλεις να μην κανει αυτο την μετατροπη,googlaρε το.Και ειμαστε offtopic..!

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλαδη βαζεις το handcent και ξεκολλαει και μπορεις να επιλεξεις πλεον τραγουδι για ringtone?περιεργη φαση..!

Οχι βρε συ.....ΔΕΝ θελει το handcent εννοω,κανονικα απο μονο του διαλεγεις εσυ οποιο κομματι θες σαν ηχο.:)

Σε ψιλομπερδεψα το ξερω...........

Ναι αλλα επειτα απο την αγοροπωλησια θα σου κρατησει η τραπεζα τα κοστη τις μετατροπης (παρακρατηση νομιζω λεγεται) κ θα σου βγει ποιο φτηνα απο οτι αμα εκανε την μετατροπη το Paypal. Οποτε βαλε 5-6 ευρω παραπανω.

Ναι αλλα επειτα απο την αγοροπωλησια θα σου κρατησει η τραπεζα τα κοστη τις μετατροπης (παρακρατηση νομιζω λεγεται) κ θα σου βγει ποιο φτηνα απο οτι αμα εκανε την μετατροπη το Paypal. Οποτε βαλε 5-6 ευρω παραπανω.

Αυτό ρώτησα ευχαριστώ και συγνώμη για το off-topic.

Όσον αφορά για τα εξτρα (θήκη, tempered glass, earphones κλπ) θα τα παραγγείλω ξεχωριστά γιατί δεν πιστεύω πως οι Κινέζοι θα μου στείλουν τα original με το μισό κόστος...

Καλησπέρα, ούτε εγω μπορούσα να βάλω για ξυπνητήρι τραγούδι που δεν είχε στη λίστα.Παρατήρησα πως αν έβαζα το τραγούδι πρώτα ως ήχο κλήσης για το κινητό μετά εμφανιζόταν κανονικά στη λίστα του ξυπνητηριού.Εχω την 4.4.2 ν2.1 του laek.

Παιδια σχετικα με τους ηχους,εννοειται οτι μπορειται να βελετε εσεις οποιον ηχο θελετε,στην v3-v4 του laek τουλαχιστον.Εαν πατε να ρυθμισετε την ωρα στο ξυπνητήρι ας πουμε,και πατησετε επανω στον ηχο που εχει,θα σας ανοιξει ενα νεο παραθυρο,εγω που εχω τον es explorer ας πουμε,μου τον εμφανιζει αυτον,οποτε παω μεσω αυτου εκει που εχω αποθηκευμενα τα τραγουδια μου,και διαλεγω οτι εγω θελω.:)

Δεν ειναι αναγκη να κανετε κατι αλλο.

Λοιπον τι γνωμη εχετε για την εφαρμογη που εχει γινει σε αυτο το tempered glass?

H κατω αριστερη γωνια δεν εφαπτει καλα και δεν ειναι οτι εχει σκονη απο κατω η κατι τετοιο.

Παιζει σε 1-2 μερες να κατσει καλα απο μονο του η να το βγαλω παλι?

Βασικα η εφαρμογη που εκανα στην φωτο ειναι η καλυτερη απο 3 προσπαθειες,μονο στην γωνια εχει θεμα.

Απλα φοβαμαι μην το αφησω κανα 2 μερες και μετα σκληρηνει η κολλα του και χαλασει εντελως οταν το ξαναβγαλω.

http://s8.postimg.org/vog7ouf3p/IMG_20140929_181252.jpg

Λοιπον τι γνωμη εχετε για την εφαρμογη που εχει γινει σε αυτο το tempered glass?

H κατω αριστερη γωνια δεν εφαπτει καλα και δεν ειναι οτι εχει σκονη απο κατω η κατι τετοιο.

Παιζει σε 1-2 μερες να κατσει καλα απο μονο του η να το βγαλω παλι?

Βασικα η εφαρμογη που εκανα στην φωτο ειναι η καλυτερη απο 3 προσπαθειες,μονο στην γωνια εχει θεμα.

Απλα φοβαμαι μην το αφησω κανα 2 μερες και μετα σκληρηνει η κολλα του και χαλασει εντελως οταν το ξαναβγαλω.

http://s8.postimg.org/vog7ouf3p/IMG_20140929_181252.jpg

Εαν δεν καθεται καλυτερα αστο ετσι,ποιο εχεις παρει?

Φιλε azuli ασ'το οπως ειναι,την εχω πατησει αρκετες φορες προσπαθωντας να πετυχω την απολυτη εφαρμογη,αν το πειραξεις ξανα το μονο που θα καταφερειςστην καλυτερη ειναι χειροτερο αποτελεσμα αν δεν σου σπασει βεβαια !

Ακριβος το ιδο επαθα και'γω,η γωνια δεν εφαπτει καλα απο την προηγουμενη φορα που εκανες το βαλε-βγαλε ,εγω την ειχα βγαλει γιατι ειχε μια ελαχιστη γραμουλα στην ακρη ακρη οπως αυτη που εχεις ελαχιστα πιο πανω απο την ξεκολημενη σου γωνια,οταν το εβγαλα το protector παραμεινε σουζα τα αλογακι η γωνια οπως και το δικο σου,πηγα να βαλω ελαχιστη δυναμη για να το λιγυσω ξανα στην θεση του αλλα εσπασε κατευθειαν!

Εαν δεν καθεται καλυτερα αστο ετσι,ποιο εχεις παρει?

το mofi απο vickmall και ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ..!

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε azuli ασ'το οπως ειναι,την εχω πατησει αρκετες φορες προσπαθωντας να πετυχω την απολυτη εφαρμογη,αν το πειραξεις ξανα το μονο που θα καταφερειςστην καλυτερη ειναι χειροτερο αποτελεσμα αν δεν σου σπασει βεβαια !

Ακριβος το ιδο επαθα και'γω,η γωνια δεν εφαπτει καλα απο την προηγουμενη φορα που εκανες το βαλε-βγαλε ,εγω την ειχα βγαλει γιατι ειχε μια ελαχιστη γραμουλα στην ακρη ακρη οπως αυτη που εχεις ελαχιστα πιο πανω απο την ξεκολημενη σου γωνια,οταν το εβγαλα το protector παραμεινε σουζα τα αλογακι η γωνια οπως και το δικο σου,πηγα να βαλω ελαχιστη δυναμη για να το λιγυσω ξανα στην θεση του αλλα εσπασε κατευθειαν!

εμενα απο την πρωτη εφαρμογη ηταν ετσι οχι απο ξηλωμα..!Δηλαδη δεν παιζει να κουμπωσει μονο του μετα απο μερικες μερες οπως λενε?

το mofi απο vickmall και ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ..!

A μαλιστα,δεν θυμαμαι πιο ειχα φερει για καποιον φιλο,απο ebuy νομιζω το ειχαμε παρει,παρα πολυ καλο,αλλα δεν θυμαμαι εαν ηταν πλαστικο και αυτο.

tempered glass: εχει βαλει κανεις το Mofi που προτεινουν μαζι με το κινητο απο το vickmall με 100% εφαρμογη πανω στην οθονη?Γιατι αυτο που μου στειλαν εχει μια γωνια που οπως και να το βαλω δεν θελει να ακουμπησει 100% και μου ρχεται να το σπασω..!Επισης ΔΕΝ ειναι γυαλι,ειναι πλαστικο..

Παιζει να κατσει καλα μετα απο μερικες ωρες η θα φαει πλασε?

Εγω παντως που εβαλα το ιδιο tempered με σενα, αυτο που προτεινει το Vick δηλαδη, μια χαρα μπηκε!! Με την πρωτη!! Κ μαλιστα, οσοι βλεπουν το κινητο, δεν καταλαβαινουν οτι εχει εξτρα προστασια η οθονη. Πρωτη φορα εβαζα tempered, οποτε δεν με θεωρω κ μαστορα στις τοποθετησεις. Ή ειναι ευκολο να μπει ή απλα εγω ημουν τυχερος!

Εγω παντως που εβαλα το ιδιο tempered με σενα, αυτο που προτεινει το Vick δηλαδη, μια χαρα μπηκε!! Με την πρωτη!! Κ μαλιστα, οσοι βλεπουν το κινητο, δεν καταλαβαινουν οτι εχει εξτρα προστασια η οθονη. Πρωτη φορα εβαζα tempered, οποτε δεν με θεωρω κ μαστορα στις τοποθετησεις. Ή ειναι ευκολο να μπει ή απλα εγω ημουν τυχερος!

Η τυχη του πρωταρη βρε.:)Και εγω οσα βαζω πλεον μανταρα τα κανω......:lol:Βαζω τς κορες τελευταια και το κανουν αυτο.:lol:

Το πιθανοτερο...

Αλλα νομιζω καποια βιντεο στο youtube και μερικα "παθηματα" που διαβαζα στο φορουμ, με εκαναν λιγο παραπανω προσεκτικο...

Σε laek v3 που δοκίμασα, βρήκα ότι γενικότερα για να βάζετε custom ήχους μπορείτε να φτιάξετε τους παρακάτω καταλόγους στην sdcard ( alarms, ringtones, notifications ) και να ρίξετε μέσα του ήχους που θέλετε. Ετσι αν πχ πατε στο ξυπνητήρι θα εμφανίσει στην λίστα τους ήχους που βάλατε στον κατάλογο alarms.

Παιδια σχετικα με τους ηχους,εννοειται οτι μπορειται να βελετε εσεις οποιον ηχο θελετε,στην v3-v4 του laek τουλαχιστον.Εαν πατε να ρυθμισετε την ωρα στο ξυπνητήρι ας πουμε,και πατησετε επανω στον ηχο που εχει,θα σας ανοιξει ενα νεο παραθυρο,εγω που εχω τον es explorer ας πουμε,μου τον εμφανιζει αυτον,οποτε παω μεσω αυτου εκει που εχω αποθηκευμενα τα τραγουδια μου,και διαλεγω οτι εγω θελω.:)

Δεν ειναι αναγκη να κανετε κατι αλλο.

Σε laek v3 που δοκίμασα, βρήκα ότι γενικότερα για να βάζετε custom ήχους μπορείτε να φτιάξετε τους παρακάτω καταλόγους στην sdcard ( alarms, ringtones, notifications ) και να ρίξετε μέσα του ήχους που θέλετε. Ετσι αν πχ πατε στο ξυπνητήρι θα εμφανίσει στην λίστα τους ήχους που βάλατε στον κατάλογο alarms.

Ναι και αυτο σωστο,Αν και δεν το εχω δοκιμαση,αλλα λογικο το βρισκω.

Σε αλλες συσκευες γινεται αυτο.:)